Leuke/interessante documentaires/programma?

Beetje vreemde titel haha, maar ik heb zin om iets te kijken maar ik weet niet zogoed waar ik op moet zoeken. Vaak zie ik wel op national geograpic of discovery van die documentaires die wel interessant zijn. Of op andere zenders met dingen over vreemde verslavingen etc. en aparte mensen (dus met vreemde hobby’s ofzo) etc. Beetje onduidelijk uitgelegd, maar ik zoek dus zoiets om te kijken. Hebben jullie misschien nog ideetjes?

huh ? Toch gewoon de zenders die je net opnoemde ?

Ja maar ik wil graag iets online kijken :slightly_smiling_face:

Koppen XL: http://www.een.be/programmas/koppen
Telefacts: http://vtm.be/telefacts

Bedoel je dat soort dingen?

my ghost story, gwn op youtube in volle afleveringen wel in het engels
WAARSCHUWING: als je niet tegen enge dingen kan of snel bang word of snel nachtmerries krijgt etc. zou ik het niet kijken. gaat over waargebeurde geest-verhalen. dus… ik weet niet of het iets voor jou is.

http://documentaryheaven.com/

Daar heb je ze voor het uitkiezen.

Haha, dat vind ik altijd heel erg interessant, maar vervolgens lig ik wel bang te zijn in bed :’) Dus ik denk er nog even over na want vind het wel altijd heel boeiend

De andere ook bedankt trouwens! Zal er morgen even naar kijken :slightly_smiling_face:

haha, ja ik vind het ook heel interessant, maar ik ben normaal nooit bang, maar laatst toen ik het keek dacht ik echt serieus dat er geesten in mijn kamer zaten :O… dus nu ff geen my ghost story meer… =)