legging met 'winterprint' combineren

Hey meiden, ik ben van plan om deze leggings te kopen :


en
http://www.google.be/imgres?q=black+%26+white+winter+legging&um=1&hl=nl&sa=N&biw=1600&bih=756&tbm=isch&tbnid=umw-V6apukOZ0M:&imgrefurl=http://www.storenvy.com/products/204297-6-style-u-black-and-white-deer-snowflakes-winter-women-s-leggings&docid=fnLTRG32ED_R_M&imgurl=https://dpegb9ebondhq.cloudfront.net/product_photos/480677/WLU1_20_4__large.jpg&w=438&h=600&ei=8uiKUNzlKKmh0QW1z4DoCg&zoom=1&iact=hc&vpx=956&vpy=390&dur=351&hovh=169&hovw=127&tx=52&ty=147&sig=104133885829106288166&page=1&tbnh=147&tbnw=112&start=0&ndsp=39&ved=1t:429,r:4,s:20,i:144 (sorry voor de lange link) ,
maar ik heb geen idee hoe ik ze zou moeten combineren. Hebben jullie tips voor mij? :slightly_smiling_face:
alvast bedankt!!!

heej!

het is erg leuk te combineren met bijv. een zwarte blazer of een zwarte oversized trui!
(kan ook met kleuren die in de legging voorkomen natuurlijk :’) )

Inderdaad een oversized trui in een kleurtje wat in de legging terug komt! Of leuke sieraden erbij in bijpassende kleurtjes? Bikerboots, Uggs, Red Wings, ik denk dat qua schoenen alles wel leuk is! Als jij je er maar prettig bij/in voelt :slightly_smiling_face:

Die heb ik ook!
ik combineer hem met en zwart strak jurkje (eigenlijk gwn een strak lang top) die niet te lang is maar net over mn kont en dan een licht spijkerjasje erbij.
persoonlijk vind ik goud er mooi bij passen, niet van dat goud goud maar van dat vintage goud daar heb ik dan paar armbanden van om en een ketting met een vogelkooitje. Als schoenen doe ik er donkerbruine hoge uggs bij aan.
hoop dat je er wat aan hebt!

Oh ik zoek al zo lang zo’;n legging, waar kan je die kopen?

Jaa! Dat is een erg leuke legging. Je kunt die het beste combineren met zwart denk ik. Ook staan Uggs hier erg leuk bij. :slightly_smiling_face:

simpel zwart jurkje (evt jasje)
korte laarsjes
lekker simpel maar ik vind hem wel leuk

Ook leuk te combineren met timberlands :slightly_smiling_face:

Ik zoek al heel lang zoiets, waar te koop?

Die eerste legging vind ik echt heel tof!

Waar heb je die gekocht?

ik heb er ook eentje, en daar zit een beetje donkerblauw in.
daarom draag ik hem met een mooie blauwe blouse (zelfde kleur) met goude knoopjes, en een zwart lang vest eroverheen. ik doe ook altijd een bruin gevlochten riempje om en dan gewoon zwarte laarsjes of uggs erbij.
oh en een zwart rokje, maar dat valt niet zo op maar zonder voel ik me een beetje… kaal zegmaar
succes!

PUMPS

voor de meiden die ernaar vroegen: ze komen allebei van oasap :wink: dankjewel voor de tips allemaal!