Moedervlek ontharen

Is er een manier om je moedervlek op je gezicht te ontharen? Kan dit met ontharingscreme of raakt hij dan van streek :stuck_out_tongue:? Het is geen platte moedervlek, maar zo’n bobbeltje…

Ja, voor je het weet heb je een huilende moedervlek… :grinning_face_with_smiling_eyes:

pincet?

Een pincet heb ik ooit geprobeert maar dat is niet echt een aanrader, hij ging bloeden enz.

Een moedervlek is niks anders dan een stukje van je huid met meer pigment. Mensen met een donkere huid hebben ook meer pigment en die kunnen toch ook gewoon harsen en epileren zonder dat het een bloedbad wordt :’)

waar zit hij dan? dat je hem wil ontharen?

Op mijn kin, @kaBOOM ik verzin het niet hoor, het ging echt bloeden enzo en het zag er ook niet bepaald lekker uit dus het is geen optie

Misschien aan de schoonheidsspecialist vragen? Mijn moedervlekken zijn namelijk echt heel erg ‘op’ mijn huid en bij het minste of geringste worden ze al geirriteerd…

Ik heb er een op mijn buik waar altijd een hele dikke zwarte haar groeit… ik haal het altijd weg met een pincet.

Ik heb altijd geleerd dat je echt nooit een moedervlek mag ontharen of met een pincet eruit mag trekken…

Als een moedervlek gaat bloeden, kan het een heel slecht teken zijn!
Heb je er de dokter al eens naar laten kijken?
Moedervlekken horen namelijk echt niet te bloeden.

Ik heb een moedervlek op mijn arm waardoor er door het extra pigment wat donkerdere haren inzitten… Trek ik er gewoon uit met een pincet.

je moet wel uitkijken, als je het er met een pincet uit trekt kan het gaan ontsteken en dan kan het ‘kwaadaardig’ worden zeg maar. (ik doe het zelf ook wel hoor, maar als het rood wordt ofzow zou ik wel ff naar dokter gaan)

er zijn moedervlekken die in je huid zitten die dus alleen meer pigment zijn, maar je hebt ook moedervlekken die op je huid zitten die dus zegmaar 3D zijn. die zijn kwetsbaarder en die kunnen bloeden en open gaan. ook is er dan een grotere kans op kanker (?) als ze open gaan/gaan bloeden, dus daar moet je mee oppassen.

misschien kan je hem weg laten snijden? dan krijg je wel een litteken maar ik heb ook gehoord dat je het weg kan laten laseren.
en die haar, afknippen? als je m er niet uit kan trekken.

ik ken iemand die hem heb weg laten halen (schaven ofzow) en daar zie je heel weinig van. Je hebt alleen kans dat het dan juist lichter wordt dan je gewone huid. Ik wil het misschien ook laten doen, maar vind het eng, haha :stuck_out_tongue:

Volgensmij mag je idd moedervlekken niet ontharen/epileren etc

ik heb er een op mn rug weg laten snijden, nouja eigenlijk schaven. 't lijkt op een kaasschaaf in het klein. maar ze verdoven t en dan voel je t niet. t voelt alleen alsof er iemand aan je zit te plukken. bij mij zie je wel een goed litteken maar dat komt omdat je je rug veel beweegt dus die huid trekt erg.

oh en het is niet eng hoor. t kan naderhand alleen een beetje pijn doen. maar als hij op je gezicht zit kan je m denk ik beter niet laten weg snijden, maar een andere methode gebruiken.

Ik heb zo’n bobbeltje ding op mijn wenkbrauw, ik haal de haren eruit met een pincet, nooit problemen mee gehad eigenlijk…

bedankt allemaal, die hele moedervlek weg laten halen is michien wel een optie maar ik wil dus echt geen litteken in mijn gezicht O.o Weet iemand of je een moedervlek kan ontharen met ontharingscreme of zoiets?

geen idee…
ik denk dat je de schoonheidsspecialiste idd moet vragen
ontharingscreme is misschien iets te aggresief, dat kan gaan irriteren denk ik…