Moeilijke situatie

Hallo Allemaal,
[i]Een aantal jaar geleden heb ik een jongen ontmoet op vakantie (gewoon in Nederland). Ik vond hem toen al gelijk leuk maar durfde niet naar hem toe te gaan. Op de een na laatste dag, kwam hij naar mij toe. Het was toen heel gezellig en hebben veel gepraat. De volgende dag was het helaas tijd om weer naar huis te gaan. We hebben elkaars nummers uitgewisseld en nog een knuffel en toen was ik weg.
Ik heb met hem tot nu toe nog steeds contact en ik vind het ook nog steeds leuk. Het is wel zo dat hij in Grondingen woont en ik in Brabant. Heb hem niet meer gezien, maar wel veel gesproken en gesmst. Mijn ouders weten niet dat ik contact met hem heb.
Een aantal van mijn vrienden weten dit allemaal. Maar ik weet niet wat ik moet doen. Ik hem het geprobeert om hem los te laten, maar dat kan ik niet.

Heeft er iemand tips voor mij?[/i]

spreek een keer met hem af en kijk hoe het gaat. laat wel een paar mensen weten dat je op date gaat (:

Spreek inderdaad een keer met hem af, tenzij je nu al zeker bent dat je geen lange-afstandsrelatie wil. Maar het is sowieso slimmer om het je ouders ook even te laten weten als je met hem af gaat spreken, toch een stukje veiliger.