Misschien een rare vraag (borsten)

Dit klinkt misschien heel raar en ja ik weet dat elke borst anders is. Maar ik zit er best wel mee dat als ik een bh aan doe dat ik in het midden van mijn beide borsten geen streepje heb. Ik heb geen kleine borsten, en ook niet groot gewoon een B/C cup. Het lijkt alsof ze uit elkaar groeien of het ruimte ertussen. Licht dit aan een verkeerde bh? Ik heb namelijk nooit mijn maat laten opmeten. Ik zie namelijk dat heel veel mensen die ik ken gewoon een streepje hebben en geen ruimte tussen hun decolleté. Dus ik vraag me af of dit nog komt of dat het aan de bh ligt? Ik heb vroeger ook schoudertassen gedragen, dus dat het handvat over je lichaam gaat en dan zo tussen je voorgevel. Misschien zijn ze daarom uit elkaar gegroeid? Ik zit hier al wel een tijdje mee. Ik ben trouwens 16 en wordt binnen 2 maanden 17.

Dat is toch gewoon hartstikke normaal?

http://forum.girlscene.nl/forum/beauty-health-hair/borsten-topic-122562.0.html

We hebben hier op GS een speciaal borsten topic voor: http://forum.girlscene.nl/forum/beauty-health-hair/borsten-topic-122562.0.html

Daar kun je terecht met je problemen/vragen

Huh? Er zit toch altijd ruimte tussen?

haha suus we kwamen tegelijk :stuck_out_tongue:

Als er een algemeen topic is kan deze wel dicht :slightly_smiling_face:

Is normaal hoor! Ik heb ook geen ‘‘streepje’’ er tussen, alleen bij bepaalde bh’s wel.

Weinig mensen hebben een echt streepje, komt omdat je borsten dan echt helemaal tegen elkaar moeten staan en daar moet je best grote borsten voor hebben.
Het is echt totaal niet raar

Oké!