mijn ouders vinden dat mijn vriend mij onderdrukt

Hey,

Ik ben sinds 5 jaar samen met mijn vriend. We hebben samen een zoon en gaan volgend jaar trouwen.
Nu heb ik ruzie met mijn ouders, omdat ik eerlijk tegen ze ben, er gaan dingen gewoon niet goed en ik weet dat mijn moeder heel koppig is en ook nep kan zijn tegen mij en me vriend. Nu denkt ze dat ik dingen moet van mijn vriend en dat ik mijn eigen keuzes niet mag maken. (wat echt niet waar is!!!)
Nu zegt ze dat ze rust wil en die wil ik haar geven want ze blaast alles heel erg op! Nu heb ik het dus gedaan in haar ogen en sluit ik de deur achter me dicht.

Ik hou voet bij stuk, maar ben bang dat dit onze relatie kapot maakt omdat zij zo koppig is.
iemand tips? praten helpt altijd, maar ze kan niet normaal praten en zou me vriend den kik verrot schelden…

Ikzelf zou je hier niet mee kunnen helpen, maar misschien zou je eens naar een counsellor moeten gaan. Dat is een relatietherapeut, niet alleen voor een ‘liefdesrelatie’, om het zo maar te noemen, maar ook voor familierelaties. Het zou je wellicht verder helpen? Heel veel sterkte in elk geval!

ik zou haar gewoon even laten afkoelen en kijken of ze zelf weer kontakt op gaat nemen met jou. ze wil dat je haar met rust laat? prima.

als je zelf gelukkig bent met je vriend en je zoontje zou ik haar er niet tussen laten komen. natuurlijk kies je dan voor je gezin. je moeder heeft jou keuzes maar te accepteren!

-