Modellen gezocht voor mijn opleiding

Heee meiden

Ik ben 19 jaar en studeer allround schoonheidsspecialiste en ik heb over een aantal maanden het examen acne. Hiervoor ben ik opzoek naar mensen met puistjes en onzuiverheiden. Dit mag in het gezicht of op de rug zijn. Leeftijd maakt niet uit.

Eisen waaraan het examenmodel moet voldoen zijn:
-5 pustels (puistjes)
-5 comedonen (mee-eters)
Voor de lessen mag het ook iets minder zijn.

De behandelingen vinden plaats op het Beauty College in Utrecht in de lessen op 13 december, 10, 17, 24 en 31 januari. Mijn examen vindt plaats op 7 februari.

Onder het behandelen valt:
-een huidanalyse
-oppervlakte- en dieptereiniging
-het uitzuiveren/ledigen
-een masker
-nabehandeling en thuisadvies

Een behandeling is geheel gratis! Schaam je er niet voor, 80% van de mensen heeft wel eens last gehad van puistjes. Ik wil je helpen er vanaf te komen en kan je behandelen en advies geven. Als je mij kan helpen of je wilt meer informatie, stuur mij dan een berichtje. Je zou mij enorm kunnen helpen om mijn diploma te behalen.
0643169266
rowansabine@live.nl

Liefs, Rowan

Ahh, ik zou je heel erg graag willen helpen met het afstuderen en zo, maar het probleem is dat ik totaal geen onzuivere huid heb. Ik heb eigenlijk vrijwel nooit puistjes en als ik ze heb, is het er maar één.

Ik hoop dat het je nog lukt om iemand te vinden en veel succes met je examen! <3

Heee wat lief van je! Dankje :slightly_smiling_face:
Ik hoop inderdaad dat ik iemand ga vinden, het valt niet mee.

hee,
ik heb ook geen onzuivere huid, dus ik kan je ook niet helpen. Maar misschien kan je ook op facebook ofz plaatsen , ik denk dat er dan meerdere mensen zullen reageren. Alvast succes met zoeken en nog succes met je opleiding!

groetjes,
blue.lady

Hoi!

Ik zou opzich wel willen, want ik zit toevallig op school dichtbij jouw school. Ik weet niet alleen of die datums uitkomen, en of ik mag van mijn ouders… Ik zal kijken!

:slightly_smiling_face:

Ik zo nu en dan een onzuivere huid, zal ff moeten kijken of ik op die data kan.
Als dat zo is wil ik je heel graag helpen :slight_smile:

heee, dankje voor de tip! Op facebook heb ik al een bericht geplaatst. Dit is wel vaak gedeeld maar helaas reageert er niemand op.
X

Misslieff en JenniferTijgertje, ik heb jullie een berichtje gestuurd :wink:
x

Ik heb suuuuuperveel last van puistjes op mijn rug! Al sinds mijn 14é en ik ben nu 18, bijna 19. Ik woon helaas in België anders was ik zeker gekomen! Heb jij misschien een goeie tip? Goed product of iets anders dat helpt? Het is zooo irritant, vroeger was het nog erger. In de zomer gaan ze vaak weg, maar zoals nu jeukt het snachts soms zo…

^ik ben haar niet, maar ik zit ook op dezelfde school en heb éen dag ervoor examen haha!
maar als je veel puistjes op je rug hebt, is het misschien handig om wat vaker dan gewoonlijk je hoeslaken te verwisselen. want als je veel onzuiverheden op je rug hebt zitten en je draait steeds in je slaap dan maak je dit eigenlijk ‘‘open’’ en dan kan je het alleen maar meer infecteren. verder weet ik geen wondermiddeltjes eigenlijk voor de rug. maar het is belangrijk om je puistjes er niet af te krabben, want dit kunnen dan littekentjes worden en dat is zonde.

-

Dankje voor de tip! Alleen verander ik mijn hoeslaken, pyjama etc vaak genoeg…En ja dat krabben is zo moeilijk! Soms komt er echt zo’ huid’ mee, als je een hard puistje hebt zeg maar, kan het niet goed uitleggen… Ik hoop alleen dat het ooit eens weggaat…