Leuk (bal)spel?

hey mensen,

ik moet samen met iemand een gymles gaan geven, maar weet iemand een leuk (bal)spel? zoiets als trefbal of zo. het kan ook een variatie op trefbal zijn (bunkertrefbal of zo), maar het moet wel als klas zijn, dus niet in groepjes. mag ook iets zonder toestellen of bal natuurlijk (:
ik wil het in combinatie doen met iets van yoga/aerobics :beer:

x.

hallo? iemand?

pionnenroof? aan beide kanten een kast met pionnen er op die het team mag roven, als je afgetikt wordt ben je af en voor de rest is het gewoon trefbal maar dan met een extra element.

Als je af bent moet je natuurlijk de pion teruggeven en de pionnen mogen ook omgegooid worden bij de tegenpartij, wanneer alle pionnen weg/om zijn is het spel afgelopen. Je mag NIET als je af bent en aan de overkant achter de lijnen staat de pionnen van de tegenpartij omgooien. Het is gewoon trefbal met een kast met pionnen erop. Heel leuk

oke dankje,

Trefbal met matten. Je hebt matten waar je je achter kan verstoppen om niet door de bal geraakt te worden, maar als je de mat laat vallen heeft je team verloren. Dus als je op een gegeven moment nog maar met 1 of 2 bent is het heel erg moeilijk om die matten niet te laten vallen.

Of chaos bal! Dat is echt heel erg leuk maar wel moeilijk uit te leggen. Je hebt een zaal en zet in het midden een kast neer met aan beide kanten een matje. Daar staat een keeper op (dus aan beide kanten staat een keeper met de rug naar elkaar toe en een kast ertussen in). Om de beide kanten van de kast heen liggen matjes in een halve cirkel (wel met wat ruimte ertussen) waarop op elk matje iemand staat. Je speelt met twee teams. Stel aan de rechterkant staat team rood en aan de linkerkant staat team blauw, dan staat aan de rechterkant van de kast iemand van team blauw en aan de linkerkant iemand van team rood. De mensen op de matjes moeten proberen de kast te raken, dus te scoren. Als er gescoord is schuift iedereen een matje op, inclusief de keeper aan de andere kant van de zaal. Ondertussen kan het andere team nog steeds proberen te scoren. Oh en de twee keepers aan beide kanten van de kast mogen elkaar afgooien met de bal, dan moet er ook gedraaid worden dus dan moet het hele team ook een matje opschuiven. Hoop dat je het een beetje snapt haha.