Littekens in gezicht door puistjes

i

Als je littekens donkerder van kleur zijn als je eigen huid kun je ook Calendula (als je het zo schrijft) kopen. Je moeder heeft er vast weleens van gehoord. Je kunt het op blauwe plekken smeren dan trekt het weg. Maar als je het op striae smeert trekt de donkere kleur ook weg.

Dus als je littekens donkerder zijn als je huid zou ik dat gewoon proberen :slightly_smiling_face: dan worden je littekens lichter van kleur en vallen dus minder op

bedankt voor je reactie :grinning:, maar nee…
dat is niet zo zeer mijn probleem… Ze zijn niet anders van
kleur… maar het zijn gewoon kleine putjes in mijn gezicht zeg maar… vooral op mijn neus en wangen zie je het heel erg…

Volgens mij zijn die niet heel erg makkelijk weg te krijgen ofzo?
Weet de dermatoloog er niets op dan? Of je huisarts?

Bij de schoonheidsspecialiste kan je er geloof ik wel wat aan laten doen, iets van derma brasi ofzo heet het dan gaan ze met een ding over je huid dat haalt alle dode cellen weg en als je dat dan elke maand doet wordt de bovenste huidlaag een soort van eraf geschraapt (doet geen pijn hoor geloof ik) en dan kan die zich dus sneller vernieuwen, en weer helen.
Misschien is het wat ik weet er verder niet zoveel over.

Ja daar had mijn moeder het ook over.
Een soort peeling.
Kan trouwens alleen als je geen puistjes meer erbij krijgt dacht ik.

Hoe heb je die puistjes weggekregen dan ? Ja, door een dermatoloog, maar met welk middel ? Ik ben ook wel eens een keer zat van mn puistjes. *snif* :cry:

er zijn heel erg veel litteken cremes, ik zou dat gewoon proberen.
als je niet weet wat je moet zoeken zou ik 't gewoon ff aan iemand in een drogist vragen die weten heus wel wat goede liteken cremes zijn.

Je hebt ook litteken creme van Biodermal :slightly_smiling_face:

Microdermabrasie is dat, dat is een behandeling met diamanten in het staafje dat je huid bewerkt, om het zo even te zeggen. Alle dode cellen en volgens mij de bovenste huidlaag worden zo verwijderd, maar ook direct naar binnen gezogen waardoor de bacteriën niet over je gezicht verspreid worden, zoiets is het. Google maar es, vind je veel info.

die werkt egt heeeel goed!

Die van Biodermal werkt bij mij echt voor geen meter! Ik heb wat rode vlekjes rond mn mond en kin maar ze zijn helemaal niet vervaagd ofzo:S. Ik denk dat ik maar eens calendula ga kopen. Ik had het vroeger wel eens gebruikt en toen leek mn huid veel egaler!

Hoeveel kost dat ongeveer ?

idd, ik heb wel eens last van blaasjes by mn mond en daar is nu ook een litteken van gebleven :frowning_face:
Moet ook een goede vinden

ik heb Vichy Thermal Fix 1 dagcréme… en die heeft mijn littekens laten verdwijnen :slightly_smiling_face:

gaak ook es proberen, waar kunje die calendula kopen? en hoeveel kostt ongveer denkje? xx

de slakkencreme is daar ook goed voor, hij is nu in de aanbieding bij de tuinen
13,50 ofzo! super prijsje dus. normaal issie iets van 40!
het helpt ook meteen voor t egaal maken van je huid en alles! ik ga hem ook kopen

Heb je wel eens littekencreme van het Kruidvat geprobeerd. Ik heb die zelf ook, omdat ik op mijn wang ook 2 kleine littekentjes heb. Sinds ik het gebruik zijn ze vervaagd. Helemaal weggaan, lukt ben ik bang niet. Maar je huid regelmatig een peeling geven, helpt ook.

Die littekencreme van t kruidvat is trouwens ook lekker goedkoop i.t.t. de creme van Biodermal…

Cinlicious

Nouu dat ga ik dan maar eens proberen op mijn littekens :slightly_smiling_face: ik heb littekens op mn been door muggenbulden die ik zodanig open heb lopen krabben dat ik daar nu littekens aan over gehouden heb :S

mijn vriend heeft ook littekens ervan, maar ze zijn meer rood, de dermatoloog zegt dat er nog wel wat wegtrekken, de rest gaan ze misschien laseren over een paar jaar als de verzekering het vergoed,