Merengue bewaren.

Hi girls!
Ik ga vanavond een merengue maken voor het kerstdiner.
En ik wilde nu al beginnen, alleen weet ik niet of het nou lekkerder is hem vlak van te voren te maken of hem even te laten staan (en dus nu al te beginnen)?
Hoop dat jullie me kunnen helpen!

Up!

Tuulijk, die van ons liggen al een paar dagen. gewoon een folietje erover

als je ze morgen gaat op eten kan dat prima hoor.

Okay, thanks! Hij zit in de oven, hoor. :slightly_smiling_face:

Is de merengue gelukt?
Ik heb hem ook wel eens gemaakt. Ik klop de eiwitten stijf, dit lukt. Maar dan doe ik de suiker erbij en dan ga ik weer kloppen, dan wordt het slap en wil het niet meer stijf worden :S
Hoe heb jij het gemaakt?

Ja, hij is goed gelukt! Had het al eens eerder gemaakt. :slightly_smiling_face: Ik klop nadat je de eiwitten eerder al stijf hebt geklopt nog eens 7/8 minuten op de hardste stand verder! Lukte bij mij wel!