Misschien een stomme vraag..

Hee meiden!

Ik heb sinds 30 december 2010 een relatie met mijn superlieve vriendje. Hij is 20 en ik ben bijna 16. We wonen ongeveer 50 minuten met de auto van elkaar vandaan en zien elkaar elk weekend. We mogen dan ook samen slapen. Nu vragen jullie je natuurlijk af: waar kennen jullie elkaar dan van? Je raadt het al, van internet. Ik ken mijn vriendje namelijk van Habbo. Ik speelde dat voor het laatst toen ik 11 was denk ik, maar vanaf het moment dat wij elkaar daar spraken voegden we elkaar toe op msn en zo raakten we aan de praat. Ik heb, toen alles nog zo onserieus was, gezegd dat ik 14 was toen want hij was toen geloof ik 15, terwijl ik pas 11 was haha. Later heb ik hem verteld hoe oud ik echt was.

Hij had toen die tijd een vriendin, maar zat altijd met mij te msnen omdat ik zo bijzonder was. Die relatie was trouwens niet zo heel serieus. Hij liet het niet goed merken maar ik wist gewoon dat ie me wel leuk vond.
Het ging toen in 2008 uit met die vriendin en we hebben een tijd later, in 2009, voor het eerst geskypt. Hij gaf me best wel valse hoop. Later kreeg hij wéér een vriendin, toen was ik echt verdrietig. Ik was pas 13/14 maar ik was al zó verliefd, best apart haha. Hij heeft het met haar een jaar volgehouden, het ging eind 2010 uit tussen hun. In het begin van zijn relatie was het echt een beetje afgelopen tussen ons. Hij leek gewoon smoor te zijn op haar en hij had voor de eerste keer seks met haar, etc.

Later in de zomervakantie begonnen we weer te skypen en het was echt heel leuk. Ik weet dat hij op een of andere manier altijd een zwak voor mij gehad heeft. Een tijdje later belde hij me voor het eerst 's avonds in bed en vanaf dat moment waren we echt gek op elkaar. Hij heeft het toen uitgemaakt met zijn vriendin en is hierheen gekomen met zijn auto.
De eerste date was ik echt zwaar nerveus, maar het was zo geweldig. Ik voelde me meteen al op mijn gemak bij hem en ik wist zeker dat hij hét was voor mij. Ik voelde me raar, omdat ik zo jong was. Maar tegelijkertijd zoooo gelukkig!
Nu zijn we dus al dik een jaar samen en het gaat nog steeds super hihi.

Zooo… Heel lang en misschien beetje ingewikkeld verhaal dit. Ik had nog meer willen vertellen maar dat doe ik jullie niet aan haha, veel te veel lezen en wie weet boeit het jullie niet =$

Maar nu is eigenlijk mijn vraag… zijn hier meisjes die haar vriendje ook van habbo kennen? of misschien van een andere internetsite? Tell me! Ik ben daar altijd heel benieuwd naar!

nope, ik ken mijn vriendje van school. Ik vind wel dat mensen er niet zo’n big deal van moeten maken van mensen die elkaar via internet kennen zegmaar.

Nope.
Wel een hele goede vriendin though.

Hoe bedoel je big deal? een probleem dus? dat vind ik dus ook. Heel veel mensen zeggen ook, oh wat dom dit dat, of kijken me aan van: are u kiddin me? En dan denk ik echt: je weet er echt niets van haha. Liefde is gewoon liefde…

Ik niet, maar apart verhaal. Ik vind het wel echt leuk dat jullie zo blij zijn samen!

Oh en trouwens, lekker boeiend wat anderen er van vinden. De zus van mijn vriend kent haar vriend ook van een internetsite. Die zijn al meer dan een jaar gelukkig samen.

Oh naja, ik zie het probleem er nooit zo heel erg van in. Sure, je moet voorzichtig zijn, maar je kan ook gewoon aardige mensen ontmoeten.

Aw thanks!

Als ik het zo terug lees moet ik toegeven dat het ook echt een apart verhaal is haha

Ja klopt. Ik ben ook met een vriendin naar de plek van ontmoeting gegaan. Maar ik wist wel zeker dat dit geen oud vies mannetje was hihi, ik had 'm vaak zat gezien op de webcam en we hadden gebeld enz. Maar ben het idd met je eens, soms hoor je toch verhalen…

Ik ken m’n ex van habbo. We leerde elkaar kennen omdat een gemeenschappelijke vriend voor de gein zei ‘fix Maury dan!’ en toen kwamen we aan de praat. Het heeft ongeveer 2 maanden geduurd, waarvan 1 maand ruzie, voordat we elkaar voor het eerst zagen. Vanaf dat moment hebben we een jaar wat gehad.

Wauw, 2 maanden is echt kort! Ik moest iets van 3 jaar wachten ofzo hahaha, maargoed mijn verhaal is wat apart.

Nou we hebben elkaar wel leren kennen via msn en hyves maar we konden elkaar al eerder.

Vriendje niet.
Heb wel een hele goede vriendin via kindertent leren kennen, haha

Haha verder niemand dus? :’)

Ik ken mijn vriend via Omegle, toen op MSN toegevoegd, eerst een half jaar niet met elkaar meer gepraat, maar toen out of nowhere wel en uiteindelijk afgesproken, haha. We hebben nu een jaar :slightly_smiling_face:

Hm ik vond het lang genoeg haha :'D M’n moeder wist trouwens van niks want ik was bij een vriendin die aan de andere kant van het land woont :'D

ik moest wel een beetje lachen om habbo ;p

Haha ja, ach… wie heeft het vroeger niet gespeeld, volgens mij haast iedereen toch? Ik speel het nu natuurlijk niet meer he, niet dat mensen dat verkeerd gaan begrijpen ofzo :stuck_out_tongue: heb 't vanaf m’n 11/12e niet meer gespeeld. Vreselijk spel.

Ik heb alleen mijn 2 beste vrienden via internet ontmoet!
Ze wonen een halfuur van me vandaan en ik heb ze al ruim een jaar niet gezien!
Gelukkig komt Zaterdag de jongen naar mij toe!
Ik ken ze trouwens via YouTube omdat de jongen een beetje een ‘YouTube’ hit is met zijn 2000 of 3000 subscribers…

Ik ken mijn ex vriendin ook van habbo. Ik ben er zelfs door haar achter gekomen dat ik op vrouwen val… Ze deed zich namelijk voor als een man, en na een half jaar lang gepraat te hebben, vertelde ze dat zij een vrouw was, en dat veranderde niet mijn gevoelens voor haar. Toen na ongeveer 7/8 maanden hebben we wat afgesproken en ook ongeveer een jaar wat gehad. :stuck_out_tongue:

Dus je bent niet de enige met een ‘apart’ verhaal, haha.

Haha, mooi verhaal! Hoe reageerden je ouders erop dan? Mijn ouders zouden dat zoooo niet leuk vinden, die denken dat iedereen op het internet een vies oud mannetje is.

Ik ken een goede vriendin van me via een forum. Heb haar ook al wel in het echt gezien. :slightly_smiling_face: Maar dat is niet zo bijzonder als habbo haha.