moeder overhalen laserontharing

Haai meiden,

ik heb dus het probleem dat ik al heel lang mijn haartjes op mn bovenlip scheer. Ik wil hier graag vanaf want doe het elke dag, anders krijg ik stoppeltjes. Ik zit er heeel erg mee en mijn zelfvertrouwens wordt er zeeeeker niet beter van. Ben echt totaal niet meer gelukkig met mezelf en durf niet met iemand te zoenen door dit. Nu heb ik alle moed bij elkaar gesprokkeld om aan mijn moeder te vragen of ik een laserontharing mag bij het ziekenhuis. Het wordt verzekert en ik heb alles al doorgelezen etc. Mama vindt me te jong en vindt het niet nodig blablabla. maar ik wil het echt… ik wil beter in mijn vel zitten en dit is echt de enige oplossing. ik heb alles geprobeert… help?

xxxliefs

Hoe oud ben je? Vaak neemt in de puberteit nl haargroei toe, dus kan je beter iets langer wachten, want anders heb je er later alsnog last van en ben je weer geld kwijt

Idd. En heb je al geprobeerd om het te laten waxen bij de schoonheidsspecialiste? Zo doe ik het namelijk, en het helpt. En achteraf kan je het bijwerken met een pincetje. :slightly_smiling_face:

Scheren?!
Mama mia, hell no. Koop op Ebay een epistick, of epileer het met een pincet. Dat werkt al veel beter.

ik zoek al jaren een epistick

dat hoor ik van allemaal, SCHEREN OMG. maar ik ben er nu eenmaal met mn domme kop mee begonnen en kan het niet 1x overslaan want dan loop ik erbij als een holberwoner. ik ben 16 jaar trouwens.

Ja maar dan kan je het toch wel epileren alsnog :B

omg… epileren die zooi, ik heb een tijdje mn armen geschoren, nog dagelijks spijt van, he is erger dan eerst. Niet vreselijk ofzo maar toch… Maar heb je al tegen je moeder gezegt dat je het scheert?

Nee maar als je het 1 dag over slaat en dan harst of epileert, dat is vele malen beter. Dan loop je er 1 keer stom bij maar verder niet

doe die ene x overslaan dan in de vakantie, op een dag dat je (bijna) niemand ziet:)!

Hars het.

Ik heb het op mijn 15e laten doen, dus zeg maar tegen je moeder dat er ook meisjes zijn die het hebben laten doen op hun 15e. En zeg tegen je moeder dat dit net de juiste tijd is, omdat de zon steeds minder schijnt en dat je na de behandeling niet zonder goede zonnecreme in de zon mag.

Ik wil dat ook laten doen, bij mij valt het eigenlijk totaal niet hard op ( ben meestal de enige die het ziet). Maar niet slim van je om het te gaan scheren, dat maakt het gewoon erger, heb je harsen al geprobeerd? Zo ja dan had je wrs ook die pukkeltjes na het harsen? Dat had ik althans en daardoor moet ik het zelf epileren. Maar zeg gewoon tegen je moeder dat het je èrg onzeker maakt en geef haar voorbeelden van meiden die het ook hebben laten doen. En kan je het niet bij je schoonheidsspecialiste laten doen, btw? Het ziekenhuis lijkt me zo drastisch.

vertel haar gewoon wat je ons hier verteld.
dat je er echt dagelijks problemen mee hebt etc.

Misschien de pil proberen? De Diane gaat bijvoorbeeld overmatige beharing tegen. Je kan altijd even langs de dokter gaan om het te vragen. Of anders bleken?

sommige schoonheidsspecialiste zitten in het ziekenhuis. zo ook de mijne, iedergeval, die zat daar, maar die heeft nu een eigen praktijk ruimte :slightly_smiling_face:

Je kan het beter waxen als je jonger bent dan 18. Omdat, je zit dan nog in de pubertijd en je moet meerdere behandelingen ondergaan (meestal).
En een vriendin van mij doet het ook altijd. 1 seconde en het is klaar.
En het is meestal niet eens zo heel erg duur.

als je naar de laserontharings kliniek moet gaan,zeker nu gaan! Ik ben namelijk ook gegaan (ben 16) en kreeg er korting op vanwege m’n leeftijd ;]
Als je tegen je moeder echt je problemen vertelt,en het ook een kleeeiiin beetje aandikt ( helpt altijd wel een beetje) kun je haar misschien zover krijgen, mijn ma viel ervoor
succes!<3

Als je moeder er niet in trapt kan je altijd in het weekend niet scheren.
En dan op zondagavond harsen.
Want dan zijn die haartjes langer, dus heeft je harsstripje meer grip.
Vanaf dan STOPPEN met scheren en gewoon harsen en epileren. Dan blijven je haartjes langer weg en worden ze zachter.

Wat je verder kunt doen is vragen voor de diane-35 pil. Die is zowel voor acne als overbeharing.