Mobiele versie van Hotmail

Naast het feit dat je ook een soort app voor de mail van Samsung zelf hebt gebruik ik soms ook hotmail via internet vanwege een extra mailadres. Anyway, sinds een korte tijd kom ik niet meer op de mobiele versie van hotmail, ik krijg gewoon de pc-versie te zien en dit is echt annoying. Als ik bij google ‘hotmail mobiel’ intik en dan zo naar hotmail ga dan doet-ie het wel, maar als ik dan ook maar 1 mail aanklik dan gaat-ie weer naar de pc-versie. Ik heb ook geprobeerd om de mobiele versie als startpagina te doen, maar dan krijg ik een melding te zien (zie foto). Wie weet hoe ik dit terug kan krijgen? Oja, als ik naar hotmail.com ga dan krijg ik nergens een knopje met ‘mobiele versie’ te zien.

mijn excuses als de foto huge is

Misschien de app verwijderen en dan weer installeren?
Ik gebruik deze app zelf niet, dus ik snap niet 100% waar je het over hebt ;p
Je kunt ook even kijken in de app store of er net een update is geweest. Het kan zijn dat die update gewoon faalt en dat ze er nu mee bezig zijn om dat op te lossen.

Hopelijk heb je er wat aan!

Het gaat niet om een app.

Installeer de Outlook app! Dit was eerst de Hotmail app maar is veranderd :slightly_smiling_face:
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.outlook.Z7&hl=en

De mail app die je hier ziet, die gebruik ik voor mijn officiele mail. Maar ik wil graag via internet, gewoon ‘echt internet’ die andere mail gebruiken. Hoe krijg ik die mobiele versie weer terug :’)

http://www.iphonemania.nl/wp-content/uploads/2013/05/Samsung-Galaxy-S4.jpg

UP!

Maar als je die Outlook app installeert kan je toch gewoon via die app je mail binnenhalen? De Outlook app staat helemaal los van de standaard email app op je telefoon.
Ik weet niet of dit helpt, als ik het goed begrijp wil je gewoon via internet je andere mail binnenhalen in plaats van via een app?

Je kunt om de mobiele versie van de site te krijgen deze link gebruiken: https://mail.live.com/m/?bfv=um