Moeite met de mode

Hee allemaal!

Ik kon eigenlijk niet zo goed vinden of er al een topic was als dit, en anders hoor ik het graag. Maargoed, ik ben dit topic gestart omdat ik eigenlijk me wat meer wil verdiepen in de mode en ik me afvroeg of jullie tips voor me hebben. Eigenlijk altijd ben ik te laat met de trends en het is niet dat ik per se in de mode wil lopen omdat het de mode is, maar omdat ik bepaalde trends vaak oprecht mooi vind (als ik iets niet mooi vind, zou ik het ook niet dragen). Hier op het forum bijvoorbeeld zie ik vaak superleuke dingen voorbij komen en ik zou er zelf blijer van worden als ik wat eerder de trends weet, en beter weet waar ik het kan kopen. Meestal loop ik nu een beetje achter de feiten aan. Hebben jullie hier tips voor? Fashionsites, blogs, winkels waar jullie (online) kleding kopen?

Hmm ja toch verschillende blogs volgen. Zelfs Girlscene (ZELFS GIRLSCENE) post af en toe artikelen over mode. Roze is bijvoorbeeld helemaal in dit uhm, jaar ? seizoen ? periode? idk. en in de winkels kan je het ook zien, veel kledingwinkels verkopen dezelfde trends.

Ik haal veel inspiratie uit tijdschriften!! Harpers Bazaar, Elle & Vogue zijn m’n favorieten. Je kunt natuurlijk ook op de websites van deze tijdschriften kijken.

Ik zou gewoon eens naar een leuke winkel toe gaan, en niet meteen bij elk kleding stuk nee zeggen maar ook gewoon iets anders proberen dan wat je normaal zou kiezen.

Tijdschriften, blogs, lookbooks op youtube