Looming!

Hi meiden,

De laatste tijd zie ik overal het “Loomen” voor bij komen.
Ik heb zelf een kit van http://loomsland.nl/, en omdat ik een blog heb heb ik een speciale kortings code, namelijk - inspiredbybeauty -.
Hiermee kun je 10% korting krijgen.

Zelf heb ik al wat filmpjes geplaatst op mijn Youtube kanaal. Looming how-to? ♥ beginner armbandje loomsland.nl - YouTube

Ik was wel benieuwd, kennen jullie dit al? En zijn jullie er ook mee bezig?
Misschien is het leuk om hier al je tutorials te plaatsen, of foto’s van je gemaakte bandjes! :upside_down_face:
Let me know!

Dat is zó tof! Heb het op een aantal blogs voorbij zien komen en wil het misschien in de zomervakantie gaan kopen :3 Op ebay/amazon kan je het voor best goedkoop krijgen!

Klopt, alleen heb ik wel vaak gehoord dat de bandjes sneller kapot gaan bij goedkopere kits. Ik heb er zelf geen ervaring mee.

Oké, ja dat klinkt opzich wel logisch :’)
Doe jij zoiets nou vaak? En draag je het zelf? Of maak je het voor anderen?

Ik doe het de laatste tijd wel wat vaker ja! Ik vind het heel leuk om de armbandjes te maken, voor mijzelf en ook voor anderen. Het is super leuk bijvoorbeeld voor in de zomer, om die armbandjes met je bikini te dragen. Het is niet erg als ze nat worden, en ik vind het ook niet zonde als ze wat sneller kapot gaan.
Veel beter dan mijn normale kralen armbandjes!

Er is in ieder geval al een topic hierover: http://forum.girlscene.nl/forum/crea-bea/rainbow-loom-290146.0.html :slightly_smiling_face:

Oeh niet gezien!

:slightly_smiling_face:

Haaaaaaai,
Jaaaaa Loombands! ik ben ook al een tijdje bezig met de armbandjes, zelf heb ik de bands bij de Action gehaald. 80 cent geloof ik. Het is zoooooooo leuk. :slightly_smiling_face:
Liefs.