lelijke wenkbrauwen (+foto)

Hej,

Ik hoop graag wat tips te mogen ontvangen over mijn wenkbrauwen. Ik droom echt van van die mooie wenkbrauwen zoals Cynthia van Misslipgloss, mijne zijn echt klein en ze hebben heel weinig haar aan de zijkant.

Tussen die 2 rode strepen heb ik aan de bovenkant zo goed als geen haartjes. Ik heb het proberen bij te tekenen met potlood, maar zwart is te opvallend en bruin heb ik ook weer niet. Ik heb veel filmpjes bekeken maar toch zie je altijd dat ze getekend zijn.

Ook zijn mijn 2 wenkbrauwen ongelijk (een beetje, maar je ziet het wel als je goed kijkt). Naar de schoonheidsspecialiste daarvoor heeft niet zo veel nut, want ze kan niet NOG meer weg gaan halen haha.

Op de foto is trouwens een kleeein beetje bijgetekend.

http://img600.imageshack.us/img600/8529/oogl.jpg

je kan hiervoor wel naar de schoonheidsspecialiste gaan hoor,
dan kan ze er meer "vorm in maken :slightly_smiling_face:,
en ik vind dat het best mee valt kwa weinig haartjes hoor!

Hierop lijkt het inderdaad niet zo heel erg!

Ik ga even mijn gezicht reinigen en post dan nog een compleet ‘naakte’ foto! :slightly_smiling_face:

Volgens mij zijn iedereens wenkbrauwen ongelijk omdat beide helften van je gezicht ook niet hetzelfde zijn.
Mijn wenkbrauwen zijn ook niet hetzelfde.

Ik vind je wenkbrauwen prima. De mijne zijn erger, niet zozeer de vorm, maar ze zijn heel ongelijk omdat ik ooit per ongeluk één wenkbrauw afgeschoren heb en dat is nooit helemaal bijgegroeid. :’)

http://img687.imageshack.us/img687/4373/wenk.jpg

Vooral deze is echt drama, hahaha

http://img832.imageshack.us/img832/1821/wenk1.jpg

Oh zo goed is m’n make-up niet weggehaald -.-

Je kan ze iets langer tekenen of poederen, maar het is wel moeilijk om dat natuurlijk te doen. Mascha van Beautygloss.nl die heeft ook moeilijke wenkbrauwen, maar die maakt er altijd wat moois van.
http://www.beautygloss.nl…-ik-mijn-wenkbrauwen-doe/
Hier een filmpje:), kan je ff kijken hoe zij het doet.

Ik vind je wenkbrauwen echt niet lelijk hoor

jij hebt gewoon van die wenkbrauwen die je haast niet hoeft te epileren. alleen die haartjes die echt ver buiten je wenkbrauwvorm zijn. (erboven en beetje en onder). voor de rest zijn je wenkbrauwen heel licht en kan je ze gewoon met een wenkbrauwpotlood ‘accentueren’ ofzo, dan zijn ze heel mooi wedden!
nu zijn ze niet eens lelijk ofzo hoor maar je snapt me

Ik vind niks mis met je wenkbrauwen hoor!

ik heb een gat in m’n wenkbrauw, omdat daar een litteken zit, maar i don’t freaking care.

ik heb vanavond perongeluk het 'staartje’van mijn wenkbrauw eraf geharst haha… was iets te enthousiast en te langzaam met de strip opbrengen…

Je kunt er echt wel zelf een vorm in maken. Je hoeft alleen maar een klein stukje onder je wenkbrauw weg te halen. Ik heb het even voor je gephotoshopt snel, anders kan ik het niet uitleggen. Als je het vergelijkt met je foto eerst zie je wel wat ik weggehaald heb en hoe het dan uitziet :slightly_smiling_face: Zo zou ik het doen, en dan nog een beetje bijtekenen bij het “begin” van je wenkbrauw.

http://img831.imageshack.us/img831/3436/naamloos1v.gif

Ik snap heel goed wat je bedoelt. Heb zelf namelijk ook zulk soort wenkbrauwen. Van die rare haartjes aan de zijkanten van je wenkbrauwen, maar te dun om te epileren 0_o echt verschrikkelijk!

