Looklet Contest by Grazia #3

[fgcolor=#F51DE6] ~ Welcome to my Looklet Contest ~ [/fgcolor]
Deze contest is VOL

http://i52.tinypic.com/15dov1s.jpg

Dit is alweer mijn derde looklet contest!
Looklet Contest by Grazia #1
Looklet Contest by Grazia #2

Eerst eventjes wat regels:

 1. Doe alleen mee als je origineel bent! Mijn opdrachten zullen wat moeilijker worden dan gemiddeld.
 2. Doe alleen mee als je kan volhouden tot het eind!
 3. Zet altijd een kort verhaaltje bij je look.
 4. Lever voor- en achterkant in + portret.
 5. Kopieer niks van iemand anders.
 6. De winnaar van de opdracht heeft immuniteit voor de volgende opdracht! (wat niet betekent dat je niet hoeft in te leveren!!)

Deelneemsters:
1. THEFEAR
2. Groentjes
3. Amethystium
4. Lovelush
5. Rozekrokodil
6. Ndinee ||||
7. Roliie |
8. JustAgirl_x
9.Rockyourlife |
10. IAMKIRSTEN
11. Loveformusic |
12. Smoothey

Opdracht voor de voorronde:
Maak een look die jouw precies beschrijft. Je moet hem zo mooi mogelijk maken.
Ja lekker vage en vrije opdracht ik weet het. Dat doe ik expres omdat het nog een voorronde is en ik wil weten waar jullie tot in staat zijn.

[s]Opdracht 1: 50’s of 60’s?

Bij deze opdracht kies je tussen de 50’s of 60’s.
Je mag het helemaal zelf invullen! Let wel op: Het moet wel modieus blijven!
Twee voorbeeldjes( Het zijn maar voorbeelden! Als jij een heel ander beeld hebt bij de 50’s of 60’s maak dan vooral dat!):
50’s: http://gb.looklet.com/look/13825217
60’s: http://gb.looklet.com/look/13825368
Zoals je ziet zijn ze heel verschillend! Kies dus wat jou het beste ligt.
Er zullen 2 kandidaten afvallen, dus doe je best.
DEADLINE: dinsdag 15 november 20.00[/s]

Opdracht 2: Tegenstellingen
Deze opdracht gaat over tegenstellingen. Waar denk je aan bij tegenstellingen? Water en vuur? Mooi en lelijk? Ordinair en kak? Westers en oosters? Donker en licht? Het mag allemaal. Maak een look waar ik een duidelijke tegenstelling in kan zien. Je mag bijvoorbeeld ook twee tegenovergestelde stijlen mixen. Zoals bijvoorbeeld girly en gothic. Je mag het helemaal zelf invullen.
DEADLINE: DINSDAG 22 NOVEMBER 20.00

[s]
Opdracht 3: Zomer en Winter
Het is al bijna weer winter. Wat zie ik hier tegen op zeg! Ik denk dat vele het met mij eens zijn maar er zijn ook altijd veel winterliefhebbers. Je hebt echte zomermensen maar ook wintermensen.
Bij deze opdracht ga je in tweetallen werken! Hoe je dit precies gaat doen moet je onderling gaan afspreken.
De ene maakt een winter look en de andere een zomerlook! Ze moeten dus goed bij elkaar passen. Wie zomer en wie winter gaat doen mag je zelf beslissen. Ik heb liever niet dat je dezelfde kledingstukken gaat gebruiken in de looks. Alleen
als het echt niet anders kan. Hopelijk kan iedereen goed samenwerken.

