mijn vriend komt niet klaar van pijpen..

ik schaam me helemaal rot! ik voor het eerst in mijn leven een vriendje en pijpen had ik dus ook nog nooit gedaan, ik dacht dat het niet zo moeilijk was;p en dat is het ook niet,maar blijkbaar toch wel een beetje voor mij haha, want mijn vriend zegt dat hij het heel lekker vindt, alleen hij komt nooit klaar! ik weet gewoon niet wat ik kan doen zodat hij wat sneller kan komen? sorry hoor, maar heel graag wat tips?!

Oefening baart kunst.

gebruik je handen erbij

haha, oefening is nu al een half jaar… dat moet wel een keer genoef oefening zijn haha.

Mijn handen heb ik ook al geprobeert: met 1 hand hielp ik een beetje mee en de andere een beetje met zijn ballen spelen? he bah dit klinkt nou ook niet heel lekker,maar goed dan snap je het ahha

Oh, sorry xD Misschien is een langere voorspel wel beter, succes!

haha, geeft niet;p ik voel me alleen echt een dombo;p maar, pijpen is toch ook voorspel?

Muah… dan denk ik meer aan strelen en zoenen :'3

Hoe lang ben je er mee bezig dan?
Mijn vriend komt wel redelijk snel klaar van pijpen.
Maar ik doe ook altijd met een hand erbij aftrekken.

oke, en dan voordat ik zeg maar echt ga pijpen bedoel je?
( ik weet er niet zo veel vanaf zoals je merkt, maar ik heb hem nu al een tijdje niet gezien, en ik wil als ik hem volgende week zie het nou gewoon een keer goed doen!!)
Hij heeft trouwens wel altijd voorvocht, is dat een teken dat het er ana komt, of niet?

volgens mij zegt die voorvocht niet heel veel… dat heeft mijn vriend soms ook al als we alleen maar aan het zoenen zijn. het zegt wel dat ie opgewonden raakt, maar wil niet zeggen dat het er aankomt.

oke, nou ja dan doe ik het in iedergeval ook niet helemaal verkeerd haha. maar wat kan ik dan veranderen? ik weet ook niet zo goed of ik 1 tempo moet vasthouden of juist moet afwisselen? en bij de eikel pijpen of helemaal?

vraag wat hij lekker vind.

zuigen

inderdaad vragen wat hij lekker vindt.

hey je hoeft je niet stom te voelen hoor :stuck_out_tongue: sommige jongens komen ook gewoon niet van pijpen dat hoeft niet altijd te liggen aan de gene die het doet :wink:

Waarom moet ie klaarkomen dan?
ja sorry ik snap dat niet, maarehm je handen erbij gebruiken
mss wilt ie niet klaarkomen in je mond

ik zuig altijd beetje op ze topje en ga dan heen er weer daar komtie heel snel van

Lol het hoeft niet gelijk te betekenen dat je slecht bent hoor als hij daardoor niet komt. Vaak vinden ze het gewoon heel lekker, alleen kunnen ze er dus niet (makkelijk) van klaarkomen. Heeft vaak niks met oefening te maken. Wat je ook kan doen is het gewoon een tijdje doen en hem het laten afmaken?

mijn vriend komt er ook nooit van klaar.
Het is 1x gebeurd omdat ik mn handen erbij gebruikte, maar dat wil hij nooit!
ik vind pijpen zelf ook niet fijn om te doen, als ik het te lang doe moet ik altijd kokhalzen enzo. Dus laat maar zitten :stuck_out_tongue: ik doe wel iets anders leuks :wink:

meestal als je snel doet, komt hij eerder klaar.
en verder kun je hem aftrekken en pijpen tegelijk.
komt hij wel klaar bij seks?

misschien komt ie gewoon langzamer dan gemiddeld, en voor elke jongen is het anders waarmee ie het snelste komt. ligt niet aan jou!