Mijn vriend en vrouwenplaatjes..

Hee hee,

Mijn vriend en ik zitten samen in een groepsgesprek, hij stuurde er een x een foto in van een vrouw met grote borsten (niet helemaal bloot). Of op Facebook dat ik vrouwenplaatjes zie langs komen die hij bekijkt of liked.
Ik vind dat zelf persoonlijk nooit leuk om te zien, alleen denk ik dan altijd dat ik me niet aan moet stellen. Wat vinden jullie hiervan? Ben benieuwd:d

Baaii

Als mijn vriend dat zou doen zou ik zeggen dat ik me er niet lekker bij voel en dat ik me dan onzeker er door voel.

Baaii voor de plaatjes, het zijn maar plaatjes.

@ kraplapje
jouw maakt het dus niks uit als jouw vriend dat doet? :x

@londencalling
jaa, ga ik misschien ook maar een x zeggen haha. voel me dan al snel een een aansteller maarja

Ik zou me er kut door voelen en dat tegen hem zeggen.

Nee, want het zijn plaatjes die de werkelijkheid tegen gaan vaak. Ik ga met vriendinnen ook naar films als Magic Mike en 50 Shade bijv. Dan zou ik dat ook niet mogen omdat hij geen plaatjes met tieten mag sturen/kijken. Ik ben niet zo onzeker dat ik me er druk om maak. Welnee, het leven is te simpel voor deze onzin.

Het zijn maar plaatjes meis, jij vind sixpack dudes waarschijnlijk ook niet verkeerd. Vaak is alles sowieso gephotoshopt. Maar hey, hij is toch met jou?
Snap best dat je het vervelend vind hoor, maar wij vrouwen liken ook foto’s van sexy mannen (ikke wel haha) dus mannen doen dat ook. En ach het is hetzelfde als porno het is droog en fantasie, en dat is zo’n plaatje ook het is niet echt. Weet zeker dat hij er niks mee bedoeld, hij is vast gek op je x

Dat zou me nou dus echt de broek niet kunnen bollen.

Dit inderdaad, hij is met jou toch? :slightly_smiling_face: Geen zorgen maken. Het blijven jongens.

zou me vrij weinig uitmaken. mijn telefoon staat ook vol met plaatjes van mannen en geen jongen die dat veranderen kan :")

Dat zou me ook niks boeien. Ik heb ook foto’s van leuke mannen met een leuk lichaam op m’n telefoon :’)
Betekend niet dat ik mn vriends lichaam gelijk niks vind. Ik weet gewoon dat al die plaatjes voornamelijk gefotoshopt zijn en dus eigenlijk niet echt realistisch zijn.

Ik heb er geen problemen mee. Tenzij hij echt elke keer foto’s van meiden die hij kent likes zou ik het minder vinden. Maar als jij je er niet fijn bij voelt gewoon wat van zeggen.

Mijn vriend zijn telefoon staat ook vol met van die afbeeldingen en filmpjes :")
Maar het maakt mij echt niks uit, daar kan ik me niet druk om maken.

Nou als het geen smerige seksplaatjes zijn zou ik het niet erg vinden. Het is een jongen he. Net als dat vrouwen wegkwijnen bij plaatjes van ‘de knapste wiskunde leraar op aarde’.

Ik zou wat je beschrijft niet fijn vinden. Orchidee heeft gelijk dat wij ook wel wegkwijnen bij knappe mannen, maar ik vind het respectvol om dit niet aan de buitenwereld te laten zien als ik in een relatie zit en dat verwacht ik ook van mijn vriend. Ik zou het dus niet liken of in een groepschat waar hij in zit zoiets sturen. Als jij je er niet fijn bij voelt moet jij het er met hem over hebben, maakt niet uit of andere meiden het wel of niet zouden goedkeuren bij hun eigen vriend.

Ik zou hem gewoon laten, het is tenslotte je vriend en hij is niet zomaar je vriend natuurlijk. En als jij toevallig ergens een knappe man ziet, en je zou het liken, zou je het na een paar dagen in principe al vergeten zijn. Zo werkt het ook bij hem hoor.

Ik zie de link tussen gebrek aan respect en het delen van leuke plaatjes met “de buitenwereld” niet echt eigenlijk.

Ik ook niet. Het zijn inderdaad maar plaatjes.

Ik snap je wel, ik zou het ook niet leuk vinden.
Mensen kunnen wel zeggen het zijn maar plaatjes, maar als je onzeker bent dan grijpt je het wel aan. Ik zou er een opmerking over maken tegen hem.
Mensen kunnen ook zeggen ik doe het zelf ook van jongens, maar ik doe dat bijvoorbeeld zelf totaal niet ook al heeft mijn vriend niet eens facebook

Ik vind het normaal dat hij het leuk vindt om te zien maar waarom moet je dat nou per se laten blijken door iets te liken bijvoorbeeld.