Mijn vriendje is vreemd gegaan.

Hoi meiden,

Ik heb een onwijs lang verhaal over mijn vriendje en mij, wij hebben een nogal krakkemikkige relatie om zomaar te zeggen, de tranen die ik gelaten heb daar kun je bijna een zee mee vullen, anyway. Ik ben stapelgek op hem, hij is stapelgek op mij maar op de een of andere manier werkt het gewoon niet soms. Ik hou echt van die jongen, en hij heeft ook echt onwijs veel tranen om mij gelaten.
Mijn vriend en ik zijn bijna 11 maanden samen nu. We hebben echt mega mega veel ups en downs gehad waardoor ik bijna kan zeggen dat ik de helft van onze relatie bij elkaar gejankt heb.
Laten we bij het begin beginnen, ik heb altijd al moeite gehad met een relatie nemen, deze jongen was en is dus ook mijn eerste vriendje. Dat komt omdat ik 0% vertrouwen heb in jongens, en dit komt doordat mijn vader ons gezin op nogal hectische wijze heeft verlaten. ik heb hem daarbij ook al 7 jaar niet gesproken of gezien. Mijn vriendje heeft mij laten geloven in liefde, hij heeft mijn vertrouwen omhoog gekrikt en is daarom vanaf de eerste dag dat ik hem kende mijn allergrootste steun ooit geweest. Hij heeft mij vertrouwen gegeven in vrijwel alles. Het ging super goed in het begin, zoals in elke relatie. Tot ik niet meer de dingen mocht dragen die ik wilde, niet meer mocht doen wat ik wilde, en hij me eigenlijk ‘opsloot’ die ruzies daarover gingen er heftig aan toe, (niet kwa slaan of wat, maar hij scheldde me vaak uit) Ik twijfelde aan de relatie, en op de dag dat we echt verschrikkelijke ruzie kregen is het toen ook uit geweest… Hij gooide me de deur uit en ik viel op straat, vervolgens schrok hij zo van wat hij gedaan had dat hij me optilde en mee naar binnen nam, ik werd helemaal gek. Het was stil en het enige wat we deden was huilen, allebei. Ik wilde weg, ik voelde me niet veilig. Ik reed weg maar kwam niet verder dan de hoek van de straat, simpelweg omdat ik zóveel van hem houd. Hij kwam me achterna en we hebben een half uur in de regen buiten staan huilen en uiteindelijk ben ik met hem mee gegaan.

De week daarna was verschrikkelijk, ik wist het echt niet meer en hij wilde mij zo graag terug. Ik heb mijn vrienden voor hem laten vallen (ja, het ergste wat je kan doen als vriendin zijnde…) Toen hun merkte dat het uit was namen ze contact met me op, dat was op een avond dat ik naar mijn vriend toe zou gaan om te praten en gewoon het even fijn hebben. Ik heb mijn vriend toen dus 5 min van tevoren laten zitten en ben naar mijn vrienden gegaan om te praten. Hij was razend. Hij is meteen naar een discotheek vertrokken. De dag daarna ben ik nog bij hem geweest, ik was boos, hij was boos, het was gewoon drama, allebei verdrietig gewoon een ‘rollercoaster of emotions’.
De week daarna was weer zo hectisch als de pest, ik heb hem veel gezien die week, ik voelde me niet goed, ik was misselijk sochtends, was niet fit, heel veel moe, toen ik op een dag met hem ging douchen, werd het seks. Ik draaide om en zei ik ben duizelig. Bam, weg was ik. Flauwgevallen, ik werd wakker van klapjes n mijn gezicht, met een huilend vriendje boven mijn hoofd. Hij was zo verschrikkelijk bang, en ik ook. Ik twijfelde al langer of ik misschien zwanger was, en we hadden het daar ook al over gehad. Hij zou een zwangerschapstest regelen, en dat had hij ook gedaan. Zaterdagavond zou ik gaan stappen met een vriendin, en hij zat er helemaal doorheen, en ik ook. ik zag het ook totaal niet zitten om te gaan stappen, gewoon geen behoefte aan. dus ik ben om 11 uur terug naar hem vertrokken. Lekker bij hem geslapen en lekker rustigaan gedaan, ik voelde me nogsteeds misselijk, zwak en moe.

