Meiden met zangtalent gezocht voor meidengroep!!!

Hallo dames!
Ik ben 17 jaar oud en ik woon in Haarlem. Mijn droom is al heel lang om te zingen in een meidengroep en om door te breken.
Aangezien er al heel veel boybandjes zijn en niet veel meidengroepen wil ik er graag een oprichten. Daarom ben ik opzoek naar 3 of 4 enthousiaste meiden met een zangtalent die daar graag wat mee willen doen en die natuurlijk tussen de 16 en 20 jaar oud zijn en deze ambitie met mij willen delen en deze droom ook willen waar maken. Het kan altijd een succes worden, zo niet dan houden we er een leuke vriendschap aan over. Nederlandstalige of Engelstalige liedjes wil ik gaan doen. Afwisselend dus, dat lijkt mij erg leuk. Het ligt er natuurlijk maar met aan waar iedereen goed in is en met welke muziek genre we elkaar kunnen aanvullen. Een idee is bijv. om er ook rap bij te doen aangezien er wel veel mannelijke rappers zijn in Nederland en weinig meiden die kunnen rappen. Je kunt goed in teamverband werken en je neemt het erg serieus. Je bent natuurlijk creatief, voor het schrijven van liedjes. Als je geïnteresseerd bent stuur me dan een mail: nikki_barends@hotmail.com Vragen en ideeën zijn altijd welkom.

Jammer, ik heb op zich wel interesse, maar Haarlem is zo ver weg voor mij…

Oh dat is erg jammer, waar woon je dan als ik vragen mag?

Dichtbij Eindhoven

Dat is inderdaad niet echt bepaald dichtbij, maar ook niet heel verweg. Kan je misschien naar mijn mail een filmpje sturen waarop je te zingen bent. Mail: nikki_barends@hotmail.com

Slotje.