mee-eters

heey ik heb best wel last van mee-eters langs mijn neus. ik heb heel veel dingen uitgeprobeerd, maar niks helpt… hebben jullie misschien tips wat ik ertegen kan doen? alvast bedankt

Ik volg dit topic ook maar even .

Ik maak altijd een washandje nat met heet water, leg het even op mijn neus, en daarna druk ik de mee-eters uit met een comedonen lepel.

ik gebruik dit: http://www.yves-rocher.nl/control/product/~category_id=B1060/~product_id=72401?cmSrc=Category

bij mij werkt het goed!

Je moet een heet washandje op je neus leggen, waardoor alle viezigheid die in de mee-eter zit naar boven komt, en dan moet je het er proberen uit te knijpen. Of probeer het met een comedo lepel. En als het echt niet lukt kun je het laten weghalen bij een schoonheidsspecialist, het kost niet zo veel. Maar kijk maar wat je doet.

Ik knijp ze eerlijk gezegd altijd uit. Soms lukt het soms niet. Maar bij mij helpt eigenlijk ook bijna niks om mee-eters weg te halen…

Je moet een bak voor 1/3 tot 1/2 vullen met kokend heet water. Zet de bak op een tafel en pak een handdoek. Houd je gezicht boven het water op veilige afstand en houd de handdoek over je hoofd en het bak zeg maar, zodat de warmte niet ontsnapt. Het voelt net zo heet als een sauna als je het benauwd krijgt moet je ook ermee ophouden.

Als je klaar bent kun je even je gezicht droog deppen en dan de mee-eters gemakkelijk uitknijpen. Ga daarna niet opeens de kou in.

ik ga dit ook volgen denk ik!

wat is die lepel wat jullie bedoelen, waar haar je zoiets, werkt het goed?

Skippy. dit zijn geen puistjes of acné, Lees de titel: mee-eters!

Zo’n lepel kan je wel bij de drogist halen, denk ik. :slightly_smiling_face:

Het werkt wel goed, maar ik vind zelf dat je wel voorzichtig moet zijn, als je te hard duwt dan maak je soms je huid kapot. Nu heb ik ook een hele dunne/kwetsbare huid, maar je moet dus niet met enorm veel kracht gaan duwen.

Vaak werkt het naar mijn idee beter om eerst even te stomen en dan een tissue om de wijs/middelvinger van allebei je handen te wikkelen en daarmee zachtjes de mee-eters uit te duwen.

Neus strips, werkt bij mij altijd wel goed.

ik heb echt superveel soorten neusstrips geprobeerd, maar bij mij werkt het niet!

bij mij werken die neusstrips ook niet echt,
en het zijn er echt te veel op mijn neus om uit te duwen (en soms te moeilijk, dan gaat het gewoon niet)
En sommigen zitten te diep :s!

Ik had ergens gelezen dat je de oorzaak van mee-eters moest aanpakken, met iets van producten met benzodiazepine of zoiets in?

Ohh ik word hier ook gek van…

Er schijnt wel een ‘wonder’ maskertje te zijn… Heb het zelf nog niet geprobeerd alleen.

Dit; http://luxstyle.nl/5-acne-killer-127.php

Alleen vind het best wel duur… Mss is het wel goedkoper te krijgen, op eBay vast haha

Ik vind 20 euro anders niet duur, hoor! Als het werkt al helemaal niet, ik wil graag investeren in dat soort dingen.
Ik gebruik zelf nu een goedkoop ebay ding. En die werkt op zich wel prima. Voor mij in elk geval!

Kom ik even om de hoek kijken met mijn nog totaal geen verstand van mee eters.

Mee eters zijn toch die zwarte kleine puntjes? Hoe kan je die ooit uitknijpen? Ik heb er ook wel een paar op mn neus, maar niet heel opvallend, hoewel t me wel enorm irriteert als ik foundation aan wil brengen, het wil namelijk nooit zitten op die plek.

Ik denk dat ik dit topic dus ook maar even ga volgen! :slightly_smiling_face:

-neusstrips
-gezichtsmasker
-gezichtsscrub

Ik volg dit topic ook even!

Ik kijk altijd op www.Omaweetraad.com
Ze hebben daar vaak echt handige werkende tips van mensen die het zelf geprobeerd hebben. Dit is er één van, je kan het op z’n minst proberen! :slightly_smiling_face:

Deze methode klinkt wat vies maar ik heb de tip zelf gekregen en heb het toch uitgevoerd. het werkt ontzettend goed. hoe werkt het ?: je hebt 1 eetlepel pindakaas,1 eetlepel suiker en 1 eetlepel olijfolie nodig. maak dit tot een papje, als het papje nog te dik is gooi je er nog wat olie bij. goed roeren zodat het smeuig word. dan pak je een klontje van het smeersel en smeert het over de plekken met meeëters. goed scrubben en daarna even laten intrekken en afwassen met warm water. zorg wel dat je daarna onder de douche gaat want het ruikt niet echt aangenaam maar het resultaat is verbluffend!

  • Carol

Haha het klinkt wel vies :stuck_out_tongue:

En over die acné killer had ik overlaatst een topic gemaakt, maar ze hadden ‘m gesloten :pensive:’ We mogen dus blijkbaar ook geen topics over producten maken…

In ieder geval, de meningen waren dat hij niet zo geweldig was, heel agressief voor de huid en zéér moeilijk te verwijderen, er bestaat blijkbaar een ander middel, eentje wat al langer bestaat en via ebay te verkrijgen is (stukken goedkoper), en wat ongeveer hetzelfde is. Het noemt : Daiso Charcoal Face Mask. Jullie kunnen altijd op internet eens naar de reviews kijken.

Ik ben aan’t twijfelen om hem te kopen! wil echt van die zwarte punten af!

Neusstrips 80 cent van de Axion helpen hartstikke goed!
2 keer per week tijdje aanhouden en je ziet duidelijk verschil! :’)

Eventueel gezichtsscrub kan ook helpen.