Zondag op maandag een zwangerschapstest en je raad het al: zwanger. Toen stortte onze wereldjes helemaal in. Samen huilend op bed, wat moeten we nou? Ik dacht gelijk: abortus, ik kan geen kind opvoeden ik ben zelf nog een kind. Hij wilde het houden, maar wist dat het niet kon, ik wilde het ook houden, maar t kon simpelweg niet. Toen het abortus riedeltje gedaan was, was ik achteraf he-le-maal naar de klote, echtwaar, elk meisje onderschat een abortus. De abortus is nu 4 maanden geleden en emotioneel gesteld ben ik niks meer.

Maargoed, nu komen we tot het vreemdgaan. Sinds die abortus en die 2 weken van een hectische relatie, was alles veranderd. wat niet gek is. Maar het kwam vooral van zijn kant. Hij deed letterlijk niks meer voor me, we waren bij elkaar en thats it. We hadden seks en that’s it. Hij knuffelde me niet meer voor het slapen, hij tilde me niet meer plots op om te zoenen, hij deed gewoon niks liefs meer en zei niks liefs meer. Ik vroeg dus 100x wat er aan de hand was en dat hij was veranderd. Niks. Uiteindelijk maakte hij het op een ochtend uit, een week na mijn verjaardag, bam, ineens was het wij zijn klaar. Ben ik maandag op dinsdag nog bij hem geweest. en woensdagochtend kwam het. Jahoor… mijn lieve vriendje en mijn grootste steun had seks gehad met zijn ex. in de week dat het uit was, nadat ik hem had laten zitten. En kapot dat ik was. Na de abortus kon het er allemaal nog wel bij… niet dus. Ugh ik voelde/voel me echt vreselijk. Uiteindelijk hebben we het die weken daarna nog best fijn gehad, hij hield zijn mond over wat er gebeurd was, maar hij was weer lief voor me, hij keek me weer verliefd aan het was weer een beetje als oud aan het worden. JA, ik heb dat vreemdgaan vergeven, omdat het toen uit was, en ik hem ook echt wel hard had laten vallen. Maar vergeten doe je nooit.
Ik kwam erachter dat meneer weer contact had met zijn ex, contact had met een andere ex, en contact had met een meisje dat opeens uit t niets veel met hem praatte. Nee hij heeft niks met de andere ex en dat meisje gedaan. Alleen maar vieze praat op app en facebook. En ik moest er telkens achter komen door zijn telefoon snachts door te spitten (erg he… maar ik kon het onwetende gevoel niet meer aan) Ik moest huilen, werd boos, en hij knuffelde me daarna en zei dat hij het echt nooit meer zou doen en het niet meer zou gebeuren dat hij met die meisjes praatte. Ik nam het van hem aan, ook al was dat diep van binnen niet zo.
Daarbij was het heel normaal om elkaar wachtwoorden te weten en gewoon zodat we konden kijken zijn vertrouwen in meisjes was namelijk ook niet perfect. Opeens mocht ik zijn wachtwoord niet meer, vertikte hij het om op facebook te zetten dat hij met mij had en op whatsapp stond ook helemaal niks meer van mij. Ik zit vanochtend in de bus, vanaf hem naar het station. voor mij was het toen: 5 min geleden was ik nog bij hem. En hij maakt het uit op whatsapp omdat hij vind dat hij niet te vertouwen is en niet bij 1 meisje kan blijven. Opeens. En alweer was ik KAPOT. Ik ga niet meer naar school, ik kan niet meer naar school, ik zit er emotioneel helemaal dwars doorheen, thuis gaat het niet goed, school gaat het niet goed, werk gaat niet goed. En dan laat je vriendje je ook nog eens stikken omdat het voor hem te moeilijk is, terwijl ik wel degelijk 100% zeker weet dat hij van me houd, Hij heeft zich stuk gewerkt voor mij.