Wat ik doe (en je ook aanraad) zodat mijn wenkbrauwen in model lijken en wat voller: Ga naar de schoonheidsspecialiste allereerst en laat ze epileren. (Ik heb het zelf met strips gedaan van de kruidvat, maar als je er geen verstand van hebt, niet doen) Het liefst met touw. Zoals Andromeda het voor je gefotoshopt heeft, dat zijn de natuurlijke contouren van je wenkbrauwen en die moet je ook gaan volgen.
Ga hier niet tegenin door voor ronde contouren te gaan etc want je hoofdpijn over je wenkbrauwen wordt dan alleen maar erger! :woman_facepalming:
Vervolgens als ze in model zijn gebracht voor de specialiste, kan je bij de etos een wenkbrauwgel kopen voor 3 of 4 euro ofzo. Neem de bruine. Die past bij je.
Ik zou ook als je ze qua volume te dun vindt, gaan voor een wenkbrauwPOEDER en geen potlood! Potlood is vooral bij lichte en dunne wenkbrauwen afschuwelijk! Hoezo? Het is te dun dus je ziet het potlood op je wenkbrauwen ‘liggen’ en je moet zelf tekenen waardoor je altijd gaat bijvullen en op een gegeven moment is het enigste waar je aan kan denken: fuck, dit moet er echt af voor ik de deur uitga!

Poeder komt het meeste in de buurt van een natuurlijke uitstraling voor je wenkbrauwen. Geen overkill en met jouw wenkbrauwen voor een lichte kleur bruin gaan en dan dunnetjes bijpoederen.
Vervolgens dus met de wenkbrauwgel je wenkbrauwharen eerst omhoog laten komen en dan vervolgens met het puntje van de borstel shapen in de gewenste vorm. Als je direct met de wenkbrauwrichting meegaat, gaat het er superraar uitzien. Nu denkt iedereen dat ik mijn wenkbrauwen iedere week netjes epileer terwijl dat helemaal niet zo is :stuck_out_tongue:

Oja iemand die met touw epileert kan je op marktplaats vinden voor ¤5 of een tientje ofzo.

Veel succes en ik hoop dat het helpt!!

PS: je kan als er een beetje poeder of gel boven je voorhoofd is gekomen omdat je de haartjes eerst omhoog hebt gebracht, het afvegen met een nat babydoekje

(IK SNAP ZOOOOOOOOO ERG DE HEL DIE JE DOORGAAT!!! Het irriteert je gewoon als je in de spiegel kijkt! Mensen zeggen tegen je van: ja je moet niks weghalen het ziet er goed uit enzo, gedeeltelijk hebben ze gelijk. Je moet inderdaad bijna niks weghalen, maar wel een beetje. Anders wordt het nooit netjes. Laat/haal btw niet veel van de bovenkant weg.)

ik vind je wenkbrauwen absoluut niet lelijk hoor,
je zou hiervoor naar de schoonheidsspecialiste kunnen gaan maar ik ben daar zelf niet zo’n voorstander van omdat die heel snel veel te veel weg halen naar mijn mening.

wat misschien ook kan helpen is zelf het in vorm brengen van je wenkbrauwen door een oud mascaraborsteltje schoon te maken zodat er geen zwart meer op zit en hiermee je wenkbrauwen ‘te borstelen’, dit doe ik elke dag en daardoor hebben ze vind ik een mooie vorm (:

je kan een mooi model maken met jou wenkbrauw!

ik vind je wenkbrauw niet lelijk hij is gewoon goed er is niks mis mee

Ik vind je wenkbrauwen niet lelijk, maar je kunt er best een mooie vorm in maken. Ik zou naar de schoonheidsspecialist gaan, die kan dat het beste de eerste keer doen, daarna heb je de vorm en dan lukt het zelf wel denk ik. En niemand heeft gelijke wenkbrauwen, maar dat geeft je gezicht juist karakter.

Dankje voor jullie tips!

Ik denk dat ik toch maar naar de schoonheidsspecialiste ga, want ik zie inderdaad dat als je aan de zijkant wat weg haalt, er wel een natuurlijke mooie lijn overblijft. En dan hoef je het elke dag alleen maar in model te kammen!

Bedankt :slightly_smiling_face: