Lita Jeffrey Campbell

Met het verjaardagsgeld dat ik binnenkort ga krijgen (joepiee), wil ik misschien deze schoenen kopen.

http://www.google.nl/url?source=imgres&ct=img&q=http://www.nitrolicious.com/blog/wp-content/uploads/2010/07/jeffrey-campbell-lita-02.jpg&sa=X&ei=diTZTbWFCI-aOsTp9eEP&ved=0CAQQ8wc&usg=AFQjCNHpNT97oNCqMifKtvppBZxsCqtoIA

Nu weet ik alleen nog niet, welke kleur? Ik wou namelijk eerst met bloemetjes halen , alleen die zijn me nét te duur. Iemand leuke suggesties? Of mening?
Alles is welkom (:

xxx.

Ik vind die die je gepost hebt eigenlijk meestal wel het mooiste!

http://taketaketake.files.wordpress.com/2011/03/jeffrey-campbell-shoes-lita-tan-black-fabric-010604.jpg

Deze vind ik ook fucking nice.

Dat ziet er echt superhoog uit!

wajo, hoe hoog is die hak?
ze zijn wel bijzonder, overigens!

ik snap echt niet wat er mooi is aan die schoenen ik vind ze best lomp ofzo… echt niet mooi maarja ik ken mensen die erbij zweren hoor, ben er zelf niet weg van, Jeffrey Campbell heeft wel mooiere schoenen.

http://www.glamour.nl/thumbnails/genjDetoxItem/original/37/51/00/jeffrey-campbell-lita-5137.jpg

http://1.bp.blogspot.com/_Yagp9EyJIW4/TRrppk62RzI/AAAAAAAAAP8/JnT7lZuxd1I/s1600/jeffrey-campbell-shoes-lita-pink--large-msg-12935562506.jpg

Ik hou van deze.

De hak is 12 cm toch? Ik vind ze echt prachtig! Wel een beetje lomp, maar dat maakt ze stoer vind ik.

ik vind ze geweldig ik zou echt voor basic kleur gaan die zwarte is toch wel de beste waar je alles mee kunt combineren, ik ga ze ook later halen :grinning:

Ze zijn allemaal nice. Zwart zijn het makkelijkst te combineren maar ik vind de beige ook heel mooi.

Ze zijn zó vet he! Het is dat ik van mezelf al 1.85 ben maar anders had ik ze ook graag gekocht:) Maar ik vind de zwarte denk ik het mooist, al vind ik dat model met zilvere glitters all over ook wel gaaf!

Ik snap de hype rond die dingen niet, ze zijn zo oncharmant. Zag er laatst twee van die typische mode meisjes op lopen, zagen er rond uit retarded uit (terwijl ze er met ‘normale’ hakken waarschijnlijk heel leuk uit hadden gezien)

Wauw, ik had ze nog nooit gezien maar ik vind ze wel leuk!
Hoe hoog is de hak ongeveer?

Het valt een beetje te zien wat je stijl is natuurlijk, maar ik zou persoonlijk voor beige gaan. Als je wat alternatiever bent, zou ik voor zwart gaan.

Zwart, beige of taupe. En suede, niet leer.

wow die zijn echt leuk! ik vind beige leuk! of zwart.
heb je ze ook in donkerblauw? want dat kan dan heel mooi staan bij een spijkerbroek.

In het beige vind ik ze het leukst!

Zwart leer is wel facking mooi. Tof contrast tussen dat zwart en bruine hak.

Ik hou van deze schoenen! Ik vind het zulke juweeltjes! Lekker stoer en ze lopen ook lekker. Aangezien je d’r wel voor moet sparen :wink: ga ik ze aan het einde van de maand aanschaffen :slightly_smiling_face:

Prachtig die Lita’s! Vind inderdaad de zwart leren of fluwelen en die zachtrozen zo’n beetje de mooisten. Dezen hebben ook wel wat vind ik:

http://images2.solestruck.com/jeffrey-campbell-shoes/Jeffrey-Campbell-shoes-Lita-(Turquoise-Suede)-010604.jpg

Zou zelf ook te graag een paar Lita’s aan willen schaffen, maar aangezien ze alleen te bestellen zijn vind ik het best wel risky met hoe de maten vallen, weet iemand daar meer van?
En voor degenen die ze hebben: Lopen ze trouwens echt zo goed als modeblogland beweert?

Ja, blauw is inderdaad ook vet ! Maar als je suéde neemt zijn ze gelijk een stuk duurder, dat is wel minder. Ik ga denk ik gewoon voor de zwarte (: Of zou beige nemen? Wat is mooier? Want zwart is makkelijk te combineren maar beige oogt een stuk mooier. What should I do?