mooie face, zonder puisten/mee'eters.

hoe doen sommige meiden dat toch!? :crazy_face:

Dat heb je of dat heb je niet. Tenzij je er véél foundation opsmeert, maar dat vind ik nou ook niet echt bepaald mooi en smakelijk. :expressionless:

Ik heb van mijzelf een babyface :relieved: Veel water drinken en geen ongezonde dingen eten helpt ook behoorlijk.

idunnoo :open_mouth:

Ik heb ook helemaal niks xD Ik eet geen chocola of snoep dus misschien komt 't daardoor,alleen heel afentoe. En ik drink veel water,en gebruik geen foundation oid,dus gewoon de standaart dingen.

Ik maak mijn gezicht 's ochtends schoon met facewash van Dermalogica en smeer er daarna dagcreme van vichy normaderm op.
Ik gebruik geen foundation or anything.
Overdag zo min mogelijk aan je gezicht zitten, op je handen zitten namelijk bizar veel bacteriën.

's Avonds maak ik mijn gezicht weer schoon met dermalogica (2x na elkaar), daarna nachtcreme van normaderm vichy erop en tot slot tea trea oil (en dan echt de olie) in een heel dun laagje over mn hele gezicht heen.

's Nachts heb ik mijn haar vast, zodat het niet in mijn gezicht hangt en mijn huid kan ‘ademen’

1x Per week scrub ik mijn gezicht met gezichtsscrub voor de gevoelige huid van de Body Shop en daarna een maskertje (anti-puistjes van Bergman of kleimasker van de Sabon)

Ohja, en ik slik de pil, dat helpt ook.

Het helpt wel echt, want als ik bijv. 2 avonden mn gezicht alleen met water spoel heb ik echt een puistenexplosie. (ik heb nog steeds soms een paar puistjes, maar dat valt reuze mee)

hmm, oohja water drinken en gezond eten helpt ook heb ik gehoord.
in ieder geval bedankt ! (K)

Tja die moeten er ook zijn anders ziet de rest er niet zo goed uit :wink:

Dat heb je inderdaad of dat heb je niet.
maar je kan wel genoeg dingen doen om je gezicht er beter uit te laten zien, veel water, veel vitaminen, goed schoonhouden, geen plamuurlagen waardoor je huid niet kan ademen etc etc…

ik gebruik helemaal geen foundation, maar ik heb een hele egale huid.
Maar dat komt doordat mijn ouders dat ook hadden.
Natuurlijk heb ik zo af en toe eens een puistje, zoals iedereen wel heeft. Dat is niet anders.
Maar het is niet zo dat ik doorlopend met puisten rondloop etc.

Het enigste nadeel is dat ik de laatste tijd weinig slaap etc en stress heb. En daardoor rode vlekken in me gezicht krijg, dus laatste tijd gebruik ik wel foundation.
Maar ook niet veel.

Ik gebruik ook geen foundation ofzo, en toch moet ik de grootste moeite doen om mijn gezicht egaal te laten blijven. Nou ja, ik heb periode’s waarin heel mijn hoofd volzit, maar over het algemeen valt het wel mee. Wel heb ik altijd irritante mee-eters.

Soms heb ik een of twee dagen echt een hele gave huid… En dan volgt er om de een of andere reden altijd opeens een puistenexplosie -.- Ik gebruik 's ochtends facewash, tonic en dagcreme van garnier pure of zoiets en 's avonds weer facewash, tonic en nacht - en oogcontourcreme (dan krijg je later amper rimpels zeggen ze). Verder gebruik ik geen foundation, alleen transparante poeder en ik eet niet bizar veel chocola of snoep… Maar ik kan echt ZO jaloers zijn op meisjes met een perfecte huid:-P

ik ook behalve soms meeeters op mijn neus…

Gezond eten
Veel water
En goed slapen =D

op een puistje af en toe heb ik niks hoor… en ja heel af en toe is het een krater op mijn voorhoofd maar dat komt door stress en te weinig slaap maar met een maskertje en veel water is dat ook zo weg

gezicht goed reinigen, minerale foundation gebruiken maar absoluut niet te veel echt een no-no. soms naar een schoonheidspecialiste gaan, als je dan onzuiverheden hebt dan haalt zij die weg.

maar de reiniging is het belangrijkste, dag en nacht creme. voeding trouwens ook.
beetje herhaling maar toch is het zo.

ik heb zon creme; benzoylperoxide.
droogt de puistjes goed uit, helpt echt goed!
en dan gebruik ik ook dagcreme van louis widmer en lotion daarvan.
speciaal voor de vette huid.
en ik reinig elke avond mn huid.
de pil slik ik ook.
ik gebruik die creme en de pil nu een maand en het is echt al stukken minder!

Dat ligt gewoon aan je huid. Ik heb zelf een normale huid, en alleen als ik ongesteld moet worden heb ik 1 of 2 puistjes maar die vallen niet op. Ik mag er wel blij mee zijn, en helemaal omdat ik zo’n bleke huid heb, want oneffenheden vallen dan heel erg op! Maar ik denk ook dat goede verzorging een groot verschil kan maken.

Sommigen zijn nou eenmaal gezegend met een mooie huid…

ik hbe eerlijk gesegd… best een mooie huid
ik heb normaal misschien een rood vlekje op me huid of
niks… nja een moedervlek achtige iets naast me neus vreselijk
maar voor de rest is het best egaal
ik stoom me gezicht als ik het niet vergeet 1 x perweek + scrub masker / normaal maskertje
elke avond tonic + nacht creme
en van huid therapie heb ik speciaal gel wash voor een slechte huid
( via me sus sei had in der puberteit heel veel puisten… ik gelukkig niet maar ik heb et gevoel dat dat nu ook bij mij gaat gebeuren want je ziet als ik chocla of iets heel vet heb gegeten zie je het heel snel bij mij in me gezicht en buik haha ) maar ik klaag niet! t kan altijdddd erger

en btw ik heb et gevoel dat de pil bij mij juist voor puistjes zorgt