Lesbisch / Biseksueel topic (niet bedoeld als datingbureau gekkies)

Hoi!
Aangezien het oude topic nogal vreemd deed (je kon de laatste pagina’s niet meer bekijken) en er daardoor geen gesprekken meer gevoerd konden worden daar leek het me wel handig om een nieuw topic te maken.
Dus voor alle lebische, biseksuele, bicurious etc. meisjes: hier kun je alles kwijt over je geaardheid en alles wat daarmee te maken heeft maar natuurlijk ook over andere dingen :]

Dit is niet bedoeld als datingsite! Hier kun je over je gevoelens praten en vragen stellen als je het nog niet zeker weet, maar niet om meiden te scoren!

vond het al zo raar, ik kon telkens die pagina’s niet terugkijken
beter is er nu een nieuwe (:

Yay! Ik kon inderdaad al een tijdje niet meer in het oude topic, dus heb geen idee wat daar allemaal loos was :grinning:

Nieuw topic! *maakt fles champagne open*

Ik ben een Lesbisch/Biseksueel topic middlebie (geen newbie en geen oldbie), kwam er denk ik ergens rond pagina 30 in het oude topic in?
Anyway, aangezien we in dit topic aan namen deden kunnen jullie me Lotte noemen.

En ontopic heb ik verder niet veel te zeggen, behalve dat Kate laatst weer foto’s postte en ik dacht van “ze is toch wel heel erg mooi…”
Al heb ik geen crush meer op haar, ze blijft gewoon leuk :grinning:

Jeeeuj, nieuw topic
ben ik eigenlijk een newbie of een middlebie, net als lotte?
op welke pagina ben ik eigenlijk erbij gekomen, keine ahnung…
Lotte, wat had je trouwens opgeschreven op de laatste pagina toen ie bij mij begon te flippen? Heb nooit de kans gehad om dat te lezen namelijk xD

anyhow, ik heb verder eigenlijk ook geen idee wat ik op dit moment verder moet posten (A)

ps. groetjes van Jill :grinning: (Dodger)

He ja, dat wil ik eigenlijk ook wel weten, haha. Wat er nou op die laatste pagina’s gepost had.
Eigenlijk ben ik best wel een newbie, denk ik? Ik zal het eens opzoeken, haha. En doe de groetjes terug :] (en ik ben niet op msn omdat ik alleen maar een liedje aan het luisteren ben voor koor en dan weer wegga)

Charlie, volgens mij ben jij wel een middlebie… ik bedoel, er zijn geen vaste regels voor ofzo, maar ergens sinds zeker het midden van vorig topic herinner ik me jou wel als een van de vaste posters :slightly_smiling_face:

Ik had toen gepost dat ik alleen nog maar op de eerste paar pagina’s kon komen en jullie reacties niet meer kon lezen, en ik wilde even kijken of ik door te posten wel weer in het topic kon komen, maar dat lukte niet.

Heb Monique er wel een berichtje over gestuurd maar zij wist ook niet wat er aan de hand was, ze zei: ‘dan is het topic gesloten’, maar dat was het niet :’)
Maar wel goed om te horen dat meerderen er last van hebben, lag het niet aan Tosh *aait Tosh*.

Tosh = toshiba laptop/computer :grinning:? ik heb een toshiba, vandaar, gehehe

Hum, raar. Maar dat oude topic kan nu wel gesloten worden, lijkt me.

Haha, nee, een apple mac.

Maar ze is vernoemd naar Toshiko Sato uit Torchwood, want mijn laptop is net als zij: sexy, superslim en een technisch genie :wink:

Hahahahaha :’)
Apple Mac, die zijn mooi!
En dacht ik eindelijk jouw cryptische woordjes te snappen maar nee, helaas. Mijn toshiba is langzaam en zit vol virussen. Maar hij is van mij dus ik ben er blij mee, haha.

Hoi,

Wie is er allemaal lesbisch hier dan?
Jullie? Omdat jullie hier reageren?
Ik niet btw.

Nou ja, het is een oud bakbeest. Een PowerBook G4, en hij is gigantisch, dus echt als laptop om mee te nemen niet geschikt :’)
Maar ja, ik heb de neiging om mijn computers namen te geven. Mijn oude giga bakbeest die niet eens op het internet kon heette Sakura :’) (omdat ik er een Cardcaptor Sakura sticker op had geplakt).

Maar ik ken het gevoel. Ik mag op mijn computer schelden, maar anderen niet, want ze is wel van mij <3

@naamloosheid:
Onderscheiden is erg makkelijk. Voor 99% van de gevallen gaat het op dat iemand die niet andersseksueel is haar post begint met: “Ik ben niet lesbisch of bi, maar…”
__

ETA:
En misschien niet helemaal ontopic aangezien het een topic over meisjes en hun andersseksualiteit is: Chris Colfer (Kurt Hummel in Glee) is eindelijk uit de kast :slightly_smiling_face: nou was het ook wel vrij duidelijk, ook omdat zijn karakter op hem gebaseerd is, maar toch vind ik het altijd leuk om te horen dat celebrities uit de kast komen.
Zeker als het leuke celebs zijn, en niet van die raren die andersseksuelen meteen weer een slechte public image geven.

ghehe indd,
m’n laptop was hem een tijdje geleden ook helemaal geflipt. hij kon niets meer enzo. dus toen heb ik hem echt helemaal de huid (plastic?) volgescholden. Maar niemand mocht verder ook maar een kwaad woordje over haar spreken. Want ze is wel van mij :slightly_smiling_face:
Mijn oude computer gebruik ik nu alleen maar voor downloaden, zodat deze niet slomer wordt door al die programma’s zoals Vuze enzo. Mijn oude computer heette ‘kreng’ omdat het een kreng was dat nooit wilde luisteren en supersloom was. Dus ja, zo kom ik aan m’n namen ghehe
M’n laptop heeft nog geen naam, die komt zelf wel spontaan een keer :’)

Een vriendin van mij geeft ook alles een naam, haar gitaar bijv. heet ‘Bones’ echt een geweldige naam!

