Looklet wedstrijd! by Demi263582

Hee allemaal!

Ik heb mee gedaan met een wedstrijd, dat ging alleen niet zo goed… Foto’s werden niet echt zichtbaar…

Daarom dacht; laat ik zelf maar een wedstrijd organiseren!
er is plaats voor maximaal 13 meiden.
De nieuwe deadline is donderdagavond 21 juni 8 uur! En er is geen budget!

 • Jeleysa
 • Stephanie020
 • Rocking Rebella
 • Nivaeh
 • ilovemybb
 • ussername
 • beazies
 • saraitjee
  -
  -
  -
  -
  -

Dikgedrukt = ingeleverd
doorgestreept = afgevallen
normaal = meedoen, nog niet afgevallen, maar ook de opdracht nog niet ingeleverd.

De winnaar krijgt 1 extra punt bij de volgende opdracht!

OPDRACHT 2:
De zomer is bijna begonnen, en sommige van jullie hebben misschien al vakantie (ik in elk geval wel!), dus dan gaan we gelijk aan het zonnetje denken! Je bent dus ook uitgenodigd voor HET strandfeest van het jaar, op Ibiza. Het is georganiseerd door je beste vriendin. Daarom gaan jullie die dag dus ook nog even op het strand liggen. Maak dus een foto van je zwemoutfit, en een foto voor de avond!

Gefeliciteerd Ilovemybb! Je hebt de 2e opdracht gewonnen, en dus een punt gescoord, je staat in de finale tegen Jeleysa en ussername! Ik wens jullie alle 3 heel veel succes!

saraitjee is afgevallen omdat ik het ordinaire jurkje een beetje te vond bij het thema, en je koos voor naaldhakken, en dat is niet handig op het strand…

De rest is afgevallen omdat ze niks hadden ingeleverd.

FINALE OPDRACHT
met deze opdracht kun je 2 punten winnen, dus ussername, je kunt ook nog winnen!
Het thema is Chinatown, ik ga hier niet te veel over zeggen… :slightly_smiling_face:

Heel Veel succes!

Wanneer het niet lukt op H&M, maak dan een outfit met je eigen kleren, voor H&M is het el makkelijker, en dan kan ik het ook beter zien, dus H&M is wel beter! En toen ik meedeed met wedstrijden kreeg ik de foto van H&M niet opgeload, als jou dat ook niet lukt, stuur mij dan een mailtje met de link!

Succes!

Groetjes
Demi

Ik doe mee!

Grr wil ik meedoen, kan het niet want de paskamer werkt bij mij niet, dan staat er dat ik adobe flash player ofzo moet downloaden :frowning_face:

Download dan de adobe flash player… Das zo gedaan, meestal moet je er gwn op klikken.

Ja het probleem is dat ik dus heb gedaan, maar dan doet het het alsnog niet xd

Coun’t me in! Ik heb het niet opgeslagen via H&M, want heb geen zin in nog een account, maar heb het wel zo gemaakt, via printscreen enzo. Hierbij mijn opdracht! :

http://i50.tinypic.com/2a9wpar.jpg

Toelichting: Ik heb gekozen voor een simpele, maar toch stylishe outfit. Ik heb dit model gekozen omdat ik het meeste op haar lijk van de modellen. Niet te veel poespas, want ik weet dat ik bij het uitgaan toch alleen maar last van ringen/gestyled haar etc. zou krijgen. Het shirt heb ik gekozen omdat dit mijn persoonlijke favoriet was, ik hou van de Rolling Stones. Als ik jongens zie, hoop ik zo ook de juiste personen qua stijl aan te trekken. De rode broek zodat er toch een felle kleur tussen zit, bijpassend bij de shirt-tekst. Leuke schoenen erbij, handig tasje voor geld/id/etc, en voila! Mijn outfit. (:

Stephanie020 , maak anders een outfit met je eigen kleren, en maak daar een foto van :slightly_smiling_face:

RockingRebella oke, ik vind het zo ook goed hoor! Ik vind de outfit super! Goed gecombineerd! Maar de wedstrijd is nog niet afgelopen, dus we zullen zien!

Kan ik meedoen?(:

http://i50.tinypic.com/343n0ao.png

http://i46.tinypic.com/2i9mhb7.png

http://i47.tinypic.com/2uj6tmw.png

Dineren in een chique restaurant, daar heb ik mijn focus op gelegd.
Ik heb dit jurkje gekozen omdat het jurkje er niet trashy uitziet. Een jurkje dat kort is, hoort geen decolleté te hebben. Dat maakt het er chique uitzien. Het jurkje is fleurig en daarom heb ik voor niet al te opvallende sieraden gekozen, zwarte heels en een zwarte enveloptasje. Het jasje maakt de look af, maar s’avonds in de club kan het uit. zo ziet het er minder net uit en kan je lekker los gaan.

Natuurlijk nivaeh! Ik voeg je even toe!

-

ik doe mee!!! :ok_woman:

http://www.hm.com/nl/dressingroom/LADIES#page=2&Nr=4294926087

Ik heb gekozen voor een zomers jurkje. Het jurkje is stijlvol en feestelijk. De grote tas maakt het af, misschien niet zo handig voor het stappen maar wel erg stylish :relieved: . de outfit is prima geschikt om uit eten te gaan en ook om te stappen.

ik zou dit zelf aan doen!!

Je hebt niks opgeslagen dus je hebt een leeg model gelinkt…

O ik doe het wel ff opnieuw.

http://www.hm.com/nl/dressingroom/LADIES#lid=03X1GC-jDa
hier is ie dan:

Alweer leeg…

o dan moet je hem helemaal selecteren en dan plakken in een adresbalk.
dan doet ie het wel.

Dan moet je inloggen om hem te zien… misschien kan je beter even een printscreentje in paint maken? :slightly_smiling_face: