Manieren haren krullen!

Er is een krultang, inderdaad, maar er zijn zoveel manieren van hoe je je haar kan krullen. Papier, sokken, (krultang), pennen etcetc.

Hoe krul jij je haar meestal? :slightly_smiling_face:

Ik heb het alleen geprobeert met papier en sokken. Met papier kwam er echt een hele grote bos met krullen en het zag er gewoon echt mooi uit met kleine krullen enzo. :slightly_smiling_face:

Met sokken lukte het me niet omdat mijn haar te zwaar was. (schone sokken hoor. ;p )

hmm, mijn haar is sws te lang en te zwaar voor echt krullen (ongeveer net onder mn kont), doe alleen soms met krultang. maar dat zakt na een halfuur uit en het is heel raar. dus ja. Krultang dus

Mijn haar is precies zoals dat hoor! Ook onder mijn kont en erg dik. enige manier dat me lukt om echt krullen te krijgen en dat het blijft is met papier, zou je ook moeten proberen!

Ik krul het niet vaak, maar als ik het ooit krul dan doe ik het met een haarband: http://www.youtube.com/wa…4&feature=player_embedded Werkt bij mij super goed en niet slecht voor je haar!

Ik heb een soort van slag, maar mijn haar vormt heel snel. Als ik mijn haar draai als het vochtig is en het dan laat drogen, dan heb ik erge slag tot krullen. Hoe kleiner de pluk, hoe strakkere krul. Is heel handig, werkt ideaal. Ik heb het wel eens geprobeerd met een haarband, maar ik rol heel veel in mijn slaap en dat werkt niet dan. En ik krijg hoofdpijn van de haarband.

Ik doe het in elk geval niet meer met warmte. Ik deed het met de stijltang, want ik heb behoorlijk dik haar en anders duurt het zo lang. Maar ik ben gestopt met föhnen enzo, ik wou kijken of het effect heeft, en tot nu toe bevalt het me prima!

ik heb een hele leuke (makkelijke) manier gevonden. het is ook heel casual en ik draag het soms gewoon naar school:

  1. Je krult het héél erg

http://i47.tinypic.com/sopgn6.jpg

  1. je spuit héél veel haarlak.

  2. laat het opdrogen.

  3. kam het uit.

  4. schud je haar een paar keer heen en weer.

  5. nog een beetje haarlak (aangezien je het er hiervoor uitgeborsteld had.

  6. en tadáá

http://i50.tinypic.com/oghukn.jpg

@boven, ik heb met mijn eigen haar meer krullen dan dat eigenlijk.

^ het was ook meer voor de mensen bedoelt die dat niet hebben, zoals ik haha

oke ik love dit topic nu al, heeft iemand btw ervaring met papillotten want mijn krultang is zwaar crap

Ja! ik heb papilotten, en je krijgt ook echt van die bos krullen.

Ik heb van mezelf hele erge krullen maar niet zulke mooie als hierboven (eerste foto) dus meestal doe ik het eerst stylen en dan met de krultang. Helaas zakt dat echt heel erg uit omdat ik nogal lang haar heb. Vroeger deed ik het vaak met een ouderwetse krullenset (zo’n bak met staafjes die je in je haar draait en er na een poosje weer uit haalt). Ik douche s’avonds en dan doe ik een vlecht in me haar en laat ik het zo opdrogen, krijg je ook mooie krullen van :slightly_smiling_face:

Op Beautygloss stond laatst iets over papillotten en een staafjes methode oid,
ik vond dit er wel mooi uitzien: http://www.beautygloss.nl…tten-gebruikt/#more-14390

Ik had op youtube een filmpje gevonden om het met sokken te doen, dus nu heb ik dat gedaan, ga zo slapen en dan heb ik als het goed is morgen mooie krullen. :’)
Het is alleen niet helemaal gelukt enzo, dus ik verwacht er niet zo veel van.

hoe doe je dat met papier dan?

Ik heb van mezelf krullen. Net als Beyoncé ofzo, maar als ik van die pijpenkrullen wil dan gebruik ik een stijlstang. Dag ervoor even je haren stijlen, serum oid erin en daarna met een knotje gaan slapen. De volgende dag haal ik mijn knotje eruit en dan ga ik alleen 2 x met mijn vingers door mijn haren en dan heb ik mooie krullen!

Dit vond ik ook mooi uitzien.

Ik krul mijn haar altijd met een stijltang!

Maar waarmee heb je je haar hier dan gekruld?

Ik heb weleens gewoon strookjes stof gebruikt (op vochtig haar). Die knoop je in je puntjes vast, gewoon links over rechts en dan rol je hem op en knoopt hem bovenin weer vast. Dan gewoon haarlak er overheen, nachtje slapen en de volgende ochtend er uit kammen.

Nu gebruik ik gewoon mn krultang :'D

Ik krul mijn haar altijd zo:
http://www.youtube.com/watch?v=KApwbyYV6V0
Ik heb echt het steilste haar ever, maar als ik het zo doe blijft het echt een hele nacht zitten!
Van te voren was ik mijn haar alleen met shampoo en doe ik er mousse in, achteraf doe ik er haarlak in en ik gebruik een krultang van de action die ontzettend heet wordt.