Moeder verneemt dood dochter via Facebook

http://www.ad.nl/ad/nl/1013/Buitenland/article/detail/3320860/2012/09/23/Moeder-verneemt-dood-dochter-via-Facebook.dhtml

Een moeder uit Wales heeft op een wel heel ongelukkige manier de tragische dood van haar 30-jarige dochter Karla vernomen. Cheryl Jones (49) was in paniek toen ze op Facebook allerlei rouwbetuigingen van ‘RIP Karla’ zag verschijnen. De moeder belde meteen naar de gsm van haar dochter en kreeg een agent aan de lijn op de plaats waar Karla overleden was.
Dat meldt de Daily Mail. Cheryl Jones uit Tredegar in het zuiden van Wales kreeg de dood van haar dochter bevestigd door een politieagent. ‘Sorry, een agent zal snel bij u langskomen’, werd er gezegd. Een uurtje later kreeg de moeder een officieel telefoontje van de politie over de dood van haar dochter. Die was drie uur eerder dood aangetroffen op amper een kilometer van het huis van haar moeder. Cheryl Jones diende klacht in bij de politie omdat ze zo laat op de hoogte was gebracht.

Dochtertje Kyla
‘Het kan toch niet zijn dat complete vreemden via Facebook verklaren dat mijn dochter dood is en dat ik als moeder nog van niks weet’, vertelt Cheryl Jones. ‘Ik was ronduit hysterisch toen ik het vreselijke nieuws vernam. Enkele uren voordien had ik haar nog aan de lijn gehad. We praatten over haar hond Scooby. Zoals altijd zei ze dat ze van me hield toen ze ophing. Ook haar dochtertje Tyla is helemaal kapot van Karla’s dood. Het kind kan niet geloven dat ze haar moeder nooit meer zal zien.’

Onderzoek
Karla was een veelbelovend model toen ze op haar negentiende zwanger werd. De politie is een onderzoek gestart naar de dood van Karla. Uit de autopsie en het toxologische onderzoek moet blijken wat er precies gebeurd is. De politie verontschuldigt zich voor het feit dat ze de moeder niet sneller op de hoogte kon brengen, maar pas na drie uur werden de gegevens van de moeder gevonden.

:flushed: :flushed: :flushed: :flushed: :flushed: :flushed: :flushed:

Allemaal leuk en aardig maar je hoeft ons niet per se op de hoogte te houden van alle nieuwsberichten die met de dood te maken hebben, kunnen we zelf ook prima lezen.

Al dat gezeik over dat Facebook slecht is en toch heeft iedereen Facebook :’)

Reageer eens even normaal ja, tegenwoordig zijn er veel topics op Girlscene die me niks interesseren, ik vind dit ook wel eens fijn om te lezen… niet dat het geweldig nieuws is :bored:

Maar zij blijft maar topics openen over nieuwtjes over dode mensen. :’)

Inderdaad. Als het nou een discussiepunt was geweest, dan was het geen probleem dat ze het postte, maar wat moeten wij hier mee? ‘Oh, wat erg!’ En dan?

Ja het valt me nu ook op :stuck_out_tongue: dan wordt het wel een beetje overdreven :flushed:

Ik weet niet hoe oud dat kind is, maar het lijkt me sterk dat als ze haar ‘dochtertje’ noemen, ze gelijk beseft “oh nee mama is dood ik ga haar nooit meer zien etc” en dat ze er zogezegd kapot van is?

Nou, de dochter was 30 en ze had op haar 19de dat kind gekregen dus lijkt me dat dat kind wel oud genoeg is om het te beseffen.

Nutteloos topic. Er hoeft geen topic te worden geopend over elk nieuwbericht, graag alleen als er een discussie over gevoerd kan worden of echt meningen gedeeld kunnen worden…, maar dit is niet echt een topic waard.