Leuke bikini, grote cupmaat

Hee,

Ik heb best een grote cupmaat en kan daarom nooit leuke bikini’s vinden ( alleen met zo’n oma-printje). Weet iemand misschien een leuke winkel in de buurt van eindhoven waar ze leuke bikini’s in een grote cupmaat hebben?:blush:

xxx

http://www.hunkemoller.nl…-guide/grote-cupmaat.html

Bij www.bonprix.nl hebben ze best aardige bikini’s voor grote maten.
En goed betaalbaar!

precies hetzelfde probleem!

http://www.bonprix.nl/pro…tion=Sport-%20&%20badmode

deze misschien?

Ik sta je bij! Kan ze ook nergens vinden, de Hunkemoller heeft ook geen leuke dingen vind ik, en anders zijn ze nog niet geschikt voor mij! Ik moet ze namelijk ook nog eens wat hoger gesloten hebben, dat hele lage werkt niet bij mij…

www.cupoftwo.nl

Heb er toch nog een gevonden, bij de hunkemoller. Dat probleem heb ik ook dat ze niet te laag gesloten moeten zijn. Maar deze is dat niet. Het is een donkerblauwe en zit vast over je schouders en in je nek en de bandjes zijn gestreept:)

ik had hem vorig jaar van panache, via deze site: http://www.farfallina.nl/
je betaald er wel wat voor, rond de 60 euro, maar de kwaliteit en stevigheid is perfect!

http://www.figleaves.com/…=header--leftlogo--logo

Daar heb je leuke bikini’s, het is alleen wel een online webshop. Ze hebben grote maten en ook veel leuke (en hippe) printjes.

Even op www.uniquestyle.nl kijken, die heeft hier een paar dagen geleden een artikeltje over geschreven! :slightly_smiling_face:

[size=2]Ze verzenden gratis dus je kunt gewoon thuis passen als je je maat niet goed weet. Enne ze hebben nu ook nog uitverkoop :dancing_women:

Neem een kijkje bij de H&M website :cold_sweat:,

Het heeft misschien wel een flink bedrag mogen kosten, maar ik heb vorig jaar (met sale) bij de Bijenkorf mijn bikini gekocht. Hij zit echt perfect! Het merk is Marie Jo geloof ik.

Ik denk dat de TS haar bikini inmiddels wel gevonden heeft hoor. :’)

Haha jeetje, gevalletje van: had ik niet door. Dan kan hier dus wel een slotje op :'D