Mix zoekt match

Ik heb nog een aantal spulletjes in mijn kast die ik wel leuk vind, maar waarvan ik niet goed weet wat ik erbij aan moet…

http://i205.photobucket.com/albums/bb289/emmerrijn/girlsscene/100_7306.jpg

Waarmee deze groene laarsjes te combineren? Ze zijn leuk, maar lijken bij alles te vloeken.

http://i205.photobucket.com/albums/bb289/emmerrijn/girlsscene/100_7329.jpg

http://i205.photobucket.com/albums/bb289/emmerrijn/girlsscene/100_7330.jpg

Dit bruin kleedje staat me qua model erg goed, alleen is het nogal donker. Wat kan ik erbij aan om het wat fleuriger te doen lijken?
Momenteel komt het kleed nog tot onder mijn knieën (ik ben niet al te groot), maar ik plan het alvast in te nemen tot zo’n 10cm boven de knie.

http://i205.photobucket.com/albums/bb289/emmerrijn/girlsscene/100_7331.jpg

http://i205.photobucket.com/albums/bb289/emmerrijn/girlsscene/100_7332.jpg

Deze bolero van h&m. Om de een of andere reden vind ik goud niet zo goed staan met wit (wat denken jullie?). Dus kom ik al gauw uit op zwart topje, gouden ketting, zwarte broek en misschien rode laarsjes voor wat kleur. Maar wat kan ik er nog meer mee?

Alvast bedankt voor jullie reacties :slightly_smiling_face:

Die laarzen;
ik zou een zwarte skinny doen, wijdvallend bruin shirt/trui en leuke zilveren kettingen :slightly_smiling_face:

zwart met bruin is nou niet echt een al te beste combi vind ik…

oh ja dat is waar ook XD
ehm jeetje
grijs misschien?

de groene laarzen vind ik zelf niet zo leuk. maar als ik het zou combineren zou ik dat gewoon met zwart doen denk ik.
als dat jurkje tot over de knie komt zou ik hem in nemen ja, om hem wat fleuriger te maken zou er een gekleurd vestje over heen kunnen doen. (bloemetjesvestje ofzo) of anders wat fleurige sieraden.
dat laatste vestje vind ik leuk! hmm… je zou het wel met wit kunnen combineren, het zou niet schrikbarend verkeerd staan ofzo maar zwart staat inderdaad mooier ja denk ik. misschien voor de verandering met een zwart jurkje en een panty? (stipjes/hartjespanty, of andere panty met een patroon erin) of het zwarte vijf-eurorokje van H&M eronder met zwart shirt en panty. je zou hem ook wel met een spijkerbroek in plaats van zwarte broek kunnen combineren zodat het niet te zwart wordt. :stuck_out_tongue:

oh dat vesje is echt leuk!
en ja, ik zou je kunnen vertellen hoe je kan combineren, maar ik weet niet wat voor kleren je hebt… dus jaa. wat je ook kan doen is, gaan shoppen met de gedachte; ik moet dingen vinden die daarbij passen. en dan heb je een nieuwe outfit.

die laarzen met een mooie jeans en wit/zwart/bruine tinten erop
Dat jurkje met een fleurig vestje of een sjaal
en dat vestje is amazing, die kan juist overal mee. Ja en met wit, goud en wit is super mooi juist. En op een legergroene broek <3 I love. (ja ik zie overal combi’s in dankzij me job!)

die laarzen zijn echt geweldig. misschien met een zwarte panty, bruine tulprok en een zwarte shirt met pofmouwtjes?

laarzen: zwart basic kort jurkje met lange mouwen (pof), panty met stipjes, lange gouden ketting, en een groenen houten armband?

Uiteraard is het niet mogelijk om op basis van deze foto’s een kant-en-klare outfit te suggereren/realiseren, daar jullie niet weten wat er nog allemaal in mijn kleerkast zit en wat voor figuur ik juist heb.
Toch helpt het om te lezen welke kledingstukken er spontaan bij andere mensen in gedachten komen. Zo neem ik zaken die ik aanvankelijk had uitgesloten terug in overweging (ik ga bvb toch nog eens aan de slag met wit en goud), of kan ik iets gerichter gaan zoeken in de winkel om een nieuw bijpassend stuk.

Kortom, ik zal dus zeker zelf nog wat moeten puzzelen, maar het helpt als er bij ‘moeilijke stukjes’ zoals deze meegepuzzeld wordt!

Dus dankje voor de reacties :slightly_smiling_face:

Oh trouwens he! Dat vestje hoort in de collectie van de H&M met deze kleuren;

http://files.hm.com/media/products/865/DXL865_79201_18005_24_4785.jpg

http://files.hm.com/media/products/865/DXL865_77818_13000_54_4740.jpg

Deze kleuren kunnen dus heeel makkelijk met dit vestje, en aangezien deze kleuren helemaal top zijn voor de herfst…

dat vestje is leuk!

oke heb je niks aan sorry.

Dit bruin kleedje staat me qua model erg goed, alleen is het nogal donker. Wat kan ik erbij aan om het wat fleuriger te doen lijken?
Momenteel komt het kleed nog tot onder mijn knieën (ik ben niet al te groot), maar ik plan het alvast in te nemen tot zo’n 10cm boven de knie.

http://forum.girlscene.nl…opic/list_messages/162289

Zo’n bruine riem als in mijn topic…

die laarzen zou ik dan het truitje combineren met dezelfde kleur als die streep is.’
jurkje weet ik niet echt …
en dat vestje is leeeuk!

Haha, vooral geen sluikreclame :grinning:

Een riem lijkt me overigens wel een goed idee. Ik heb even een kijkje genomen in jouw verkooptopic maar ik vind de riem die je aanbiedt niet zo mooi, helaas.

Voor het jasje en het kleedje ben ik er intussen wel uit. Iemand nog tips voor de laarzen? Want die blijven een heikel punt.