Het is misschien moeilijk te begrijpen maar ik KAN gewoon echt niet zonder hem, zeker niet nu, zeker niet nu ik zo in de knoop zit met alles. Hij was mijn steun toeverlaat, alles, mijn hartje was voor hem en van hem. Ik ben belazerd van alle mogelijke kanten, ik ben moeder van een ongeboren kindje en mijn vriendje gaat vreemd, school is totaal verneukt en thuis gaat het super slecht. Ik vraag me af wat ik nog moet met mijn leven, voor mij is mijn leven helemaal verkloot. Tuurlijk blijf ik wel leven, maar wat ik ermee moet weet ik gewoon niet. Ik weet wel dat ik er compleet alleen voor sta. En net als in het begin is mijn motto weer terug gedraaid naar: trust nobody but yourself. Voor mijn gevoel is vertrouwen in iemand hebben jezelf kapot werken. Ik ben 17 jaar, en dit is mijn verhaal.
Als iemand toevallig tips heeft of weet ik het, alsjeblieft zeg het gewoon. Ik MOEST mijn verhaal even kwijt, maar ik weet nogsteeds niet wat ik met deze relatie aan moet.

Ik weet het gewoon echt niet meer…

xxxx

Heftig. Misschien kun je er met iemand over praten die er wat meer verstand van heeft. Ik denk niet dat wij jou heel erg kunnen helpen, na alles wat er gebeurd is.

Heel veel sterkte ermee.

En edit: ik ben met Soof. Je vriend hoort je zo niet te behandelen. Ik snap dat het moeilijk is en dat het het allemaal nog ingewikkelder maakt, maar hier word je ook niet gelukkig van. Praat er met iemand over, zou ik zeggen.

Jeetje wat heb jij veel meegemaakt voor iemand van die leeftijd. Het liefst zou ik naar je willen roepen: meisje, je bent pas 17 geniet alsjeblieft! Maar ik weet dat dat in dit geval geen zin heeft, je zit er duidelijk echt doorheen.
Ik weet ook niet zo goed hoe ik je tips kan geven, omdat je zo sterk laat weten dat je in geen enkel geval zonder je (ex)vriend kan. Ik weet dus dat het geen zin heeft om te zeggen dat je hem moet laten gaan, al is dat wel hetgene wat ik zou willen zeggen. Hij heeft zelf duidelijk aangegeven niet bij één meisje te kunnen blijven en hij heeft je (misschien al meerdere keren…) bedrogen.
Ik denk dat je in dusverre met jezelf in de knoop zit dat een psycholoog inschakelen helemaal niet zo’n gek idee is. Hoe je het precies thuis hebt weet ik niet, maar waar is je moeder in dit verhaal? Kan je bij haar terecht? Echt vrienden heb je niet meer kan ik opmaken uit dit verhaal, dus ik weet ook niet of de vrienden die je nog hebt jou steun kunnen bieden.

Het is in ieder geval een begin dat je je hart gelucht hebt, maar ik zou echt een psycholoog of ander vertrouwenspersoon inschakelen. Dat je school nu op de laatste plek zet is misschien niet het slimste, maar je eigen emotionele welzijn gaat nu even voor.

Daarbij wil ik als laatste even zeggen dat ik het dapper van je vind dat je een abortus hebt laten plegen en dat dat echt het beste is wat je hebt kunnen doen. Zoals je al merkt kun je waarschijnlijk niet op je vriend steunen (hij kan niet eens trouw aan je zijn…) en met een kind zou jullie relaties nog veel meer klappen krijgen en daarbij, als je emotioneel zelf even niet stabiel bent is ook een kind opvoeden echt geen pretje.

