Mijn vriend heeft een fetish

Hoi iedereen,

Even een korte uitleg: Ik woon nu al 4 maand samen met mijn vriend.
Ik ben aan het werk en hij heeft verlof.
Dus ik werk om 4 uur snachts tot 12 uur smiddags maar ik kies wanneer ik m’n pauze kan nemen (ben zelfstandig koerier)

Dus ik besloot rond 6 uur om nog eens een halfuurtje bij m’n vriend in bed te kruipen voor ik aan m’n ronde begin.

Dus ik ging op bed liggen hij werd wakker, en ik wou hem een knuffel geven en ik voelde dat hij iets aanhad dat ik niet gewend was.

Dus ik deed het licht aan en trok het deken weg en daar lag hij in een blauw turnpakje… :open_mouth:
Nou ik vroeg hem wat hij droeg en hoe hij daar aan komt.

Hij keek echt verschrikt aan dat ik hem betrapt had, hij legde uit dat hij het fijn vond om badpakken en turnpakjes te dragen om in te slapen, of onder zijn kleren te dragen, dat zat lekker rond z’n lichaam het is een soort fetish legde hij uit en hij heeft een paar trunpakjes en badpakken liggen.

Nou ik vind het wel iets raar, ik zei we spreken hier later wel nog over, maar ik weet niet zo goed wat ik er van moet denken…

Hebben jullie toevallig ook zoiets meegemaakt, wat was jullie reactie hier op?

Niet zoiets meegemaakt…
Maar ik snap volkomen als je hier opeens een beetje van schrikt. Zelf vind ik de ‘fetish’ best onschuldig, Het is iets van hem, en hem alleen, en hij had het dus ook geprobeerd om voor zich te houden; dus als het zo blijft, kan je daar mee leven? ook kan ik het begrijpen als je daar niet voor kiest… Als zoiets je oncomfortabel maakt, denk ik niet dat het een dealbreaker met zijn voor heel je relatie, maar maak het dan bespreekbaar en misschien kan je er meer begrip uit halen en ‘‘afspraken’’ als je er verbaal er over hebt. En als je nu niet weet wat je er van moet vinden, geef jezelf de tijd, praat er over; en dan kom je vast wel uit op een conclusie !!

fetishen hebben we allemaal en daar kun je je best voor schamen. als jij je er niet comfortabel bij voelt, hoef je hier natuurlijk geen onderdeel van uit te maken. ik denk dat het vooral belangrijk is dat je het respecteert en je hem er niet belachelijk om maakt, het is iets kwetsbaars. succes er mee, ik snap dat je er mee zit!! :slightly_smiling_face:

#doeslief

Mijn vriend ook.
Die draagt veel dames kleding.
Overdag voornamelijk jeans
En s avonds thuis draagt hij vaak een jurk of rok. Naar buiten met de jurk en rok mag hij niet maar de jeans vallen niet echt op.
Ik koop zo nu en dan ook wel kleding voor hem.
Heb laatst een lingerie setje gekocht dit vond hij heel lief maar draagt niet graag bh’s maar blijf er over praten dan kont het vast goed

Heb je al gesproken met je vriend.
En een goed gesprek met elkaar gehad?

Sommige mannen hebben ook een vrouwelijke kant. Daarom dat hij dat misschien comfy vindt. Alleen vind ik het wel vreemd dat hij dit een fetish noemt, want dat betekent dat hij daar ook opgewonden van zou moeten raken…