Meisjes uit Zwolle!

Ik heb eigenlijk geen flauw idee of het hier mag maargoed ik probeer het maar.
ik lees vaak op Girlscene over meiden die graag meerdere sociale contacten zouden willen maar niet echt het lef hebben om zomaar op iemand af te stappen.
Nu weet ik dat er een topic bestaat over de vrijdag/zaterdag avonden uitgaan etc, maar ik ben eerder opzoek naar gezellig meiden die dezelfde interesses delen als mij en die ook ongeveer uit de buurt van Zwolle komen om ook los van het weekend leuke dingen mee te delen.
Ik heb leuke vriendinnen maar gezien ik enige tijd in Noorwegen ben gaan wonen is het een en het ander een beetje verwaterd, geen probleem natuurlijk maar het lijkt mij leuk om via een andere weg dan studie/werk meiden op te zoeken.

Mijn excuus trouwens als er al een topic hier over is… als er nou meerdere meiden geintresseerd in zijn lijkt me dit een leuk alternatief :grinning:

Misschien heb je iets aan dit topic: http://forum.girlscene.nl/forum/lifestyle/girlscene-pingwhatsappetc-vriendinnen-201200.2950.html

Ik woon ook in de buurt van Zwolle, maar volgens mij ben jij echt een stuk ouder, haha.

Dat topic komt bij mij meer over dat het echt over internetvriendschappen gaat, mijn doel is meer om met meiden uit de buurt een keer wat af te spreken mocht daar een klik van uitstaan is dat alleen maar mooi haha

Ik weet het niet ik ben in de zomer 19 :slightly_smiling_face:

Is dit topic voor!:

http://forum.girlscene.nl/forum/lifestyle/vrienden-topic-lees-de-beginpost-229844.html