Sterkte meid, en als je nog iets kwijt wil kan je het altijd plaatsen!

Wat erg allemaal… :sob::muscle: Ik denk dat het beste is om weer even op jezelf te komen zonder hem, probeer iemand te vinden die je kan helpen en een paar maandjes rust van hem nemen, en gewoon even weer een 17 jarige zijn. Als je na een tijdje wat beter voelt en nog altijd denkt dat hij goed voor je is dat moet je dan zien, maar nu denk ik dat je beter afstand kan nemen.

/

Dit laatste gedeelte heb ik ook precies hetzelfde gehad met mijn ex, die ging ook vreemd met 6/7 meiden, wou ook niks op fb en whapp hebben staan over mij, ik heb toen ook 's nachts zn tel gecheckt en kwam er toen ook achter, en dat maakt je idd kapot, ik mag niet klagen als ik lees wat jij hebt meegemaakt en alles! echt respect meis. Probeer te denken dat hij jou niet waard is en dat er veel betere jongens zijn. Probeer je leven op de rit te krijgen dan komt het weer goed! sterkte :wink:

Ik blijf erbij dat je (vooral als je zo jong bent) het eerste jaar vooral in de wolken moet zijn, vooral heel verliefd moet zijn en niet al meteen zoveel drama. Hoe zou dat dan zijn als jullie 8 jaar verder zijn? Dat is toch niet te doen?

Bespaar het jezelf en zet er een punt achter, hoe moeilijk het ook is. Je zegt dat je niet zonder deze jongen kan maar dat kan je heus wel. Je bent niet afhankelijk van een persoon en je bent zelf écht sterk genoeg om er weer bovenop te komen.

Toen ik 15 was vond ik ook dat álles slecht ging in mijn leven, dat niks goed ging, zoals jij ook zegt; school ging slecht, thuis ging het slecht, mn vriendje dat naar de gevangenis moest, werk waar ik me niet prettig voelde etc. Maar dat is allemaal helemaal goed gekomen, hoe kut dat ook allemaal was.

Je bent niet alleen, en dit heeft allemaal tijd nodig. Maar het komt écht allemaal goed.

/

Jeetje, jouw verhaal lijkt zo erg op de mijne. Ik heb ook moeite met (jongens) vertrouwen en ik denk dat dat ook komt doordat mijn vader ons in de steek liet. En mijn vriend is ook vreemdgegaan. Ik heb het hem wel vergeven maar vergeten zal ik het ook nooit. Ik kan je wel advies geven van ‘vergeet hem, hij is jou niet waard’ maar dat is makkelijk gezegd. Ik denk dat je gewoon even tijd nodig hebt om alles te verwerken. En ga er met iemand over praten die je wel vertrouwt. Je mag me altijd noten! Veel sterkte :sob::muscle:

Kap ermee meid. ik heb ook zoiets meegemaakt en vergaf het elke keer. geloof me het word alleen maar erger als je hier mee doorgaat. ik weet hoe jij je voelt… sterkte

serieus dit had ik kunnen schrijven… heel veel sterkte ik weet echt waar je doorheen gaat, maar probeer niet om het weer goed te maken. Ook al wil je dit graag, je blijft altijd dat verschrikkelijke gevoel houden en alsof je hem moet checken omdat je hem niet meer vertrouwd, sterkte meid echt!!

Ik ben heel makkelijk als het gaat over vreemdgaan: DOEI.

Oh wat erg… Al die dingen bij elkaar :frowning_face:
Maar meid, hij is het je niet waard. Als hij zich zo gedraagt en zo doet tegen je… Ik weet zeker dat je een andere leukere, betere, lievere jongen zal vinden die je respecteert en die je geen dingen zal verbieden.
Sterkte :sob::muscle:

Okee, had het verhaal niet helemaal gelezen en was uitgegaan van te titel. Maarja… persoonlijk zou ik dan nooit meer een relatie met diegene kunnen hebben. Maar dat maakt het wel wat gecompliceerder ja.

