Lichtblonde wenkbrouwen en haar kleuren

Hai :slightly_smiling_face:
Ik heb helaas hele licht blonde wenkbrouwen. Mijn haar is ook blond maar ik zou het graag zwart of rood willen verven (past meer bij mijn stijl ^^)
Maarja dat ziet er toch niet uit… wenkbrouwen verven vind ik maar eng en met een potlood krijg je het toch niet donker genoeg?
Help :stuck_out_tongue:

Alvast bedankt!

Ik laat het soms doen bij schoonheidsspecialiste, soms gebruik ik kruidvatshizzle :’) hangt af van m’n geld en tijd enzo (kost bij mij €8 voor verven + bijepileren)
En daarna teken ik ze nog een beetje bij met potlood als ik er zin in heb
Bij mij is het nog nooit ernstig mis gelopen hoor, al zou ik wel niet té donker gaan (tenzij je zwart haar neemt)

Ik heb de laatste keer verven gewoon een beetje verf uit m’n pakje haarverf gepakt en op m’n wenkbrauwen gesmeerd. :stuck_out_tongue:
Wordt nadrukkelijk afgeraden geloof ik in de beschrijving, maar ik heb het vaak genoeg zo gedaan en het werkt prima. Ik smeer het altijd met de achterkant van een theelepeltje op m’n wenkbrauwen.
Het is allemaal een beetje DIY maar het doet niet af aan het werk van een schoonheidsspecialiste en bespaart geld. :slightly_smiling_face:

Bedankt, ik zal eens kijken naar een schoonheidspecialiste hier in de buurt. Ik had inderdaad bang dat het mis zou lopen en dan sta je daar wel he :stuck_out_tongue: