Leuke blogs die niet over fashion/beauty gaan

Dit klinkt wat knullig, maar ik ben wanhopig op zoek naar wat leuke blogs over muziek/boeken/media in z’n algemeenheid/lifestyle. Ja, er is een topic om je blog te promoten, maar dat staat vol met blogs die juist wel over fashion en beauty gaan en tbh interesseert dat me niet zo.

Dus ik dacht, laat ik een topic beginnen waar we elkaar blogs kunnen aanraden met als enig criterium dat ze NIET (alleen) over fashion en/of beauty gaan.

Voel je ook vrij je eigen blog te submitten, maar laat de tekstgrootte svp een beetje normaal en hou er een leuk promopraatje omheen, want voor een simpele linkdrop kun je naar dit topic.
NB: svp je eigen blog niet meer dan één keer hier plaatsen.

Zal ik dan maar degene zijn met het grootste ego en als eerst gaan, haha?

Ik doe een Day Zero lijst -101 doelen in 1001 dagen op z’n kortst. Voor langer, Google-. Het gaat over van alles (boeken, films, persoonlijke shit, evreeething) behalve fashion want boeit me echt geen flikker.

Verder volg ik niet echt andere blogs, dus kan ik geen tips geven voor leuke blogs. Ik heb wel veel Day Zero blogs bezocht voor mijn eigen blog en daar stonden vaak veel leuke tussen, dus een zoektocht op Google op Day Zero kan ook leuke resultaten opleveren!

Jaa Snoes jouw blog is tof c:

Hier nog wat leuke (Engelse) blogs die meer over lifestyle enz gaan:

Ik volg nog wel een aantal!

Fotografille (NL) is een blog die over, juist, fotografie gaat. Van babystapjes voor beginners tot (semi)professionele bewerktutorials, Fotografille has it all.

Oh, hello friend (US): een Amerikaanse DIY-blog + webshopje. Let op: de spulletjes die gefeatured worden in hun artikels hebben een heel erg hoog hebberigheidsgehalte! :wink:

Fat Mum Slim (AUS) is de lifestyle blog van de Australische Chantelle. Ze blogt over vrijwel alles behalve fashion: winacties, foto’s, haar leven als moeder, persoonlijke verhalen, wijze raad, recepten en nog vele andere onderwerpen komen voorbij.

Nog een blog over fotografie is 88Forever (NL) van fotografe Danique. Ze fotografeert ‘onder de naam’ 88Forever en besloot om er een blogje bij te houden over zowel haar persoonlijke als fotografische ontwikkelingen. Ik vind haar foto’s geweldig dus haar blog ook!

misschien vind je http://youniqueblog.blogspot.nl/ wat of anders vind je http://fashi0nologie.blogspot.nl/ of http://www.ohmyfoodness.nl/ misschien iets.
deze blogs zijn allemaal nederlands

Ah thanks voor de tips iedereen, er zitten hele leuke blogs tussen!

Dit is die van mij trouwens: http://whiteblankhysteria.blogspot.nl/ edit: ik ben naar Wordpress verhuisd, dus nu is het http://whiteblankhysteria.wordpress.com/
Gaat eigenlijk over alles behalve fashion en beauty :’)

Enn aangezien Cur het zelf niet doet, die van Curiosityy is ook erg leuk: http://www.giventothewild.blogspot.nl/

Oh wat een leuke blogs :slightly_smiling_face: UPJE!

Ik heb zelf (+ nog 3 andere meiden) een blog dat voornamelijk over boeken + films gaat. Misschien is dat wat? www.adorablebooks.nl

Ohhh leuk! I like like very much

awww thanks !

Ohh zij is ook leuk! ik word echt blij van al die blogs haha, eindelijk wat meer mijn cup of tea

En via haar heb ik deze gevonden: http://tinnecornelissen.blogspot.nl/ echt heeeeele mooie foto’s, damn.

Count me in as one of your many followers!

Op Thought Catalog (http://thoughtcatalog.com/) staan ook leuke dingen, over allerlei verschillende onderwerpen, soms boeken, films, muziek en series, maar ook meer filosofische dingen :slightly_smiling_face:

Jaa Thought Catalog is tof!

En @Fearless: haha aw dankjewel <3

Ik ben de laatste tijd meer van youtubers van van blogs, maar ik lees deze blog wel graag, lekker direct en soms een beetje lomp :’)

Ik wou deze zeggen, vind 'm zo leuk! :slightly_smiling_face:

Ik kan je niet noten, maar mij lijkt dit wel leuk :slightly_smiling_face: Ik heb zelf ook een blog, maar die vind ik juist teveel richting fashion/beauty gaan, ik wil ook over andere dingen schrijven. Ik weet niet precies hoe of wat maar ik vind het wel een leuk idee, wil je me noten?

Edit: Wat ik dus bedoel is, ik heb mijn blog maar ik wil hem meer richting lifestyle duwen, weg van vooral fashion/beauty, maar ik ben bang dat ik dan niet genoeg te vertellen heb (normaal vul ik op met kleine fashion/beauty artikelen).

Deze vind ik heel leuk!

Hee 0bliviate!
Ik ben zelf beginnend fotograaf, dus op zich zou ik best de blog wekelijks kunnen vullen met foto’s haha. Stuur me maar een pm als je geinteresseerd ben :grinning:. Ik wil eigenlijk al heeeeeel lang een keer samen met iemand een blog doen. Ooit wel gedaan, maar zij schreef nooit wat.

Wieuw dit topic is leuk. Zelf blog ik nu ook weer en ik ben direct begonnen met een meer lifestyle blog achtig iets (de andere keren begon ik met beauty en langzaamaan veranderde dat naar lifestyle) maar ik ken maar zo weinig van dit soort blogs D:

http://www.cravingpages.nl/ ← Gaat alleen maar over boeken en een beetje personal soms.
http://yummyinmytummy.nl/ ← Misschien wel mijn favoriete blog over eten. Precies recepten die ik ook écht zo willen maken (en ook doe!).