Medicijn onderzoek doen - Proefkonijn spelen voor hoge vergoedingen

Hay!

Ik vroeg me af of hier meiden zijn die wel eens mee hebben gedaan aan zo’n medicijnen onderzoek. Een paar dagen in zo’n kliniek zitten met een groepje en er uiteindelijk een behoorlijk bedrag voor krijgen. Vrij makkelijk geld verdienen en je helpt er mensen mee door het te testen. Je hoeft je ook niet te vervelen met de voorzieningen die die klinieken hebben: https://volunteers.praintl.com/volunteers/nl/veiligheid-en-verblijf/vrije_tijd.phtml

Ik heb me nu aangemeld voor 2 onderzoeken nu het uitkomt met school en ik het wel kan gebruiken. Iemand die ik op Facebook heb heeft laatst ook aan 1 meegedaan en lekker geld gevangen. Geen idee of ik überhaupt door de medische keuringen kom, maargoed.

Waar ik me voor heb aangemeld zijn onderzoeken waar je 2 x 3 dagen daar moet verblijven (2 nachten) gevolgd door 2 tot 4 korte bezoeken. En daar krijg je dan rond de €850 bruto voor + reiskostenvergoeding (€0,19 per km). Met gratis studenten ov tikt die reiskostenvergoeding dan ook wel lekker aan. Op deze sites heb ik me aangemeld:

Ik zag ook een onderzoek waar ze gaan kijken naar het effect van glucosesiroop op de eetlust. Beetje yoghurt met glucosesiroop eten voor €570 + reiskosten :’)

Aub hier niet gaan lopen preken over hoe slecht/dom dit zou kunnen zijn. Ik denk dat iedereen wel begrijpt dat er risico’s aan kunnen zitten.

Ik zet hier als mod toch even dikgedrukt een waarschuwing bij. Je weet niet wat medicijnen met je kunnen doen en je moet er goed over nadenken voordat je met dit soort onderzoeken meedoet. Het klinkt heel verleidelijk, maar wees je goed bewust van eventuele risico’s.

Edit 22 aug: Eh oke ik zie ook echt nu pas dat een mod mijn begin post heeft aangepast :’) Je krijg voor je keuring een heel pakket opgestuurd met onder andere uitleg over het onderzoek en een kopie van formulieren die je later bij de keuring moet ondertekenen ter deelname. Die formulieren bevatten allemaal info over het te testen medicijn en het onderzoek en bij de keuring gaan ze dat weer helemaal met je door en leggen ze het nader uit en op elke pagina moet je je paraaf zetten als je het begrepen hebt en ermee akkoord gaat. Je mag alles vragen wat je wil en als je het er niet mee eens bent, dan doe je het niet. De risico’s van het onderzoek zijn van tevoren duidelijk en je maakt zelf de keuze of je je handtekening daarna zet. Tijdens het onderzoek kan je ook op elk moment dat je wil stoppen.

Dat klinkt echt véel te aantrekkelijk :’)

Ik heb er ook over nagedacht, maar ik ben bang dat ik er ziek van wordt ofzo idk

Idd heel verleidelijk. Voor dat bedrag zou ik me al willen aanmelden maar toch houdt iets me tegen xD.

Heb even rond gekeken op die eerste site, bij een onderzoek krijg je €3182 bruto. Ga nu gelijk even nadenken om me aan te melden haha.

Dit klinkt wel heel verleidelijk :")
Ik weet bijna zeker dat ik door de keuring kom, maar helaas ben ik minderjarig.

Ik had dit aan mm vader voorgesteld, aangezien hij het geld wel kan gebruiken nu ivm crappy financiele situatie. Ik dacht.behulpzaam te zijn maar hij werd echt heel boos want hij kende 2 mensen bij wie dit echt fataal is geworden. Maar goed elk onderzoek verschilt natuurlijk. En yoghurt met glucosesiroop kan vast geen kwaad. Succes!

Ja er zijn idd dikkere vergoedingen voor van die langere opnames ook, maar dat zou ik zelf persoonlijk niet trekken denk ik haha. 10 dagen daar zitten wordt me te veel :'D Er is ook iets van 3x5 dagen. Dat zou nog wel kunnen, maar kan niet met m’n school helaas meh.

Bij die van PRA heb ik me ingeschreven voor deze. Ik vond deze op hun FB en niet op de site volgens mij: PRA - Startpagina | Facebook
Er staat ook een PDF bestand bij met verdere uitleg en mogelijke bijwerkingen enzo die je tijdelijk zou kunnen krijgen. Ik heb zelf niet zo’n stress voor die bijwerkingen verder.
https://volunteers.praintl.com/volunteers/nl/aanmelden/details.phtml?study=118

Het ligt wel aan het onderzoek en wat ze willen testen, maar ik zou dat zo doen. Alleen gaat het niet omdat ik niet zomaar even een aantal dagen in een kliniek kan blijven.

Hier heb ik wel eens over nagedacht om te doen! Zag in de kranten soms advertenties maar ik viel altijd buiten de doelgroep en ik heb nooit moeite gedaan om te googlen naar de instanties die dit doen, maar nu je het hier zo post ga ik eens kijken!

Ik kom waarschijnlijk niet door de medische keuringen heen door een te laag bmi :’)

Hahaha yeey, ik denk dat ik me daar ook gewoon voor aanmeld. Staat wel van meld je aub voor 1 onderzoek aan of zet het bij opmerkingen, maargoed is vast niet zo erg. Zag die ook pas na 't aanmelden bij zo’n andere.

als ik 18 ben ga ik me daar wel voor opgeven denk ik.

Ik ga hier even over nadenken. Ik denk niet dat ik in deze toestand verstandig is om het te doen, maar misschien iets voor later.

Als ik meerderjarig zou zijn zou ik dit doen hoor, behalve echt risicovolle onderzoeken.

ik wist niet eens dat dat bestond. en ook al klinkt het heel aantrekkelijk, iets houdt me toch tegen. misschien ooit als ik heel hard geld nodig heb ofzo.

Ohh heel verleidelijk.

Ik ben er sowieso ongeschikt voor

Dit is té verleidelijk… Ik zou het wel willen, en mijn gezondheid zou ook wel mee werken, maar ik ben nog geen 18… meh :flushed:

Dit lijkt me zo fucking eng om te doen… Maar al dat geld…