Mascara geeft af?

Hai! De afgelopen dagen merk ik dat aan het eind van de dag mijn mascara/eyeliner afgeeft op mijn bewegend ooglid. Dit heb ik eigenlijk nooit eerder gehad, misschien ligt het aan de mascara? Ik gebruik er eentje van Loreal, deze.

http://www.beautyscene.nl/image.php?img=http://i571.photobucket.com/albums/ss156/lushiousbeauty/Mei%202010/270510/Reviewlasharchitect1.jpg&w=160&h=160

(niet mijn foto).

Heeft iemand dit ook, en wat kan ik er aan doen, nieuwe mascara kopen? Of is er een bepaald trucje zodat het niet afgeeft? Dankje :slightly_smiling_face:

Dat heb ik ook vaak, denk dat het aan mn eyeliner ligt… Zie dit maar als een up!

Meestal is dit inderdaad de eyeliner en niet de mascara.

ik heb dat ook altijd en ik draag niet eens mascara :’) alleen eyeliner dus het kan sowieso niet aan je mascara liggen. ik zou gewoon iets langer je eyeliner laten drogen.

Mmh oke, nouja het geeft niet af als ik het aanbreng, maar na een lange dag school bijvoorbeeld. Misschien moet ik waterproof eyeliner proberen dan?

ik heb dat ook… echt supervervelend! ligt ook aan mijn eyeliner denk ik en heb een hele goede en die is waterproof dus ik weet niet of dat zou helpen

Heb ik ook wel eens, maarja waterproof, of ermee leven dat je om de zoveel tijd even moet checken of er niks boven je ogen zit. Maar ik ken ook mensen die alleen mascara gebruiken en die hebben daar ook last van… Dus het ligt aan eyeliner én mascara :slightly_smiling_face:

bij mij komt het juist altijd onder mn oog, echt vervelend zo’n zwarte vlek

Nooit gehad bij mascara, maar wel bij eyeliner. Ik heb toevallig twee dagen geleden een nieuwe eyeliner gekocht (gel eyeliner van catrice). En ik wilde wel eens testen hoe goed deze bleef zitten en ik zeg je… na een nacht slapen zat deze er nog perfect op! Je hebt echt remover nodig om het te verwijderen, want water werkt niet.

Bij mij vlekt waterproof mascara sneller dan niet waterproof.