Marble Nails Met Water

Misschien dat jullie er wel al eens wat van gehoord/gezien hebben. Ik ken het nog maar net een weekje, maar vind het onwijs leuk hoe iedereen dat doet! Er zijn al veel verschillende filmpjes op youtube over.

Marble nails met water is dat je water (op kamertemperatuur) in een bakje/bekertje hebt. Je doet op je eigen nagels al een basislak, dat maakt niet uit welke kleur. In het water doe je dan de nagellakjes die je op je nagels wilt. Elke keer doe je 1 druppel nagellak in het water. Uiteindelijk heb je allemaal rondjes met nagellak. Je kan dan met een stokje (satéprikker bijv) lijntjes trekken waardoor het een andere vorm krijgt. Plak de vingers langs de nagels af met plakband, zodat het niet op je vingers komt (doe dat nadat je je basislak op heb gedaan). Doop dan best wel vlug je nagels in het water en wacht dan een paar seconden. Haal met je stokje de overige nagellak om je vinger heen weg en haal dan je vinger er pas uit. Als het goed is zit er dan een leuk figuurtje op je nagels! Haal dan de plakband er weer af en tada!

Hier een paar filmpjes ervan:
http://www.youtube.com/watch?v=e2lnIuLDwRs Neon Rainbow
http://www.youtube.com/watch?v=OO3NO29L50U&feature=relmfu Valentine’s Day
http://www.youtube.com/watch?v=GAahjbYxC5g&feature=relmfu Extreme Green

Als je het zelf gaat proberen, maak foto’s en zet ze erop! Ben er heel erg benieuwd naar wie het allemaal kan!

Ik doe het wel eens, maar het is altijd zo’n kledderbende en het duurt lang (ik heb sowieso geen geduld met nagellak). Resultaat is altijd wel mooi :slightly_smiling_face:

Ziet er echt heel mooi uit, behalve dan dat haar nagels een beetje langer zijn dan ik mooi vind :stuck_out_tongue: En het lijkt me echt een enooorm gedoe. Maar het ziet er leuk uit hoe die nagellak op t water drijft ; ) En het resultaat is ook mooi!

Het lukte bij mij nooit zo goed

mijn vriendin kan dat heel mooi

Volgens mij was hier al een topic van, kan het alleen niet zo snel vinden.

Ik vind het zonde van mijn nagellak…

dat lukt mij serieus nooit :’) t komt altijd op de helft van mijn nagel, of die hele marble wordt gewoon lelijk… en ik verspil er echt mega veel nagellak aan xD

Dit soort dingen kunnen onder anderen in het “Creatief met Nagels” topic.