Mijn huid

Ik zit er eigenlijk al heel er lang mee. Ik vind mijn huid echt heel lelijk en smeer daarom altijd een dikke laag foundation op. Maar ik wil graag van die lelijke bultjes en rode plekjes af. Dus ik hoop dat iemand mij hier kan helpen. Ik heb ook even wat foto’s gemaakt zodat jullie beter in kunnen schatten hoe het er uit ziet.


http://img844.imageshack.us/img844/6350/dsc00564ww.th.jpg


http://img43.imageshack.us/img43/2570/dsc00563hm.th.jpg
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
[/quote]

als je thuis bent gelijk foundation er af halen, het sluit je porien af waardoor het niet ademt.
en 's ochtends en 's avonds je gezicht reinigen met een middeltje dat niet uitdroogt, en goede creme er op doen, die niet afsluit (dus niet zo iets als vaseline)
en bezoek anders is een schoonheidsspecialiste? kan ook gewoon eenmalig bezoeken!

Naar de huisarts! Werd eerst doorverwezen naar de dermatoloog waardoor mijn huid echt is opgeknapt + ik ben nu aan de diane pil en dat schijnt ook te werken.

BB Cream :grinning: http://mens-en-gezondheid…-voor-de-lichte-huid.html

allereerst moet je die dikke laag foundation juist echt niet doen!! dit verstikt je huid en zorgt voor nog veel meer puisten. ga eens langs de (bijvoorbeeld DA) drogist om je te laten adviseren, er zijn genoeg foundation en andere makeup producten die je huid niet verstikken, als het ware.
hier een paar tips;
maak je huid iedere ochtend en avond schoon met een milde face wash. die van nivea visage young is echt heel goed, ik gebruik hem zelf ook.

http://www.nowmagazine.co.uk/imageBank/n/Nivea-web.jpg

breng daarna een dag/nacht creme aan geschikt voor jou huidtype, dit verbeterd je huidconditie ook.
de beste tip die ik je kan geven is om op te houden met die foundation, daardoor word je huid echt alleen nog maar lelijker!

en oja, dit spul is echt een wondermiddel, ik had ook eerst best veel last van puistjes, en nu bijna niet meer. ze verkopen het ook bij de da drogist, het heet skin2moro.;
http://www.drogisterij.net/producten/231x231/8711697013175_1_Skin2moro_tegen_jeugdpuistjes.jpg

Klopt het beste wat je kan doen is naar de huisarts. Dat is echt 100x beter dan dat je er zelf mee gaat prutsen met allemaal huis en tuin dingen! Ik heb zelf ook geen mooie huid en sinds ik ermee naar de huisarts ben geweest is het veel beter geworden, ik had er veel eerder heen moeten gaan, heb namelijk jaren lang rondgelopen met een hele vervelende huid waar ik teveel aan zat te prutsen. Het is nog niet zoals ik het wil hebben helaas maar veel beter!

^dat zijn trouwens gewoon pillen waarop je moet kauwen. ze zijn zelfs lekker haha :slightly_smiling_face:

^ diane is echt top! ik had voor ene jaar terug ook ongever zoals jij maar dan had ik het over heel mn voorhoofd en kin , nu een jaar later met het bebruik van de dian, bijna alles weg! alleen nog wat kleine die je bijna niet ziet en soms hier ene daar een puistje,

dus wat hierboven wordt gezegt, zou even naar de huisarst gaan , die zal vast wel wat goeds voor je hebben! misschien ook de diane :slightly_smiling_face:

Hi!
Ik heb hier ook last van gehad… zelf stoorde ik me er niet zoveel aan, ik accepteerde dat ik het had. (Nu denk ik daar wel anders over )Maar toch kreeg ik van de dokter een recept voor een middeltje waar je s’avonds en s’ochtends je gezicht mee moest af ‘deppen’ ( op een wattenschijfje) Het heette Inderm… geloof ik.
Bij mij heeft dit enorm geholpen! En er zijn ook speciale foundations waardoor je poriën niet verstopt raken. Foundation is namelijk niet goed… maar dat wist je waarschijnlijk al. (:
En er niet aanzitten!
Ik hoop dat het helpt…

Bedankt voor de tips. Maar helemaal zonder foundation gaat echt niet lukken ik schaam mij er echt voor. Ik wou morgen ook de huisarts bellen alleen hebben ze deze hele week nog vakantie dus kan ik pas vanaf volgende week terecht, wat ik erg jammer vind.

niet aan pulleken! kijk dat je witte kopjes enzo uitknijpt oke, maar niet verder aan zitten :slightly_smiling_face:
bij mij helpt het als ik 's avonds voor het slapen ga, wat alcohol op mijn puistjes doe. ze zijn niet meteen de volgende dag verdwenen maar vaak wel een heeeeeeel stuk verminderd. alcohol droogt natuurlijk de huid (het puistje) uit en het ontsmet gelijk :slightly_smiling_face:

Je mag best foundation gebruiken, kijk alleen of hij op waterbasis is, als hij op oliebasis is zou ik even een andere kopen (je moet dus op waterbasis hebben) En dan gewoon elke avond voordat je naar bed gaat je make-up eraf halen. Dan kan je er rustig foundation opdoen!

benzoylperoxide helpte erbij mij goed tegen ik had het niet zo erg alss jou en alleen in T zone maar gebruik dat nu 4 dagen en het is echt al stukken minder :grinning:

Naaar de dokter, echt doen! Waarschijnlijk schrijft hij benzoylperioxide voor, dit heeft bij mij een deel geholpen… maar ik had ook een vervolgafspreek en toen heeft mijn dokter de dianna pil voor geschreven:) Dit helpt echt zo goed:). Succes. xx.

ojaa benzoyl krijg je gewoon bij de apotheek voor 2,95 of 3,95 dacht ik zonder recept van de dok ofzo

Ja de huisarts heeft genoeg middeltjes om je te helpen, iedereen heeft het hier wel over benzoylperoxide maar ikzelf vond dat nogal vies spul en het hielp ook niet.

Ik was laatst bij de huisarts voor de pil en die zei dat nieuw onderzoek had uitgewezen dat de dianepil niet meer of minder tegen puistjes helpt dan de gewone? (alleen sinds ik nu dus de gewone pil slik is mijn acne stukken verergerd, grr)