+ toen hij vreemd ging was het uit, dus eigenlijk ga je dan in theorie niet vreemd.

Ik weet ook echt niet wat je moet doen, het klinkt heel erg heftig! :sob::muscle:

Dikke knuffel! :sob::muscle:
Maar meis. Hij is jou niet waard. Na 11 maanden al deze shit?!
Kom op. Ik kom ook uit zo’n relatie en wat een kuttijd was dat. Ik heb nu 1.5 jaar met mijn huidige vriend en alles gaat zo goed! En zo hoort het ook te zijn! Na zo’n korte tijd al deze problemen… nee meisje dat gaat niet werken. Hij is niet vreemdgegaan in je relatie, maar neem aan dat je vertrouwen weg is…
Makkelijk gezegt dan gedaan maar kap ermee. Je hoeft hem niet te vergeten, dat zeker niet. Maar dit gaat verder ook niet werken ben ik bang. Maar nogmaals het is jou leven!

Wat erg!! * troost knuffel *

Ik ken het gevoel dat je zó veel van iemand houdt, dat je hem niet kwijt wil. Ik heb 10 maanden een vriend gehad (heb het 3 weken geleden uitgemaakt) en van hem hield ik zo veel dat ik het steeds maar wilde blijven proberen, proberen en proberen. Steeds hadden we ruzie en allerlei discussies, en dat was gewoon niet leuk. We hadden meer ongelukkige momenten dan gelukkige. En dat was voor mij de reden om het toen uit te maken, maar dat vond ik echt verschrikkelijk! Maar diep in mijn hart wist ik dat het niet ging werken. Misschien weet jij dat ook wel, of misschien moet je daar nog achter gaan komen. Natuurlijk zitten wij niet in jouw situatie en weten wij niet precies hoe dat voelt, maar we lezen je verhaal wel en wij kunnen deze bekijken met een scherpe blik. En ik weet het, het zal je pijn doen om te lezen dat de meesten hier zeggen dat je er een einde aan moet maken, maar het is wel beter als je dat doet…

Nogmaals, ik ken het gevoel. Ik ben er ook nog steeds niet helemaal overheen (Tja, het is ook nog maar 3 weekjes geleden) maar ik weet wel dat het beter is zo. Je kon vóórdat je hem kende zonder hem leven, dus ik weet zeker dat je dat nu ook kunt! Een tip voor jou is om hem van facebook, twitter, whatsapp (álles, echt waar, dat helpt heel veel) af te gooien en een tijd geen contact met elkaar te hebben. Gebruik die tijd dan voor je vrienden en vriendinnen en familie, praat met hen, vertel hen wat je dwars zit en huil heel veel. Dat laatste klonk echt stom, maar ik denk niet dat het zo is dat je op ‘leuke dingen doen met vrienden’ zit te wachten als je in zo’n stemming bent. Dus huil, praat, schrijf op (zoals je hier al deed) wat je dwars zit en je zult zien dat het verdriet met de dag minder zal worden. Echt waar! Je kunt zonder hem. En op een gegeven moment zul je een veel leuker iemand ontmoeten die beter bij je past en héél lief voor jou is! Als je wil praten kun je altijd bij me terecht hier. :slightly_smiling_face:

Xoxo Emily

Heftig meid! Ik kan een beetje begrijpen hoe jij je voelt. Mijn eigen vriend is ook niet altijd trouw geweest. Echt ik wens je heel veel sterkte met alles meiss, want dit moet echt moeilijk zijn voor jou en vooral op zon jonge leeftijd :frowning_face:.

Ik wil je verhaal heel erg graag lezen maar zou je er aub wat alinea’s in willen doen? Dat leest een stuk makkelijk:) Niet gemeen bedoeld!!

En ik dacht dat je naam al lang was…


Ik denk dat veel mensen dit te lang vinden om te lezen… samenvatting?