lowbudget makeup of dure merken?

wat gebruiken jullie voor makeup…
goedkopere versies of de dure merken, ben benieuwd.
ik heb zelf veel lowbudget, maar als ik bij de mac of
sephora afdeling sta vind ik dit wel heel verleidelijk.
hoe denken jullie hierover?

duur, want goedkoop is meestal slechtere kwal.
maar als ik weet dat het best goedkoop is, en perfecte kwaliteit… dan natuurlijk goedkoop !

Voor m’n huid dure, maar van bijvoorbeeld mascara heb ik echt een - voor mijn wimpers - perfecte van Catrice, dus dan gewoon die natuurlijk!

Mascara: Maybeline New York
Mineral Powder: Clinique
Blush: Clinique
(Foundation: Lancome, heb dit nog niet gehaald heb een proefje meegenomen omdat ik dit thuis wilde proberen en ik twijfel nog een beetje want ja het is wel evene 30 euro, maar van clinique hadden ze niet een kleur die licht genoeg was voor mijn huid helaas.)

ik vind het altijd wel duur de merken zoals mac, sephora. omdat het bij mij ook altijd vrij snel opgaat.
maar ben toch wel aan het twijfelen omdat ik het resultaat wel mooier vind

Ik gebruik meestal de goedkopere merken omdat die voor mij goed zijn :slightly_smiling_face:

Altijd de goedkoopste dingen die ik kan vinden. Ik heb dan ook niet zo veel geld (a)

Ik ga voor de duurdere merken.
Ik werk er hard voor, en daar verwen ik mezelf dan ook mee.
Als cadeautje voor mezelf.

Zeker qua huidverzorgingsproducten besteed ik liever meer geld aan een wat duurder product, omdat mijn velletje mij heilig is.

Ik gebruik nu producten van een merk dat bepaalde schoonheidsspecialistes gebruiken.
Het is niet goedkoop, maar het is mij elke gespendeerde cent dubbel en dwars waard!

huidverzorging heb ik ook vrij duur, mascara maxfactor enz maar blush, eyeliner enz goedkoop. ben nu aan het twijfelen over mijn foundation

Ik ben begonnen met dure oogschaduw te kopen, sommige van mijn vorige waren nogal crappy. Ik heb nu een doosje met 3 kleuren van Gosh, en de goed werkende goedkope ga ik ook gewoon verder gebruiken. Het is handig om reviews te bekijken van anderen; zo heb ik bijvoorbeeld Hema oogschaduwbasis gekocht, 4 euro en ben er heel blij mee. Ook zou de concealer van catrice goed zijn (het is mijn eerste, maar omdat ik er zoveel goeds over las/zag heb ik hem gekocht). Vooral iets dat ik niet vaak gebruik zou ik eerst een goedkope versie nemen (ik ga bijvoorbeeld een foundation mousse halen van catrice, Masha zegt dat dit zeer goede en goedkope is). Eigenlijk gebruik ik beiden dus een beetje ^^ goede goedkope of goede dure. En goedkope voor dingen die ik zelden gebruik.
O ja, buiten make-up (huidverzorging) mag het wat meer kosten van mij.

Ik gebruik chanel, gewoon omdat die veel beter is dan drugstore makeup

Ik ben 13 en ik heb nog lang niet genoeg geld voor duurdere merken, en een mascara van 30euro vind ik ook wel asociaal duur persoonlijk,
maar ik gebruik meestal emh;
Essence en Catrice; voor oogschaduw en nagellak en concealer enz
Maar ik heb wel duurdere mascara, colossal van maybelline en eentje van rimmel die in een pakketje zat (haha ja dat is voor mij duur :grinning:)

essence is mijn merk.

Essence, Catrice, H&M en Hema. Prima merken en niks mis mee. No way dat ik 15 euro (of meer) aan een mascara ga uitgeven. Ik heb er eentje van 2.50 van essence die werkt echt super. Krijg heel vaak complimentjes over mijn wimpers. Waarom zou ik dan dik 10 euro meer betalen? :slightly_smiling_face:

gemengd, het is maar wat ik zie. maar mascara bijvoorbeeld heb ik wel van maybelline.

precies! (:

Ik vind Sephora persoonlijk niet zo geweldig, de pigmentatie is redelijk en toch is de prijs wel duur. Ik heb gister mijn eerste MAC eyeshadow gekregen, in de kleur Deep Truth. Nou ik ben er hélemaal weg van. Dit is mijn eerste ‘dure’ oogschaduw. Ik deed 'm vandaag op en ik kreeg aardig wat complimentjes. En het bleef ook nog heel de dag perfect zitten. Ik ben verkocht aan MAC. Wow… Maar ik gebruik ook gewoon drugstore merken, dat essence smokey eyes setje vind ik bijvoorbeeld heel fijn om te gebruiken. Maar mijn lipgloss bijvoorbeeld is van L’Oreal, en ik heb ook nog wat oogschaduws en een mascara van L’Oreal. Ik koop ook vaak mascara’s van Maybelline, ik had er ooit eentje van de Etos maar die vond ik echt niks. Het is gewoon een kwestie van uitproberen vind ik.

Mascara heb ik meestal van een duurder merk, maar voor de rest meestal low-budget. En qua nagellak koop ik echt alle merken. (van Essence tot MAC)

Duur… Niet dat ik zoveel geld heb hoor, ik moet er ook gewoon voor sparen haha.
Gewoon inderdaad omdat duurdere merken vaak beter zijn - ze zijn niet voor niets duurder - en ze blijven langer zitten…
Sommige dingen koop ik wel goedkoop, maar dat is omdat die gewoon in elke winkel voor mijn gevoel hetzelfde zijn (denk aan doorzichtige lippengloss, top coat voor je nagels, etc). Maar met mascara, foundation en dat soort dingen ben ik wel echt kieskeurig :slightly_smiling_face:

-