Voorbeeld:
Zomer: http://gb.looklet.com/look/8631333
Winter: http://gb.looklet.com/look/8631462
DEADLINE: DINSDAG 29 NOVEMBER 20.00![/s]

[s]Opdracht 4: Victoria’s Secret!
Deze opdracht vind ik zelf heel erg leuk. Ik ben helemaal fan van VS en dan vooral van de angels. Nu is de opdracht om zo’n look te maken! Dus een lingerie look. Alleen natuurlijk niet ZOMAAR een lingerie-look, nee wel Victoria’s Secret-waardig. Dus over the top gaan mag bij deze opdracht zeker.
Je kan gaan voor super-sexy, maar je kan ook gaan voor schattig en lief. Of iets daar tussen in mag natuurlijk ook! Het is ook leuk er een thema in te verwerken net als in de echte show. Wat inspiratie voor deze opdracht:

The Victoria’s
Secret Show is een geweldige, en mooie fashionshow!
Haha die zin slaat nergens op maar moest iets haha
Deadline: Woensdag 7 december 20.00[/s]

[s]Opdracht 5: Flower Power
Deze opdracht gaat over bloemen. Hieronder ga ik een aantal plaatjes van bloemen neerzetten. Jij kiest welke bloem jij wilt en gaat op basis van die bloem jouw look maken. Gebruik bijvoorbeeld: kleuren, vormen of contrasten. Reserveer snel welke je wilt want op=op! Er blijft er één over

Tulp:
Lelie: Amethystium
Gerbera: groentjes
Dahlia: loveformusic
Orchidee: Roliie
Hycacint: Ndinee
Roos: rockyourlife
[/s]
[s]
Opdracht 6: Which one do you chose?
Deze opdracht had ik in mijn vorige contest ook al, maar ik vond hem zo leuk dat ik hem gewoon nog een keer doe! Hij is toch wel iets anders dan de vorige. Bij deze opdracht draait het om kiezen en combineren. Je kiest uit de volgende rijtjes 2 dingen en combineert die zo goed mogelijk. Iedere combinatie kan. Je kan dus bijvoorbeeld kant en vintage, ruiten en navy of bont in combinatie met de dierenprint kiezen. Zoals je ziet kan je het zo makkelijk of moeilijk maken als je het zelf wilt. Maar natuurlijk hou ik hier rekening mee in de beoordeling: durf risico’s te nemen en neem niet altijd de makkelijkste weg!
LET OP: Reserveer snel want ieder ‘ding’ kan maar 2 keer gebruikt worden en iedere combinatie maar 1 keer. Je mag trouwens maar 1 ding uit één rijtje.
TIP: Als je bij Looklet op: Other drukt kun je sommige dingen op Thema sorteren. Zoals bijvoorbeeld: Leather (leer), Floral ( bloemen), Checked (Ruiten), Lace (kant) en Animal (dierenprint). Succes!
EXTRA: Wil jij je echt van je beste kant laten zien? Gebruik dan van ieder rijtje 1 ding en combineer dus in totaal 3 dingen! Extra punten gegarandeerd.

Stoffen:

 • Kant
  - Leer: Ndinee & groentjes
  - Bont: Rockyourlife & loveformusic
 • Plastic: Rollie
 • Doorschijnend

Printjes:

 • Bloemen: Rockyourlife
 • Dierenprint: groentjes
 • Ruiten: Ndinee
  - Glitters: loveformusic & Rollie
 • Stippen

Thema’s:

 • Vintage: Rockyourlife
 • Futuristisch: Rollie
  - Bohemien: groentjes & loveformusic
 • Exotisch
 • Navy
 • Military: Ndinee
  DEADLINE: donderdag 22 DECEMBER 20.00[/s]

[s]Opdracht 7: Haute Couture and Prêt-à-porter
Dit is de laatste opdracht vóór de finale! Dus zorg dat je alles uit de kast haalt! Bij deze opdracht maak je twee looks. Maar die worden wel op elkaar geïnspireerd. Je maakt een haute couture look en daarop gebaseerd maak je een prêt-à-porterlook. Weet je niet wat dat is? Lees snel verder!

