Leuke dingen om te doen met me vriendje ?

[i]Ik heb nu al een ongeveer 4 maanden een vriend, maar we doen nooit wat leuks. we kijken alleen een filmpje bij hem thuis en dan ga ik weer. we zijn maar 1 x naar de bioscoop geweest., het brobleem is ook dat ik niet met zijn vrienden omga , en hij niet met mijn vriendinnen. Daarbij heeft hij ook weinig geld om dingen te doen, en dingen zoals schaatsen en zwemmen vind ik niet leuk, want dat moet al gauw met een groep, wat is dus niet wil.

mijn vraag is dus :
Weten jullie mischien nogh leuke dingen te doen met z’n 2e wat weinig/geen geld kost ?[/i]

Hoezo kan je niet met z’n 2 zwemmen of schaatsen?

*Zoekfunctie, en dat bedoel ik niet lullig, er zijn zoveeeeeeeeeeeeeel ideeen (:
wat je lekker met z’n 2e kan doen

Omdat je dan voor m’n gevoel alleen maar achter elkaar aan kan zwemmen/schaatsen xd.
dus dan ben ik bang dat het saai word (a’)

een keer samen koken/bakken :’)? is echt leuk, mijn vriend deed serieus zijn best en steeds als hij dacht dat hij het niet goed deed kwam de ‘doe ik het wel goed’ vraag :’)
maargoed volgens mij is hier al een topic over waar genoeg dingen in staan miss even zoeken? en anders stel je eens een keer voor om wat leuk te doen met je vriendinnen en de vrienden van je vriend?

Waarom ga je niet met zijn vrienden om en waarom hij niet met jouw vriendinnen?
Klikt dat gewoon niet of…?

Ik had al 1 x voor gesteld om samen wat te bakken, maar toen reageerde hij er niet heeel positief op xd, dus denk niet datdat het word. ):, verder ben ik veel te verlegen om met zijn vrienden aftespreken. en als hij met mijn vriendinnen meegaat voel ik me altijd zo schuldig als ik in gesprek ben met een vriendin, en dus neit met hem besig ben.

& ik heb pas 2 dagen een accaunt, dus ik weet nogh niet zo goed hoe alles werkt, dus ik weet niet hoe ik die vorige topics pakkelijk kan opzoeken (a’)

je kan ff de zoekfunctie gebruiken…

Omdat ik het meestal wel eng vind om nieuwe mensen te leren kennen, en ik zijn vrienden alleen qua gezicht ken. en waarom hij niet met mijn vriendinnen omgaat is omdat ze nogal anders zijn dan hem en het dus idd niet klikt (:

ik zou je er gewoon overheen zetten en zijn vrienden proberen te leren kennen. Beetje socialisen is goed voor je.