Missha BB cream!

Hee!
Ik heb pasgeleden een BB cream gekocht, via internet, maar het is voor mij niet de goede kleur, vandaar dat ik hem verkoop.
Ik heb hem 1 keer getest, maar met een spateltje dus hygienisch, niet met mijn vingers ofzo :slightly_smiling_face:.

Het is deze, in kleur 23, natural beige, 20 ml versie:

http://t3.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcTveFUz59JgkJYf0GWyhVv_CCV4Kn1aVwcLeFTWzmIb3vhidc_8alWTIeaqPA

http://multiply.com/mu/riebutik/image/rgm1rRuBAMlXyqSR3GxRGw/photos/1M/1200x200/1876/Missha-Swatch.jpg?et=uI0vxZPEYn3OTi2QF21Bnw&nmid=0

NIET mijn fotoā€™s.

Eigen foto, sorry voor de baggere foto, het is al donker, maar je snapt het doel :slightly_smiling_face:

http://i39.tinypic.com/vy87z7.jpg

Dit is een filmpje/review over de BB cream, voor als je er niet echt bekend mee bent: http://www.youtube.com/watch?v=nFNIYtFrk5k

Richtprijs is 6-8 euro, dat heb ik er zelf ook ongeveer voor betaald, bieden/noten mag altijd!

Liefs

Ik heb eventueel wel interesse, alleen begrijp zelf niet zoveel van die kleurcodeā€™s op ebay.
Is dat donker of juist heel licht?

Groetjes

Daarom staat er dus ook een plaatje bij :slightly_smiling_face:
Het is de donkerste versie, maar Ebay BB creams zijn HEEL licht in vergelijking met normale foundations, dus voor mijn (licht getinte) huid was hij te licht.

Maar het is natural beige, een beetje neutraal dus, zoals je ook bij dat kloddertje met #23 erbij ziet op het plaatje1

UP
Verder geen geĆÆnteresseerden?

Je zei toch dat hij een bleekeffect had, en je hem daarom niet wilde?

Ik weet niet of het een bleekeffect is, maar wel whitening, maar iemand in het Ebay topic had gegoogled op dat stofje en die zei dat het natuurlijk was, en geen ā€˜blekend effectā€™ had, maar meer donkere vlekjes en onzuiverheden oplicht. Maar hij is al te licht voor mijn huid, dus dat moet ik dan zeker niet hebben.

Kijk, dit staat op internet:

ā€œZoals zelfbruiners een hot item zijn bij ons, zijn whitening producten enorm populair in voornamelijk Zuidoost AziĆ«. In bijna elk product wordt wel gebruik gemaakt van whitening ingrediĆ«nten, zo ook in BB Creams.
Dit omdat zonder deze ingrediƫnten de producten simpelweg niet verkocht worden.
In het verleden werd in whitening producten vaak gebruik gemaakt van hydroquinone, een chemisch goedje wat zeer kankerverwekkend was en momenteel in heel veel landen is verboden.
In alle BB balms wordt gebruik gemaakt van het werkzame bestandsdeel Arbutin. Dit is in tegenstelling tot de synthetische stof die gebruik wordt in zelfbruiners, een natuurlijk ingrediƫnt. Arbutin is het extract van de berendruif plant die blekende eigenschappen heeft voor de huid. Maar eigenlijk is dit effect nihil, wat arbutin meer doet is het voorkomen dat de huid donkerder wordt in plaats van dat het de huid bleker maakt.
Eigenlijk moeten we het zien dat als je een aantal dagen niet buiten komt of in de winterperiode de huid toch wat lichter van kleur wordt, en dit is eigenlijk het whitening effect. Op een toch al blanke huid zal arbutin dus geen effect hebben. Ga je met deze producten op toch in de zon dan zal je huid ook gewoon bruiner worden.
Wat BB Creams wel doen, is het neutraliseren van de huidskleur. Het verminderd donkerder plekken of overmatig pigment in het gezicht.
Hiermee hoop ik iedereen gerust te stellen die twijfels hebben om een bbcream te kopen omdat er whitening ingrediĆ«nten inzitten. Iedereen kan het dus gerust gebruiken zonder bang te zijn dat het de huid nog lichter maakt.ā€