Haute couture: Hierbij ga je lekker over de top! Denk aan alle modeshows etc. Deze outfits zijn niet gemaakt om in het dagelijks leven te dragen. Ze zijn er meer om kunst over te dragen. Durf bij dit onderdeel risico’s te nemen!

prêt-à-porter: Deze look, gebaseerd op de haute couture look, is juist wel om te dragen! Hij moet lekker comfortabel zitten maar nog steeds modieus zijn.
DEADLINE: VRIJDAG 30 DECEMBER 20.00![/s]
[s]
FINALE!
Opdracht 8: you’re the top-designer!
Zelf vind ik een super leuke opdracht en perfect voor de finale. Het is een lekker vrije opdracht, waarin ik zeker een duidelijke winnaar zal zien. In deze opdracht maak jij jouw eigen kleding-lijn!
Je maakt 3 verschillende looks, maar die wel duidelijk een samenhang hebben. Het is tenslotte wel één kledinglijn, met één thema/trend/samenhang. Maak dus bijvoorbeeld een lijn in het teken van colour-blocking, navy, kant, Romeins, Afrikaans of extreme kleuren. Het kan alles zijn! Maar ik wil wel dat de outfits verschillend zijn! Dus je mag één bepaald kledingstuk geen 2 keer gebruiken.
Heel erg veel succes allebei, en ik ben erg benieuwd naar jullie kleding-lijn.

Moge de beste winnen!
DEADLINE: WOENSDAG 11 JANUARI 20:00![/s]

DE WINNAAR IS ROCKYOURLIFE GEWORDEN!
En de tweede plek is; Ndinee!

Allebei van harte gefeliciteerd :grinning:

Succes!!
Liefs.

up (:

kom op :slightly_smiling_face:

Ik doe wel mee :slightly_smiling_face:

iig met de voorronde dan!

Ik doe mee! :slightly_smiling_face:

up!

Ik doe mee!

Ik doe mee :slightly_smiling_face:!

Oke ik zet jullie er allemaal bij :slightly_smiling_face:

http://files.looklet.com/looks/11e847cd-dbaa-4737-8743-75c7caf77315.jpg?1

http://files.looklet.com/looks/578c7788-ce88-4700-a417-01438e6d200e.jpg?1

http://files.looklet.com/looks/f8622978-e4a1-4ea8-81d6-855c6f6bd505.jpg?1

Waarom deze look mij vertegenwoordigd? Ik ben gek op kleur, ik combineer altijd verschillende kleuren bij elkaar. Saai staat niet in mijn woordenboek! Ik vind het leuk om er een bepaalde twist te geven, zoals in dit geval de tulband, maar de look ademt altijd één geheel.

^mooi!

up (:

http://files.looklet.com/looks/d20bdd7f-f5ef-44c3-956c-2b0b3f7795b8.jpg?1

http://files.looklet.com/looks/45e60745-b37f-42a0-8bb6-070894781534.jpg?1

http://files.looklet.com/looks/8694ca39-e278-4648-bf7d-4ad876650492.jpg?1

Dit is de look die mij het beste beschrijft. Ik houd van basic, mooie dingetjes. Ik draag veel basic kleuren, en dat zie je ook terug in deze outfit. Ik combineer vaak mijn basic dingen met iets opvallends, in deze outfit is dat bijvoorbeeld de gilet! Ik draag veel sieraden, vooral kettings. Ook heb ik het allerliefst in de zomer gewoon een shortje aan, zit lekker en staat leuk bij alles :slightly_smiling_face: Ik heb voor simpele stoere schoenen gekozen omdat ik niet zo veel op hoge hakken loop (eigenlijk alleen met uitgaan) en vond de outfit anders een beetje truttig worden, nu heeft het wel wat stoers!

```html

Ik heb deze outfit gekozen, omdat de ‘basis’ het shirtje en het taillebroekje redelijk terug houdend zijn. Meetstal gebruik ik namelijk simpele basis kledingstukken, en maak de outfit af met accessoires. Ja, er valt niet echt veel te zeggen, ben redelijk inspiratieloos. De outfit is ook een beetje sportief en toch ook schattig. Wat ik vaak afwissel of combineer. De achtergrond is trouwens gekozen, omdat ik van de natuur houd.
```

Mooie looks!

leuk

up

kom op (:

ik ga morgen of overmorgen inleveren