mensen denken dat ik mijn vriendin na doe.. :/

nou kijk, ik heb sinds dit jaar een nieuwe vriendin maar mensen vinden dat ik haar na doe…

Zelf is ze een beetje gestoord maar wel leuk gestoord en sinds ik haar ken ben ik veranderd ja… maar door haar ben ik veel minder onzeker geworden, ik durf beter voor mezelf op te komen en ik durf nu mijn gekke kant te laten zien. alleen is het nu zo dat vriendinnen van haar tegen haar zeggen dat ik nu heel erg op haar ga lijken en dat ik haar nadoe maar dat is niet zo! ik ben gewoon mezelf en ik doe de dingen die ik leuk vind. Het ergste vind ik nog dat als ik iets doe en zij het kort daarna ook doet mensen denken dat zij ermee begonnen is en dat ik haar na doe (want bij haar valt het altijd meer op omdat zij het extremer doet)
Ik kan er heel slecht tegen als mensen iets over me denken dat niet waar is.
Ook is het zo dat zij nu veel skateboard en ik ben dat al een jaar van plan maar nu durf ik het niet meer omdat mensen dan nog erger denken dat ik haar na doe.

Kan iemand me helpen? Ik wil echt heel graag dat mensen weten dat ik gewoon mezelf ben.

Laat ze en doe gewoon waar jij je goed bij voelt. Imitatie is trouwens normaal, iedereen doet het. Zolang je haar niet expres gaat nadoen is er geen probleem, lijkt me.

Je moet je echt niks aantrekken van die vriendinnen! Ik weet niet precies hoe oud je bent, maar ik kan wel ongeveer raden in welke leeftijdsfase jij zit en zo waren al die bitchy meiden bij mij op school precies ook. Als een niet-populair meisje dan een keer kleren aanhad die een beetje leken op kleren van een wel-populair meisje, dan werd ze daar heel de week mee gepest, en dat soort dingen.

Ik zou als ik jou was dus niks van die vriendinnen aantrekken, misschien even praten met je vriendin erover en verder gewoon gaan skateboarden! Anders krijg je er later spijt van. Dit is de tijd om verschillende dingen en stijlen en vanalles te proberen, zodat je er steeds meer achterkomt wie jij bent. Dat is heel belangrijk.

Gewoon doen wat jij wilt doen. Dus gewoon gaan skateboarden.