Luxury for princess extensions levertijd

Hey hoi !

Ja ik weet dat hier al een topic over is maar ik kreeg de tip van de moderator zelf om een nieuw topic aan te maken aangezien de andere al zo oud is :sunglasses:
Ik heb even een vraagje of iemand ervaring heeft met de levertijd van luxury for princess extensions.
De mijne heb ik namelijk 15 maart besteld, nu is het 3 april en ik heb ze nog steeds niet :rage:
In eerste instantie werd er gezegd de levertijd is 1 dag, na 5 dagen had ik ze nog niet, keek ik op de site bleken ze uitverkocht te zijn… Ik had hier helemaal geen bericht over ontvangen en toen ik ze bestelde was dit ook nog niet. Er stond dus dat ik ze in de loop van de week erop zou ontvangen, nou ook dat ging niet door aangezien de kleur niet goed bleek te zijn en ze de extensions bij luxury for princess al diende terug te sturen, maar ook hier moest ik zelf achter komen door te mailen, uit zichzelf laten ze dus helemaal niks weten! Toen kreeg ik een mailtje terug dat ze het natuurlijk heel vervelend vonden dat het zo lang duurde en dat ik 30/31 maart mijn extensions zou ontvangen, en omdat het zo’n lange levertijd was zouden ze me een kleinigheidje opsturen, nooit gekregen notabene. Maargoed Ik dacht dus ah kijk aan hartstikke fijn, zelfs heb ik ze nog meerdere malen gecomplimenteerd met het feit dat ze zo klantvriendelijk zijn. Maar nee hoor, 30/31 maart alweeeer niks ontvangen. Dus ik op de site gekeken, stond er: in de week van 3 april worden ze verzonden… kan ik nog langer gaan wachten :rage: :rage: :rage: Heeft iemand dit ook gehad? Want ik verheug me echt al ontzettend lang op de extensions maar nu het zo lang duurt begin ik me toch wel te ergeren… Aangezien ik er steeds zelf achteraan moet gaan etc. Ik hoor het graag van jullie!

Oh jeetje wat vervelend. Dat zou ik ook echt niet tof vinden. Heb je ze nu wel ontvangen… Ik vind wel dat je korting zou moeten ontvangen of iets?! Welke kleur en hoeveel gram had je besteld?

Ik heb ze ook weer besteld, eerst twijfelde ik, omdat mijn oude heel erg gingen klitten en als ik ze in had moest ik ze om de 5 minuten kammen? Misschien verzorgde ik ze gewoon bagger hoor?! haha… Heb ze toch besteld. Eerst licht bruin, want ik wou mijn bobline laten overlopen van bruin naar lichtbruin (1 tint lichter), maar het werd blond. :rage: Nu heb ik ze terug gestuurd en ga ik denk de chocolade bruine nemen. Ik dacht eerst laat ik de caramel ombre nemen, maar aangezien mijn eigen bobline helemaal donkerbruin is weet ik niet of de overloop mooi is?

http://forum.girlscene.nl/forum/beauty-health-hair/clipin-extensions-topic-106630.2025.html

Dit topic is gewoon actief, dus kan hier.