Jammer trouwens lotte, ik dacht net dat je wat interessants had gepost xD maar je had dus eigenlijk precies hetzelfde gepost als ik haha

Hmm.

Ik heb net een vriendin van een vriendin van al mijn profielsites gewist omdat ze het woord ‘fag’ gebruikte. Nou vond ik haar sowieso al niet zo aardig, en het enige wat ze deed was haar eigen webshop promoten, maar ja.

Het ging zo, op Twitter:
Ik: I WANT TO MARRY KURT #Glee
Zij: Omg xD I like the other guy better. The football player. Man I forgot his name…
Ik: puck? He’s fug, but everyone seems to have a girlboner for him. I prefer rosy-cheeked Kurt <3333
Zij: But. Kurt is fag.:stuck_out_tongue:
Ik: um excuse you don’t use that word
Zij: You said Fug:P So my immediate reaction was fag. It was more a wordplay;)
Ik: one is a contraction of ‘fucking ugly’ and is used in a humorous way. The other is a culturally loaded and offensive one.
Ik: the same way I would never call someone a ‘nigger’
Zij: Not for me. Man take it easy:P
Zij: Oh it could mean cigarette btw xD He is such a cigarette :open_mouth: :stuck_out_tongue:
Ik: to speak with Simon Amstell: “…and anyone who think that’s offensive should jew off and stop being so black about it.” Bye.
Zij: He? Jeetje wat ben jij lichtgeraakt zeg. Ik bedoelde het helemaal niet zo!

Nee, maar ik vind het wel heel naar dat je weigert te OVERWEGEN dat het kwetsend is en nog steeds een cultureel heel geladen woord is.

Ik vind dat je dat woord alleen kan gebruiken als je zelf deel van die minderheid bent: net als dat meisjes hier zichzelf potten noemen, maar ik het heel naar vind als andere mensen het over potten hebben.

Ik vind dit hetzelfde als het woord neger: mijn neefje is half-Indo, en hij noemt zichzelf en iedereen om zich heen gerust neger. Ik zou dat niet zo snel zeggen, omdat ik toch het gevoel heb dat ik dan over de grenzen zou gaan wat wel acceptabel is als je niet binnen die minderheid hoort.

Mmm, ik snap wel wat je bedoelt.
M’n vriendinnen zeggen ook heel vaak gewoon automatisch dingen als; “youtube doet gay.” Zodra hij eventjes niet snel genoeg laadt ofzo. En dan zeg ik ook altijd; “en dat is dus slecht?” Met zo’n denk-even-na-over-wat-je-zegt-hoofd. Ik vind het niet leuk dat het woord gay dus zo langzamerhand ook die betekenis heeft gekregen. Omdat het gewoon negatief bedoeld wordt in die context. Quite offendig.
Maar daar bieden ze dan ook wel direct weer hun excuses voor aan zodra ze het merken, maar ik weet dat ze vaak ook wel zoiets hebben van; wat maakt het uit? je weet toch dat wij je niet haten?
maar puur omdat zij dus ook niet in de minderheid zitten. Maar obviously in de meerderheid. Ik noem mezelf ook altijd gewoop pot, omdat ik het best wel een geniaal woord vind soms. Maar lang niet iedereen mag mij zo noemen. Slechts een paar vriendinnen mogen dat van mij. Dan is het; “tot morgen potje van me :grinning:” en dan zeg ik dus: “tot morgen niet-potje van me :grinning:” op die manier. Maar verder heb ik het liever niet dat mensen me zo noemen, wanneer je duidelijk merkt aan de toon dat ze het negatief bedoelen.

Het ligt toch heel erg aan de manier waarop iemand het zegt?
Soms kan pot ontzettend beledigend klinken, of neger, maar dat ligt echt aan de context + wie het zegt + de toon waarop het wordt gezegd.
Zelf voel ik me nooit zo heel snel aangesproken eigenlijk :’) Behalve als ik hoor: homo’s zijn zoooooooo vies (en van die mensen die dan ook zo’n ‘iel-hoofd’ erbij trekken). Want dan merk je dat het door sommige mensen nog echt als anders wordt gezien terwijl ik zelf vind dat het er helemaal niet toe doet.

denken jullie niet dat het een fase kan zijn?

Nee.
hoezo zou het ineens een ‘fase’ zijn?

Niet ineens, dat denk ik al sinds ik weet dat het bestaat. vroeg me gewoon af hoe andere mensen er over denken.

dat zou dan wel een lange fase zijn niet?
en nee ik denk niet dat het een fase is. straight zijn is toch ook geen fase?

er zijn zat vrouwen die daarna toch weer voor een man kiezen en dat lesbische gedeelte dan als hun verleden zien.