Me vriendje heeft iemand zien strippen op cam

heyhey , mijn vriendje zegt net tegen mij via ping dat hij in een groepschat zat en dat er erineens een meisje binne kwam en ging strippen voor de cam , nu ben ik best wel in shock en ik weet ook echt niet hoe ik hier op moet reageren , voel me best kut idk why, gewoon het gevoel dat hij een anders meisje naakt heeft gezien , ik ben in schockk !! :bored: :bored: please help me !! xx

Waarschijnlijk kijkt jouw vriend ook wel porno en zal dat niet het eerste andere meisje zijn dat hij naakt heeft gezien, ik zou me er niet te veel van aantrekken.
Wat een sletje trouwens :’)

Dat ja en vooral dat laatste :’)

Dat meisje moet zich schamen, niet je vriend.

juahh ik denk het ook well, ja echtt een hoer is dat kut kind wat denkt zel wel niet -,-’ :hammer: :rage:

Autsj, daar zou ik ook niet blij van worden. Maargoed als je vriend andere meisjes zou willen zou hij niet samen zijn met jou, lijkt me. Wat een slet inderdaad.

JAA ik ben er ook niet echt bepaald blij mee :frowning_face:

Ik snap het probleem niet zo?

hoe duidelijk kan ik zijn -,-’

Ik snap wat er is gebeurd, maar ik snap niet waarom je daar mee zit… I mean, hij is niet vreemdgegaan, hij deed het niet bewust. Op tv komen ook halfnaakte vrouwen voorbij, denk aan de Hönkemuller reclame.

ik ben het eens met Maums :"D!

Ze zegt toch niet dat ze het verhaal niet snapt, ze snapt niet wat je probleem is.

Dat soort meisjes zouden beter gewoon als naaktslak geboren kunnen worden ofzo, jeuzus :’) Niet druk om maken joh, hij ruilt je vast niet in voor zo’n goedkoop kind

:"""D

Ik snap best dat je dit vervelend vind. Probeer je er niet te druk om te maken het is tot slot niet opzettelijk gebeurd.

iel.

:bowing_man:

HAHA.

Nee, je vriend heeft niks fout gedaan, dat meisje is een slet.
Done.