Leuke en makkelijke DIY voor in je kamer!

Ik verveelde me en ik dacht: laat ik maar een DIY opzoeken via google, om mijn kamer op te leuken. Helaas niets gevonden (Als jullie er een weten post er gerust eentje!) dus ik besloot er zelf eentje te maken. Met allemaal spulletjes in huis ben ik begonnen met een klein cola-flesje. (mag ook wat anders zijn)

Je kan er vanalles in gooien, glitters, nagellak, poeder, make-up, eventueel pen-vullingen! Ik had er ook een beetje water bij gedaan, dit is het resultaat:
http://oi45.tinypic.com/34piekh.jpg

Sorry, de kwaliteit is niet zo geweldig haha, ik heb het s’avonds gedaan.
Je kan eventueel er wat bijvoegen, de dop verfen ofzoiets.
What do you think? (Het is mijn eerste DIY)

ik begrijp het nut er niet zo van, is het gewoon om neer te zetten ofzo? En ik vind het niet echt een DIY. gewoon vanalles in een fles gooien en klaar.

geciteeerd:
‘‘ik begrijp het nut er niet zo van, is het gewoon om neer te zetten ofzo? En ik vind het niet echt een DIY. gewoon vanalles in een fles gooien en klaar.’’

maar dat is het juist! DIY = do it yourself! nou dit heeft ze toch echt zelf gemaakt ! :slightly_smiling_face: ik vind het eigenlijk best mooi!

jawel kijk; http://forum.girlscene.nl…atie/list_messages/241110 made by me

kijk, een kamer is persoonlijk. dat meisje vind het mooi. nou laat haar dat lekker mooi vinden is weer een stukje van haarzelf in dr kamer wat zei bedacht heeft. ik zou het zelf niet doen maar vind het wel een echt leuk idee!

Zie de link van iloveeverynone, daar mag deze DIY ook in :slightly_smiling_face: slotje.