mijn krullen.

Hay,

ik heb lang krullend haar, thuis zet ik er haarcreme in en maak ik 't nat.
maar na een uurtje of 2. is me haar helemaal droog en zit het niet meer, het word dan een soort afro, want het droogt op.

ik weet niet hoe m’n haar gewoon plat en goed krullend laat zitten.

Weten jullie dat misschien ?

Ik heb ook krullen en 's ochtends kam ik het altijd eerst. Vervolgens borstel ik mijn haar met water tot dat het helemaal nat is en droog ik het weer een beetje (zodat het water niet meer van mijn haar af druipt zegmaar). Tenslotte doe ik er altijd (best wel veel volgens mij) haarmouse is. Bij mij blijft mijn haar dan wel de hele dag zitten.
Krullend haar is inderdaad moeilijk, want als ik bijv. 's ochtends ga douchen en daarna mouse in mijn haar doe, krult het weer veel minder :S

O oké, dankjewel !

ik ben ook krullend haar, ik kam mijn haar niet, alleen onder de douche aangezien ik er alleen maar meer pluis van krijg! dus ik maak het nat, doe er mousse in en nog creme van Schwarzkopf die ruikt heerlijk naar kokos !

Oh echt, haha dankjwel, zal het proberen !

Heb (helaas) precies hetzelfde met mijn haar!

koop serum! daarvan gaat je haar minder pluizen. en inderdaad mouse, maar ik heb dan altijd dat het ongelijk verdeeld is en dan paar lokken heelhard zijn en andere pluizen enzo… krullen is een hel

Ik douche, dan kam ik m’n haar en dan doe ik er andrélon perfecte krul in. Je krullen pluizen dan niet meer en je hoeft het verder dan ook niet meer te kammen :slightly_smiling_face:

Ik heb erge slag in mijn haar onderin. Bovenin is het helemaal ‘stijl/plat’ en onderin dikke krullen en pluizig. Opzich is het wel mooi. (:

Ik heb eigenlijk geen tips, ik heb slag erin en doe er eigenlijk niks mee behalve goed borstelen.

Je hebt van de Redken ook producten dat je haar gaan krullen een groene fles helpt bij mij heel erg goed

DANK JULLIE WEL <3

perfecte krul andrélon succes.

HAAR OLIE! Met aragonolie, zoiets heet het geloof ik. Je hebt bio-silk(duur,duur), maar ook een soort namaak, moet je even naar een gespecialiseerde haarwinkel gaan, die wij toevallig in de stad hebben zitten, gaan. En het even navragen :wink:

Andrelon vind ik zelf verschrikkelijk.

Ik heb ook lang krullend haar. Heb een maand geleden een wonder middeltje gevonden! Crèmevoeding van het Kruitvat. Dit moet je in handdoek droog haar (ik doe het na het wassen) ik brengen en NIET uitspoelen. Ik laat dan s’nachts mijn haar opdrogen en s’ochtends heb ik prachtige krullen die de hele dag (zonder pluis!!) blijven zitten. Normaal heb ik beetje uitgezakte (door het lange haar) en pluizige krullen, maar door dit erin te doen word het echt heel mooi!