make up case gezocht!

Ik heb nu al mijn make up in een simpel tasje zitten maar ik zoek een soort van train case waar ik mijn make up makkelijk in kan meenemen en ook nog overzichtelijk is!
Mijn ouders zijn gescheiden en ik moet dus steeds mijn make up heen en weer meenemen, en in het tasje dat ik nu heb is het zó onoverzichtelijk.
Ik heb super mooie train cases gezien op internet, maar omdat die uit Amerika komen is de verzendkosten net zo duur als de train case zelf :confused:
Het is een kado voor mijn verjaardag dus er zit wel een maximaal bedrag aan namelijk 50 euro.
Ik weet niet of ik voor dit bedrag een stevige en overzichtelijke train case kan vinden, maar echt alle ideetjes zijn welkom!

alvast bedankt dropjes hehe.

Hoe groot moet je beautycase zijn? Mijn ouders zijn ook gescheiden dus ik moet ook elke week met m’n spullen op en neer haha, ik gebruik een grote gouden beautycase van Little Diva en ik vind hem geweldig! Hij is niet achterlijk groot ofzo haha, ik weet niet hoeveel jij mee neemt en hoe groot je hem wilt hebben?

xxx

hmm lets see, ik heb best wel een voorraadje make up hihi. Het liefste wil ik er eentje die je zo kan uitklappen en met vakjes (die je ook zelf kunt aanpassen door van die uitneembare scheidings wandjes haha, maar dat hoeft niet perse!)

Ik verkoop er toevallig eentje met mijn winkeltje op marktplaats! http://link.marktplaats.nl/669030154 precies 50,- :slightly_smiling_face: roze en zwart
(dit is niet bedoelt als reclame)

ik bedoel eigelijk zo’n soort koffertje (:

Ik heb voor mijn visagie cursus eentje van make-up studio. die is rond de 60 euro.
http://www.waxxa.com/make-up-studio-make-up-case-black-basic-2.html

De website ken ik niet, en heb ik geen ervaring mee, maar het is wel dezelfde.
Er zitten van die tussenschotjes in die je kan verplaatsen, en als het goed is zit er ook een hengsel bij en je kan hem op slot zetten.
Er zitten winkels in Amsterdam, Amstelveen, Amersfoort en Den Haag. Daar ben ik zelf ook nooit geweest, dus ik weet niet of ze uberhaupt in de winkel worden verkocht.

http://www.muastore.co.uk/index.php/large-make-up-academy-make-up-organiser-case

30$ met 5$ verzendkosten :slightly_smiling_face:

Ik heb zo’n 5 of 6 jaar geleden een makeup koffer, zo eentje als het plaatje hierboven, gekocht bij Ici Paris.

Mag in het ik-zoek-topic (subforum Verkoop)!