Marketing en Communicatie

Iemand ervaring met deze opleiding? Het spreekt me erg aan, pr, evenementen en marketing. Wil er iemand wat over vertellen? Om me nog meer te overtuigen? ( mbo niveau )

1 ding; marketing en communicatie is niet evenementen. Dat even voorop gesteld.
Verder krijg je bij ongeveer elke opleiding die ook maar iets economisch is te maken met marketing en communicatie.

Op de school waar ik die voorlichting heb gehad wel, daar zijn 4 kerntaken en de 4e was specialisatie evenementenorganisatie.

Dat is gek… Als je op een marketing en communicatie opleiding zit, waarom zouden ze je dan shit leren over organisatie? Dat vind ik een beetje krom.
Ik denk dan ook dat dat in de werkelijkheid wel mee zal vallen. Voorlichting zijn vaak totaal anders dan de opleiding zelf.

Um, ik weet niet op welke opleiding jij zit maar er is niks geks aan dat je je specialiseert in iets. :wink: Net als je bijv. een hbo-opleiding doet, dan heb je ook je minor en die kan je ook volgen met een heel anders onderwerp als die van je opleiding zelf. Met marketing en communicatie kan je je ook specialiseren in eventmanagement. Er gaat veel pr vooraf aan een evenement, aan grote evenementen al helemaal natuurlijk, maar ook aan bijvoorbeeld kleine zakelijke evenementen, meer dan je denkt.

Ik kan niet veel zeggen over die opleiding, want ik volg zelf Hotel- en eventmanagement op Hbo-niveau, maar ik heb wel de vakken marketing, communicatie en eventmanagement en het bevalt mij goed. Met zo’n opleiding als de jouwe kan je heel veel kanten op, met marketing en communicatie kan je het bedrijfsleven in, de zorg… Ik zal als ik jou was gewoon open dagen bezoeken, en het internet doorsnuffelen. Meer kan ook bijna niet ja :wink:

Je moet veel plannen en organiseren haha :stuck_out_tongue: