mijn fotografie

ben ik weer :stuck_out_tongue: ik heb lading nieuwe foto’s en de meeste natuur foto’s binnenkort krijg ik z’n bewerk progamma’s dus ze zijn nog niet zo goed…

http://i42.tinypic.com/2ef8237.jpg

http://i39.tinypic.com/makmpu.jpg

http://i41.tinypic.com/dh98ar.jpg

http://i39.tinypic.com/2aahxzr.jpg

http://i41.tinypic.com/mjtkb7.jpg

http://i41.tinypic.com/2epmu68.jpg

en?? als je tips voor me hebt zeg het maar :wink:

ik vind het niet bijzonder. beetje saai eigenlijk

ben het met heartxcore eens;)

mee eens

geef dan tips…

Hm, deze had je toch al eens gepost als ik het me goed kan herinneren?
Vind ze niet zo boeiend eigenlijk.

Probeer eens mensen te fotograferen en probeer eens wat anders dan zomaar wat kiekjes te maken. Kies een locatie uit waar je bijzondere dingen kan vinden o.a. een leeg weiland.

Niet saai fotograferen = de beste tip!
Geen standaard dingen fotograferen

jah dat zou ik ook nog doen alleen mijn vriendin die kan haast nooit afspreken :wink: maar bij de volgende foto’s zit dat er bij…

[i]Zoals de meesten al zeggen, 't zijn niet echt boeiende foto’s.
Met een camera in je hand ben je nog geen fotograaf; je moet met je foto’s iets willen zeggen, ze moeten mensen aanspreken door hun compositie of de boodschap die ze uitstralen.

En ik vind 't eerlijk gezegd een beetje jammer dat je zegt “ik krijg nog een bewerkingsprogramma, dus mn foto’s zijn nog niet zo goed”
Ik weet niet in hoeverre jij je foto’s wil gaan bewerken, maar doorgaans worden ‘slechte’ foto’s door een bewerkingsprogramma echt niet ineens wonderbaarlijk goed. En al zou je dat wel kunnen, dan vind ik dat persoonlijk geen fotografie meer.

Dus mijn tip: ga eens goed nadenken wat je met je foto’s wil. Als je geen boodschap hebt die je met je foto’s wil meegeven, zorg dan in ieder geval voor een boeiende en unieke compositie. En vestig niet al je hoop op dat bewerkingsprogramma wat je krijgt; zorg gewoon dat je foto’s zonder bewerking ook de moeite waard zijn.[/i]

Het komt een beetje over van; ik zie een boom laat ik een foto maken. Probeer inderdaad iets bijzondere fotos te maken. En dingen die niet echt bij de foto horen eraf knippen (kan ook met paint), zoals bijvoorbeeld op die eerste foto vind ik die dake echt heel erg jammer. .

(Binnekort krijg ik z’n bewerkingsprogramma, dus ze zijn nog niet zo goed)

zulke programma’s maken je foto’s niet beter hoor, ik maak ook natuurfoto’s, bewerk ze bijna nooit is doodzonde.

maar wat de meeste hier al zeggen, niet als je iets leuks ziet meteen een foto klikken, probeer eerst eens rond te kijken naar wat er nou echt interessant is. en maak daar dan een foto van!

Succes!

misschien kan je wat andere omgevingen proberen met mooier/specialer lichtofzo

ja gewoon een leuke foto, verder niet.

die allereerste foto,
vind ik wel mooi, met die luchtstreken :relieved:

Als je je foto’s eerst moet bewerken voordat ze naar jouw mening mooi worden, ben je geen goede fotografe. Vind ik.

Whoa vind t niet zoveel aan, vind alleen die met sneeuw iets hebben.

Ga op Zondagmiddag, samen met je ouders zusjes broertjes etc. gewoon eens een keer naar het bos toe om te wandelen ofzo.
zeker weten dat je dan mooie foto’s kunt maken! :slightly_smiling_face:

Helemaal mee eens. Die roos voor dat licht kan je bijvoorbeeld echt niet ineens STERKER maken ofzo. Als je er echt wat mee wil doen; neem een abonnement op een blad over fotografie, ga naar fotografieforums waar ze je kunnen vertellen hoe alles moet worden verbeterd. Nu ziet het eruit als gewoon “leuke” kiekjes die je zomaar een keer ergens hebt gemaakt.

Tips:
http://www.digitalefotografietips.nl/fotosmaken/compositie/

Ben m zelf ook aan het doorlezen.