Mogelijke banen bij natuur&gezondheid?

Ik moet over een paar weken iets gaan kiezen en ik vroeg me af wat voor banen je later kan ‘krijgen’ als je natuur en gezondheid gaat kiezen

het ligt volgens mij ook een beetje aan welk niveau je doet,
maar heb je al geprobeerd om een goede site te vinden via google ofzo?

Die vraag is echt niet te beantwoorden. Ten eerste ligt het aan je niveau en ten tweede aan je vakkenpakket. Plus dat er zoooooveel banen zijn.

Welke studies horen hierbij?
Met dit profiel kun je alle opleidingen op (para)medisch gebied gaan doen. Denk dan bijvoorbeeld aan fysiotherapie, logopedie, diëtiek of verpleegkunde. Met dit profiel heb je ook toegang tot de meeste agrarische opleidingen zoals bijvoorbeeld: bos- en natuurbeheer, dier- en veehouderij of tuin- en landschapsinrichting. Ten slotte vormt dit profiel ook een goede basis voor de milieuopleidingen zoals milieutechnologie. Soms moet je dan in je vrije deel nog een extra vak volgen.

Wat kan ik met dit profiel worden?
Je kunt bijvoorbeeld in een laboratorium gaan werken. Met behulp van apparatuur doe je biologisch en chemisch onderzoek. Ook kun je gaan werken als verpleegkundige in het ziekenhuis of in een verzorgingstehuis. Andere voorbeelden van beroepen zijn: apotheker, huisarts, bodemkundige, landbouwconsulent, microbioloog of tandarts. Het omgaan met mensen speelt een belangrijke rol in je toekomstige werk.
rechtstreeks van http://profielkeuze.qompas.nl/profiel.html?pro=6

oh wat ben ik toch weer lief vandaag (:
oooh nieeet?

idd en voor sommige banen moet je ook nog een specialisatie curcus doen.

www.schoolweb.nl
www.studiekeuze123.nl

OMYGOD vandaag lees ik alles anders!!

k dacht er stnd: bananen bij natuur&gezondheid :astonished:

:grinning_face_with_smiling_eyes: